Šta je novo?

World of Warcraft thread

Sry Colt didn't know.

;). Enivej, trebalo im je godinu i po dana da implementiraju nesto sto su trebali odmah na pocetku da ubace. Ovako, za vreme od pojavljivanja igre pa sve do pojavljivanja doticnog patcha stvoren je preveliki jaz izmedju hardcore i casual igraca, koji ce se tesko vratiti na neki normalan odnos...;)

Poceo sam da skidam Burning Crusade trial na laptopu, stigao je do nekih 90%, ali ja sam morao da prekinem. Prebacio sam sve sto je skinuo zajedno sa Blizz Downloaderom na desktop PC i hteo bih da tamo dovrsim skidanje, ali... U Blizz Downloader F.A.Q pise da moze da se nastavi ako se sacuva na istoj lokaciji sto ovde kod mene ocigledno nije slucaj
Da li ipak postoji neki nacin da se nastavi DL na desktopu ? :S:

Ne volim da igram MMO ali WOW classic je stvarno neko čudo,
Nisam igrao kasnije verzije WOW-a ali sam čuo od dosta ljudi da je classic the best...
Jedina zamerka je-uzima previše vremena-posebno warrior classa...

warrior ne uzima vremena samo slash and burn :D
ali zato priest ....

A koliko puta warior gine ako ide solo?? XD
Posebno na serveru gde su samo Nemci aj nađi party za queste... lol
Mislim da je warlock the best-staviš fear i baš te briga-leveli najbrže idu...
Ali ipak više volim da se mučim... tako da ćemo opet wariora XD

Warlock je uzasno dosadna klasa, prvog locka kojeg sam napravio, izdrzao sam do 45. lvla i nisam mogao dalje, mnogo je dosadna klasa. Naravno, druid mi je oduvek bio najbolja klasa za sve pa i za levelovanje jer sam 4 godine izdrzao a opet mogu da igram. Hunteri su isto smor, ne volim taj nacin "posalji peta na ctrl+1 i rokaj naizmenicno 1,2,3", vise volim face to face borbu. Warrior je isto sjajna klasa, to mi je prva klasa koju sam napravio na svom prvom account (pocetkom 2006.) jer inace imam obicaj da koju god igru prvu krecem, uvek krecem sa nekom soldier / barbarian / warrior (melee da skratim) klasom.

A koliko puta warior gine ako ide solo?? XD
Posebno na serveru gde su samo Nemci aj nađi party za queste... lol
Mislim da je warlock the best-staviš fear i baš te briga-leveli najbrže idu...
Ali ipak više volim da se mučim... tako da ćemo opet wariora XD

Warrior uopste nije vreca za udaranje tokom solo levelovanja, pogotovo ako mu stavis fury spec sa titan gripom, sto rezultira u zastrasujucem DPS-u. Warr je, takodje, streptomicin za warlocke u PvP-u. Berserker stanca, berserker rage, intercept, harmstring, dva mortal strike-a, execute i lock je gotov, a da ne zna sta ga je snaslo. :)

Sto se ostalih klasa tice, retri pala je i dalje OP, ako znas da igras sa njim (doduse, malo su ga nerfovali stavljanjem forbearance-a na lay on hands). Lock i hunter su posebno dosadne klase, iako nevidjeno lake za levelovanje. Druid je sjajna all around klasa, ali ga treba dobro prouciti i na kraju, kad dingujes na 80, odluciti koji build ti najvise lezi i sa njim ici u endgame. Rogue je interesantan i specifican, mada meni nikad nije lezao. Disc priest je trenutno overpowerovan u PvP-u i borba protiv njega ce ti predstavljati muku, pogotovo ako si melee klasa. Ovo poslednje moze da se odnosi i na frost mage-a. Death Knight je smor, a sa shamanom je situacija slicna kao i pre par godina - elemental kida! :)

Sve zavisi sta ocekujes od svoje klase i kakvi su ti planovi za end game. Ako planiras prvenstveno da igras PvP, retri pala, frost mage i disc priest su ti way to go. Opet, ako hoces dobar balans i crowd control, igraj sa shamijem ili hunterom. U svakom slucaju, slazem se sa kreatorom, warr je ubedljivo najzanimljivija klasa i uz dobru gameplay mehaniku, moze da bude preopasan. :)

najvise sam igrao sa warrom i pretezno sam isao arms/fury spec
dps zakon
takodje priest full shadow

Imam Death Knight-a level 60 i level 80 Mage-a sa Frost talentima. Levelovanje je najsmorniji deo igre, kada se dodje do 80. i pocne tuci u BG-u postaje zanimljiva igra. Trenutno igram WOTLK.

Ti onda mora da ne igras ovu igru duze od godinu dana cim tako kazes :S

Igra je toliko usrana da je i lvlovanje i lvl-cap content vise glup nego dosadan.
Ali barem se ranije levelovalo sa uzivanjem.

Poenta WoWa nije doci na 80. lvl i "tuci" se u BG-ovima, tako da si totalno omasio poentu igre.

Ima li šanse da se classic pokrene na Windows 7ici?

Naravno, ja sam tako i igrao cim sam nabacio sedmicu.

Meni pokazuje crni screen,loaduje ga pola sata i onda se zaglavi...
A radi mi npr tomb raider underworld bez problema...
Dakle-nije do grafike X/

Poslednja izmena:
Hunteri su isto smor, ne volim taj nacin "posalji peta na ctrl+1 i rokaj naizmenicno 1,2,3", vise volim face to face borbu.

Pa nije chudo sto ti je smor kad si ga igrao na taj nacin :d
Jesi probao nekad da kite-ujes?
Ljudima koji nisu dobili Rhok'delar u klasicnoj verziji igre (pre pojave BC-a) ne treba dozvoliti da komentarisu koliko je hunter zanimljiva klasa :-devil-:

Sta cu, ja sam u vanili igrao samo warriora.

Hmm moj Retri paladin stoji na 70-om nivou vec dve godine skoro. Uzivao sam igrajuci se sa njime, polako sam istrazivao svet, sve sam unapredjivao do maksimuma, citao price, pratio lore, resavao sve questove. Bejah silom prilike i healer u grupi, i damage dealer i tank. Nekako mi se cini da je retri pala, a probao sam i druge specove paladina, nekako najbolji spec zbog fenomenalnog damage-a, mogucnosti lecenja u borbi, bublesa koje svi mrze itd itd. Jedino su me lockovi i blood elfovi paladini mucili. Iskren da budem mislim da je ovaj spec bio bas overpowered dok sam igrao jer mi nije bio problem da sam idem na elita istog nivoa kao ja, jedan na jedan. Ne znam da li se situacija promenila, ali sigurno da imam 7k trenutno kod sebe kupio bih i Wotlk i dopunu da nastavim da uzivam.
Jos jedna stvar, strasno je bitan guild kome pripadas, tj kakvi su ljudi. Imao sam srece da sam svaki put nakon prestanka na par meseci upadao u veaoma fine i civilizovane guildove te mi je igranje bilo jos prijatnije. Naravno, upoznao sam gomilu ljudi, cak sam se sa jednim i licno upoznao u Parizu.
Meni samo lepa secanja na Wow ostase. Nadam se da nece na tome zavrsiti :D

Hmm moj Retri paladin stoji na 70-om nivou vec dve godine skoro. Uzivao sam igrajuci se sa njime, polako sam istrazivao svet, sve sam unapredjivao do maksimuma, citao price, pratio lore, resavao sve questove. Bejah silom prilike i healer u grupi, i damage dealer i tank. Nekako mi se cini da je retri pala, a probao sam i druge specove paladina, nekako najbolji spec zbog fenomenalnog damage-a, mogucnosti lecenja u borbi, bublesa koje svi mrze itd itd. Jedino su me lockovi i blood elfovi paladini mucili. Iskren da budem mislim da je ovaj spec bio bas overpowered dok sam igrao jer mi nije bio problem da sam idem na elita istog nivoa kao ja, jedan na jedan. Ne znam da li se situacija promenila, ali sigurno da imam 7k trenutno kod sebe kupio bih i Wotlk i dopunu da nastavim da uzivam.

Dosta toga se promenilo u vezi retri paladina. :) To se prvenstveno odnosi na potpuno razlicitu primenu klase u endgame-u. Retri je sada prvenstveno PvP orijentisan, i ako znas sta radis, sa lakocom ces drzati prva mesta u BG-ovima i prakticno svako ce te hteti u arena timu. Sa druge strane, uz skoriji nerf crusader strike-a (50% manji damage), kao i judgmenta, retrijev DPS je postao jadan u raidovima. Toliko jadan, da se cesto desava da tankovi imaju veci DPS... :D Hardcore raideri izbegavaju retrije kao kugu, dok se PvP-evci i dalje dice fantasticnim crowd controlom i allmighty "bubble-om" (lay on hands je sad neupotrebljiv, doduse...). Sve u svemu, retri paladin vise, nazalost, nije all-around klasa, koja je bio pre par godina...

Dosta toga se promenilo u vezi retri paladina. :) To se prvenstveno odnosi na potpuno razlicitu primenu klase u endgame-u. Retri je sada prvenstveno PvP orijentisan, i ako znas sta radis, sa lakocom ces drzati prva mesta u BG-ovima i prakticno svako ce te hteti u arena timu. Sa druge strane, uz skoriji nerf crusader strike-a (50% manji damage), kao i judgmenta, retrijev DPS je postao jadan u raidovima. Toliko jadan, da se cesto desava da tankovi imaju veci DPS... :D Hardcore raideri izbegavaju retrije kao kugu, dok se PvP-evci i dalje dice fantasticnim crowd controlom i allmighty "bubble-om" (lay on hands je sad neupotrebljiv, doduse...). Sve u svemu, retri paladin vise, nazalost, nije all-around klasa, koja je bio pre par godina...

Najblaže rečeno reći ću da nisi u pravu, ali za tu tvrdnju ću ti priložiti i par dokaza. Pre svega ne znam koju klasu igraš niti koliko ozbiljno uopšte igraš WoW. Mišljenja sam da je WoW čisto gubljenje vremena ukoliko ga ne igraš sa ozbiljnim ljudima, bilo PvP ili PvE. Onaj ko ne zna da pritiska dugmiće kako treba biće loš koju god klasu da mu daš i onda će da plače kako je klasa loša (ovde ne mislim na tebe nego generalno). Paladin je klasa čija se performansa odlično skalira sa opremom koju nosi, mislim da je u prve tri klase što se toga tiče. Istina je da su ga nerfovali ali ja bih pre rekao da su ga malo upristojili jer je bio bezobrazno overpower nakon izlaska WoTLK ekspanzije. O ovome ali i o WoW-u uopšte može da se piše cela knjiga, o problemima, njegovoj slavnoj prošlosti i crnoj budućnosti kako je ja vidim takođe može još jedna. Sve je postalo "retard-friendly" i ne namerava da se na tome zaustavi zbog čega sam ja batalio WoW pre oko 3-4 meseca nakon par godina aktivnog igranja u high-end raidingu, kao član ukupno 3 guilda gde je poslednji bio u top100 world rank, a PvP sam igrao iz zabave ali je i to izgubilo smisao nekim promenama. Dovoljan dokaz je to da su ranije ljudi svoje likove prodavali od jedne do nekoliko hiljada eura ako je imao bolestan gear, a to isto danas možeš da uradiš ali za 400-500, pri tom mora da ima jos 10 altova na nalogu.

Evo ti kao najbolji pokazatelj skaliranja gear-a boss Twin Valkyrs gde svi dobijaju bolestan buff i koje mesto pala zauzima

To što se tiče skaliranja, i kako neki plaču što im paladin ima loš dps a fura zeleno plavu opremu.

Sledeća 2 su malo "aktuelniji" raid bossevi Saurfang i Festergut, oba Heroic mod, svi ovi grafikoni su pokupljeni od bivšeg guilda gde veruj mi ljudi i te kako znaju šta rade.

Složićeš se nije loše za "hibrid" klasu koja može da bije, leči i tankuje. Inače tek na tom nivou igranja vidiš koliko su razlike u dps-u između "pure dps" i hibrid klasa neznatne i variraju od bossa do bossa, čega naravno ne bi trebalo da bude jer ko je lud da gura onda pure-dps klasu ako mu isti posao zavrsava hibrid koji moze da radi još stvari podjednako ili za nijansu lošije.

Inače još pratim malo vesti šta se menja u WoW-u iz meseca u mesec jer ako ništa drugo treba skinuti kapu ljudima kako su napravili posao od jedne igre koja je nepresušan izvor para. Vidim da hoće da vrate "epic" vrednost epic item-ima mada su malo zakasnili sa tim, već im se dosta ljudi osulo iz razloga koje sam naveo i iz kojih sam i sam napustio "sahranu". Ljudi su navikli da dobiju sve u roku od odmah i ako može da se ne trude.

Po pitanju koji je period bio zlatno doba WoW-a rekao bih The Burning Crusade period sve do kraja, Vanilla WoW ili ti Classic je bio dobar ali previše "hard-core", u TBC je bio neki balans. Ima WoW i dan danas sjajnih promena ali su nekako tu u pogrešno vreme jer na svaku dobru bude i 5 loših, a u cilju gašenja požara po forumima i deci koja plaču jer nisu prvi na dps-u ili im je neko skakao po lobanji u areni.

Najblaže rečeno reći ću da nisi u pravu, ali za tu tvrdnju ću ti priložiti i par dokaza. Pre svega ne znam koju klasu igraš niti koliko ozbiljno uopšte igraš WoW. Mišljenja sam da je WoW čisto gubljenje vremena ukoliko ga ne igraš sa ozbiljnim ljudima, bilo PvP ili PvE. Onaj ko ne zna da pritiska dugmiće kako treba biće loš koju god klasu da mu daš i onda će da plače kako je klasa loša (ovde ne mislim na tebe nego generalno). Paladin je klasa čija se performansa odlično skalira sa opremom koju nosi, mislim da je u prve tri klase što se toga tiče. Istina je da su ga nerfovali ali ja bih pre rekao da su ga malo upristojili jer je bio bezobrazno overpower nakon izlaska WoTLK ekspanzije. O ovome ali i o WoW-u uopšte može da se piše cela knjiga, o problemima, njegovoj slavnoj prošlosti i crnoj budućnosti kako je ja vidim takođe može još jedna. Sve je postalo "retard-friendly" i ne namerava da se na tome zaustavi zbog čega sam ja batalio WoW pre oko 3-4 meseca nakon par godina aktivnog igranja u high-end raidingu, kao član ukupno 3 guilda gde je poslednji bio u top100 world rank, a PvP sam igrao iz zabave ali je i to izgubilo smisao nekim promenama. Dovoljan dokaz je to da su ranije ljudi svoje likove prodavali od jedne do nekoliko hiljada eura ako je imao bolestan gear, a to isto danas možeš da uradiš ali za 400-500, pri tom mora da ima jos 10 altova na nalogu.

Evo ti kao najbolji pokazatelj skaliranja gear-a boss Twin Valkyrs gde svi dobijaju bolestan buff i koje mesto pala zauzima

To što se tiče skaliranja, i kako neki plaču što im paladin ima loš dps a fura zeleno plavu opremu.

Sledeća 2 su malo "aktuelniji" raid bossevi Saurfang i Festergut, oba Heroic mod, svi ovi grafikoni su pokupljeni od bivšeg guilda gde veruj mi ljudi i te kako znaju šta rade.

Složićeš se nije loše za "hibrid" klasu koja može da bije, leči i tankuje. Inače tek na tom nivou igranja vidiš koliko su razlike u dps-u između "pure dps" i hibrid klasa neznatne i variraju od bossa do bossa, čega naravno ne bi trebalo da bude jer ko je lud da gura onda pure-dps klasu ako mu isti posao zavrsava hibrid koji moze da radi još stvari podjednako ili za nijansu lošije.

Inače još pratim malo vesti šta se menja u WoW-u iz meseca u mesec jer ako ništa drugo treba skinuti kapu ljudima kako su napravili posao od jedne igre koja je nepresušan izvor para. Vidim da hoće da vrate "epic" vrednost epic item-ima mada su malo zakasnili sa tim, već im se dosta ljudi osulo iz razloga koje sam naveo i iz kojih sam i sam napustio "sahranu". Ljudi su navikli da dobiju sve u roku od odmah i ako može da se ne trude.

Po pitanju koji je period bio zlatno doba WoW-a rekao bih The Burning Crusade period sve do kraja, Vanilla WoW ili ti Classic je bio dobar ali previše "hard-core", u TBC je bio neki balans. Ima WoW i dan danas sjajnih promena ali su nekako tu u pogrešno vreme jer na svaku dobru bude i 5 loših, a u cilju gašenja požara po forumima i deci koja plaču jer nisu prvi na dps-u ili im je neko skakao po lobanji u areni.

Prvo, da kazem da se 100% slazem sa drugim delom posta. Svaka ti je na mestu. E sad, sto se tice prvog dela treba da obratis paznju da je posle patcha 3.3.0 retri pala debelo izgubio na overall DPS-u, posle nerfa crusader strike na 60% sa ranijih 120%. (sada je malo poboljsano - 75%). U kom god da sam se raidu nasao u poslednjih 5-6 meseci, uvek sam bio jedini retribution paladin. Sa jedne strane tu je cinjenica da holy/prot uvek imaju mesta u raidu, zbog vecne potrebe za healerima/tankovima, ali i zbog fakata da ce ga arcane mage sahraniti kad je overall DPS ratio u pitanju.

Licno, nikad nisam preferirao HC raiding, iz cistog razloga sto nemam vremena da sedim 4-5 sati za racunarom bez pauze. Bas zbog toga sam uvek vise voleo PvP, pogotovo arenu, gde taktika dolazi do izrazaja. Opet, nikad nisam bio "konstantni" WoW igrac i retko mi se desavalo da ga igram duze od dva meseca u kontinuitetu. Imam dosta obaveza, a i realno vise volim single player igre, tako da umem da pravim pauze i po vise meseci. Logujem se svaki put kad se pojavi novi arena season, mada zadnji (wrathfull) nisam ni skupljao, jer me je igra posteno smorila. :)

Elem, da se vratimo na temu. Taman posla da sam pokusao da osporim sjajan survivability i crowd control retribution paladina. To su stavke koje ga i dalje cine "force to be reckon with" u PvP-u. Medjutim, kad je raid u pitanju, situacija je daleka od one iz vremena TBC-a, kad je bio mnogo vise DPS orijentisan, tezi za igranje i slabiji u PvP-u. Sa dolaskom WOTLK-a, nije toliko bilo pitanje OP-a retrija, koliko neverovatna simplifikacija igranja sa njim, sto je rezultiralo da svaki "mouse klicker" moze soldino da prodje u duelu ili areni, sto nije bio slucaj u TBC-u.

Inace, main mi je retribution paladin, koristim ga prventsveno za PvP i pored cinjenice da ne igram u kontinuitetu, veoma dobro znam sta radim i poprilicno me je tesko dobiti u duelu. ;) Atachovao sam par screenova da vidis da nisam noob, a evo ga armory link da vidis da nisam ni greenie. :)

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Darkspear&cn=Pravoslavac

Nikako se ne bih slozio da nekonstantno igranje WoW-a nema poentu. Poznajem dosta likova sa mog servera (Darkspear), medju kojima je i par mojih licnih ortaka, koji non stop igraju, a pojma nemaju. To je ono sto ti kazes, dok god se pojedinac zbunjuje i ne zna sta da radi u datom trenutku, koju god klasu da mu das i koliko god dugo igrao i ko zna kakvu opremu imao, dzaba mu. :) Doduse, ovo za klase je diskutabilno... Sa paladinom i warlockom moze svako da igra, sa warriorom i mageom malo teze...

Doduse, jedini veliki problem koje mi "pauze" stvaraju je cinjenica da cete nedelju dana posle zadnjeg log out-a izbaciti iz arena tima, i pored toga sto si bio jedan od glavnih aktera u kreiranju dobrog score-a... :(

Prilozi

• WoWScrnShot_051210_024355.jpg
    WoWScrnShot_051210_024355.jpg
    446.1 KB · Pregleda: 74
  • WoWScrnShot_050810_230635.jpg
    WoWScrnShot_050810_230635.jpg
    427.8 KB · Pregleda: 59
  • WoWScrnShot_050710_183051.jpg
    WoWScrnShot_050710_183051.jpg
    385.9 KB · Pregleda: 58
  • WoWScrnShot_043010_010405.jpg
    WoWScrnShot_043010_010405.jpg
    373.6 KB · Pregleda: 60
Ima li neko ideju kako da classic pokrenem na windows 7ici??

Kako mislis da pokrenes Classic? Da bi igrao WoW moras da imas full patch-ovanu igru, nevezano za expanzije TBC i WoTLK. Dok sam igrao, igrao sam na win7 64bit i sve je radilo ok.

Predpostavljam da hoce da igra vanilla WoW na nekom privatnom serveru. :)

@Fizicar: Kakav ti tacno error javlja kad pokusas da ga pokrenes?

Predpostavljam da hoce da igra vanilla WoW na nekom privatnom serveru. :)

@Fizicar: Kakav ti tacno error javlja kad pokusas da ga pokrenes?

Ne pojavljuje mi error-hdd počne da učitava,pojavi se black screen,neće da izađe u task manager-jednom rečju-zaglavi se.
Menjao podešavanja,menjao drajvere,isključivao aero-ma ništa...
I to samo kod WOW-a-inače verzija 1.12.1.

Poslednja izmena:
Prvo, da kazem da se 100% slazem sa drugim delom posta. Svaka ti je na mestu. E sad, sto se tice prvog dela treba da obratis paznju da je posle patcha 3.3.0 retri pala debelo izgubio na overall DPS-u, posle nerfa crusader strike na 60% sa ranijih 120%. (sada je malo poboljsano - 75%). U kom god da sam se raidu nasao u poslednjih 5-6 meseci, uvek sam bio jedini retribution paladin. Sa jedne strane tu je cinjenica da holy/prot uvek imaju mesta u raidu, zbog vecne potrebe za healerima/tankovima, ali i zbog fakata da ce ga arcane mage sahraniti kad je overall DPS ratio u pitanju.

Licno, nikad nisam preferirao HC raiding, iz cistog razloga sto nemam vremena da sedim 4-5 sati za racunarom bez pauze. Bas zbog toga sam uvek vise voleo PvP, pogotovo arenu, gde taktika dolazi do izrazaja. Opet, nikad nisam bio "konstantni" WoW igrac i retko mi se desavalo da ga igram duze od dva meseca u kontinuitetu. Imam dosta obaveza, a i realno vise volim single player igre, tako da umem da pravim pauze i po vise meseci. Logujem se svaki put kad se pojavi novi arena season, mada zadnji (wrathfull) nisam ni skupljao, jer me je igra posteno smorila. :)

Elem, da se vratimo na temu. Taman posla da sam pokusao da osporim sjajan survivability i crowd control retribution paladina. To su stavke koje ga i dalje cine "force to be reckon with" u PvP-u. Medjutim, kad je raid u pitanju, situacija je daleka od one iz vremena TBC-a, kad je bio mnogo vise DPS orijentisan, tezi za igranje i slabiji u PvP-u. Sa dolaskom WOTLK-a, nije toliko bilo pitanje OP-a retrija, koliko neverovatna simplifikacija igranja sa njim, sto je rezultiralo da svaki "mouse klicker" moze soldino da prodje u duelu ili areni, sto nije bio slucaj u TBC-u.

Inace, main mi je retribution paladin, koristim ga prventsveno za PvP i pored cinjenice da ne igram u kontinuitetu, veoma dobro znam sta radim i poprilicno me je tesko dobiti u duelu. ;) Atachovao sam par screenova da vidis da nisam noob, a evo ga armory link da vidis da nisam ni greenie. :)

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Darkspear&cn=Pravoslavac

Nikako se ne bih slozio da nekonstantno igranje WoW-a nema poentu. Poznajem dosta likova sa mog servera (Darkspear), medju kojima je i par mojih licnih ortaka, koji non stop igraju, a pojma nemaju. To je ono sto ti kazes, dok god se pojedinac zbunjuje i ne zna sta da radi u datom trenutku, koju god klasu da mu das i koliko god dugo igrao i ko zna kakvu opremu imao, dzaba mu. :) Doduse, ovo za klase je diskutabilno... Sa paladinom i warlockom moze svako da igra, sa warriorom i mageom malo teze...

Doduse, jedini veliki problem koje mi "pauze" stvaraju je cinjenica da cete nedelju dana posle zadnjeg log out-a izbaciti iz arena tima, i pored toga sto si bio jedan od glavnih aktera u kreiranju dobrog score-a... :(

pa ako igras sa takvom opremom nije ni cudo sto imas los dps... obzirom da imas dosta pvp opreme, ne racunaj na visoki dps...

Hit rating ti je pogresan, imas 140 vise nego sto je potrebno

nemas enchant na Cloaku

gem na beltu +4 resist all?

ne mozes od ovako necega ocekivati da se takmicis sa nekim...

evo mog PvE paladina:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Agamaggan&cn=Peech

napomena: ovo je samo offspec, main spec mi je prot...

U BG-u uglavnom budem nedju prvih 5 po dps-u... bez obzira sto nemam ni jedan jedini deo PvP opreme...

samo sam nakratko bacio pogled, mozda tu ima jos necega

pa ako igras sa takvom opremom nije ni cudo sto imas los dps... obzirom da imas dosta pvp opreme, ne racunaj na visoki dps...

Kao sto sam i napomenuo, ne volim PvE i nemam vremena za isti. U raid ulazim samo kad ortacima hitno treba DPS, a ne mogu nikog da nadju u datom trenutku. PvP je druga prica, a tu je ressiliance gear majka. ;)

nemas enchant na Cloaku

gem na beltu +4 resist all?

Cudi me da nisi primetio +32 stamina meta gem na head slotu, koji je jos gori od tog na beltu. :d

Cloak sam dobio par dana pred isljucenje, a posle toga sam jedva i igrao. Sto se tice meta slotova, situacija na aukciji je ocajna i obicno kupim ono sto ima u ponudi. U ovom slucaju to su bili +4 resist all i +32 stamina. Ranije bih grindovao materijale za nekog do gildasa sa enchantmentom i JC-om i stavljao samo najbolje enchante i gemove, no, kao sto rekoh, igra me je toliko smorila, da sam pao na 1400 golda... nemam vise nerava za bilo kakav grind. :)

ne mozes od ovako necega ocekivati da se takmicis sa nekim...

Bogami u PvP-u sam vise nego konkurentan. Pogledaj samo win ratio u duelima... ;)

evo mog PvE paladina:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Agamaggan&cn=Peech

napomena: ovo je samo offspec, main spec mi je prot...

No-liferu! :d Mora da imas 6K GS. :)

Ko je u Beti za Cataclysmu moze da proba experimentalni DX11 mod

startuje se ovako

expand a shortcut to the woW.exe with "-d3d11". Alternatively, open the "Config.wtf" in "\ World of Warcraft \ Beta \ WTF" and add the line SET gxApi "d3d11" (with quotes). With the experimental DirectX 11 path the visuals changes: Spells now reflect in the water or lava, so do the characters and the sky.

Vuce realno lik ti je smesan :) a i ti mi delujes kao likovi tipa

" ma zabole me sto sam stavio pogresan gem bolje bilo koj nego ni jedan"

takvi likovi generalno su lose prolazili i uvek kukali kad im kazem da NE MOZE u guild ... i da ne moze u raid ....

Sad realno ti ces da kazes ... zabole me ... da sam hteo mogao sam ... ali realno to odvaja dobre igrace od losih ... a ti si los.

Oni smesni postovi iz battle grounda su ... LOL, prica sa duel win ratio je jos smesnija .... mislim ne znam sta da ti kazem... moji altovi su imali bolju opremu nego ta tvog tipa dok sam igrao ... i ne nisam igrao po 10 sati, samo sam znao kako da upotrebim ono sto imam.

Vuce realno lik ti je smesan :) a i ti mi delujes kao likovi tipa

" ma zabole me sto sam stavio pogresan gem bolje bilo koj nego ni jedan"

takvi likovi generalno su lose prolazili i uvek kukali kad im kazem da NE MOZE u guild ... i da ne moze u raid ....

Sad realno ti ces da kazes ... zabole me ... da sam hteo mogao sam ... ali realno to odvaja dobre igrace od losih ... a ti si los.

Oni smesni postovi iz battle grounda su ... LOL, prica sa duel win ratio je jos smesnija .... mislim ne znam sta da ti kazem... moji altovi su imali bolju opremu nego ta tvog tipa dok sam igrao ... i ne nisam igrao po 10 sati, samo sam znao kako da upotrebim ono sto imam.

Ovakvu glupost u zivotu nisam procitao. Znaci sada gear odredjuje koliko je neko dobar igrac?... :d Eh koliko sam samo takvih likova sa 25 men heroic gearom sahranio u duelima... :) Pazi, to sto neko ima vremena da sedi za kompjuterom 6 sati bez prestanka ne bi li dobio best gear iz HC raida nema apsolutno nikave veze sa njegovim gameplay sposobnostima, vec sa viskom slobodnog vremena. :) Pazi kad sam izazivao likove na duel sa (svojevremeno) najzescim tier 9 HC kompletom, da bih saznao da je u pitanju klicker koji se vrti u mestu dok ga polivam. :D

Ono sto ti treba da shvatis je da je PvP aspekt u WoW-u u potpunosti drugaciji od raida. Ako je tebi hit rating i armor penetration najbitnija stavka kod geara, meni nije, jer 1K ressilianca pritty much onemogucuje protivnike da mi drmnu crit, sto me i stavlja na prva mesta u prakticno svim BG-ovima. Kazes ne moze u HC rading guild?... Nikad nisam ni pokusavao, jer obaveza da dva puta sedmicno sedim 7 sati ispred racunara zarad nekog ubber ringa mi je zastrasujuce odbojna. Prosto, nit imam vremena, nit zelim da gubim vreme na takve gluposti. BG-ovi traju 10-15 minuta, arena mecevi u proseku 2-3, a za to svakako mogu da nadjem vremena. Moras da shvatis da nas ne privlaci sve smaranje oko jednog istog raida zarad end game boss-a i ko zna kog wipe-a na istom. Dueli i random BG-ovi (ponekad koja arena) su aposolutno sve sto me interesuje kod WoW, koji sad igram jednom u 7 meseci, a i tad ima tendenciju da me smori posle dve nedelje, jer nemam vise ni nerava ni vremena da trosim zivot zarad jos jednog ljubicastog dela opreme. :)

Mada, razumem te... nekad sam razmisljao kao i ti i trosio sate na te takozvane "MMO zakone", za koje me sada zabole, koliko i za bilo koju drugu igru. ***, omatorilo se, a igre polako ali sigurno gube svoju car i udaljavaju se iz mog zivota. No, za ono "los igrac" nikako nisi u pravu i voleo bih da ti to dokazem izazivajuci te na bilo koji pratski "instant 80" server, cisto radi par duela. :)

BTW, otkud ti ideja da mi je ovo main? :d Vecina "dobro gearovanih" trunu na 70-om, a ovaj je jedini sa kojim sam imao nerava da igram u zadnjih godinu dana. :)

cek polako ... tebi je duel u WoWu glavna stvar ? pa lepu si klasu izabrao .... paladina ... lol uzmi warriora pa radi duele .... znas sta Blizzard kaze za duele .... WoW nije predvidjen za 1vs1

No vratimo se drugim stvarima .... gledao sam ti statistike i ostalo generalno osim tog vin ratio u duelima sve ostalo ti lici na lika kog je neko nalevelovao na lvl 80 pre 3 nedelje.

Oni screenshotovi iz BGova su ti smesni pa ja kad sam tamo odlazio ubijao sam po 50 ljudi, a da ne pricamo da se desavalo da me ne ubiju za ceo BG.

Altovi koje sam imao su imali one skorove, video sam da arenu nisi igrao sto znaci ... PvP generalno nisi video to sto rokas mucenike u BGovima ... mislim jaka stvar.

Kazes po neka arena a imas u svim arenama highest rank 1500 sto znaci da je nisi radio ili si bio generalno ocajan, ali ajde arena je ionako za HC PvPera koji provode sate tamo.

Sahraniti nekog u duelu sa retri paladinom moze i moja macka kad je zalepim selotejpom za tastaturu i golicam, ah da pre toga bindujem nekoliko dugmica.

Kao sto sam rekao likovi kao ti su po meni unistili WoW mislis da znas nesto a pojma relano nemas ... idi pogledaj statistiku nekih ozbiljijih igraca pa ces videti koliko si ti daleko od bilo kakvog igranja WoWa .... mozes da upadnes u kategoriju causal igraca i to je to ... sa mojim RL ortacima koji su se uvek lozili kako su *******i, a realno videli WoW nisu.

Pod statistokom mislim na sve ... od broja zavoja koje si odradio do broja smrti ... preko questova i slicno.

Ponovicu tvoj lik izgleda kao da si ga pre 6 dana nalevelovao na lvl 80 i to je to.

****te pa ti nemas ni drugi spec ... sta ja tebi da objasnjavam.

LOL pa sad ti ponovo gledam lika ... ti care ne znas ni gemove da stavis gde treba da bi dobio bonuse .... fazon mogao si da napucas jos 14strenghta da si razmisljao kad si stavljao gemove .....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno