Svaka tebi čast na dostignućima u igri. Nikako nisam mislio da to poreknem svojim postom.
&
Igra li neko od vas vanilu, ili ste svi čiteri? Isto se ponašaš kao i on. Ima vas jako mnogo takvih. Čemu služe ti modovi ,ako nemaš prednost? Zašto lepo nisi otišao sa tog mesta? Igra je postala teško đubre zbog mogućnosti moda.
Nisam Frenki, a još manje njegov advokat - ali mene ovakvi komentari, ono...baš provociraju, pa ću svejedno da ti odgovorim.
Kao prvo, kontradiktoran si. Prvo pljuneš, a onda kad dobiješ argumentovan odgovor - kao spuštaš loptu. Ne ide to tako baš, pogotovo ne na forumu kao što je ovaj. U najmanju ruku, nepristojno je.
Što se modova tiče, sam WG ima svoju politiku na temu istih. Zna se šta je dozvoljeno, a šta nije. Neću o nedozvoljenima da pišem. Dozvoljeni modovi su tu da ti igranje učini zanimljivijim, interesantnijim ili komotnim. Ne daju prednost. Meni je igranje bez modova nezamislivo, mada sam ih sveo na minimum (uglavnom statistika). Ako izneseš optužbu da je neki mod koji čovek koristi gore u snimku dao konkretnu prednost - onda to treba da i obrazložiš. Činjenica je da nemaš (ne postoji) takvo obrazloženje za gornji snimak.
Ja sam prosečan igrač ove igre i igram je iz zadovoljstva.
Ovo je generalni stav WoT igrača. Svi su prosečni i svi igraju iz zadovoljstva. No, istina je malo ipak drugačija. Zna se, matematički šta je prosek. Što se zadovoljstva tiče, da - to jeste motiv kod većine, ali ima i onih koji zarađuju od toga, a pojedini čak i žive od toga. No, ako pričamo o zadovoljstvu, opet je to generalizovan pojam. Neko juri samo statse, neko juri medalje, neko juri sve tenkove...itd itd.
Imao sam prilike da igram sa Frenkijem i mogu samo reći da je Frenki odličan igrač. Nije PRO zverka, ali je odličan igrač. Za moj ukus, previše ozbiljno shvata igru, ali opet - to je samo moje mišljenje, ali isto tako i njegovo pravo.
Naravno da se gurkate kad i ti i on imate modove i vidite ko je bolji u trenutnoj konfiguraciji, pa pokušavate da to sprečite. Da nemate mod, ne bi znali.
Totalno pogrešno. Treba li da objašnjavam zašto?
Zašto igraš na LOW? Ne verujem da nemaš konfiguraciju koja može više? To je neka prenost u FPS-u, kašnjenju,...?
Jeste, prednost je. U preglednosti. Čak i prosečan igrač to može (i trebalo bi da ume) da iskoristi. Ja ne mogu tako da igram...ne sviđa mi se....ali zato ja nisam Frenki...niti je Frenki ja.
Još jedna stvar vezana za ovu igru. Da sam resetovao status pre par godina, kad sam naučio nešto , sad bi rejting bio verovatno blizu 9000. Provereno preko onih koji su to uradili.
Da baba ima točkove...

Ja ne znam kako reset funkcioniše, ali ako me sećanje ne vara (neka me neko ispravi ako grešim;
@StainlessFrenky ?) - gubiš sva vozila? Ili bar sve što je istraženo iz Techtree-a. Nemam pojma, sada možda lupam, pa se zato i ograđujem.
Imao bih i ja vrednost između 7500-8000 da sam resetovao pre recimo godinu-dve dana (a igram od 2012 i imam 68k borbi). No, jedan od motiva moje zabave je kolekcija tenkova. Imam istražene sve tenkove iz TechTree-a, a u garaži nepunih 300 vozila. Mene to "vozi". Trenutno u igri postoje samo 3 vozila koje nemam, a koje bih voleo imati: Cobra, VK 72.01 K i naravno T95/FV4201 Chieftain. Kad ih budem imao - verovatno ću izgubiti i poslednji motiv da igram....ili možda neću (ako se pojavi nešto što će dodatno da me motiviše).
Igra je postala teško đubre zbog mogućnosti moda. Odavno.
Igra je teško đubre odavno, slažem se (doduše, moji razlozi za ovakvo razmišljanje su drugi, nisu modovi). No, iako se mnogi slažu po tom pitanju - ti isti i dalje igraju WoT. Kontradiktorno.
Realno je da nije igra BAŠ TOLIKO đubre, koliki smo mi hejteri.
I, za kraj, da se vratim na početak polemike - a to je tema guranja, blokiranja i igranja onako kako "nije predviđeno da se igra". Namerno pod navodnicima, jer čak i za ovo - svaki igrač može imati svoju logiku.
Imali smo jednu polemiku pre nekoliko strana na tu temu. Frenki je verovatno motivisan time i objavio ovaj snimak

. Ako te ne mrzi, potraži unazad, pa daj svoj sud/komentar.
Ako mene pitaš, nema to (uglavnom) veze sa statistikom igrača, sa poznavanjem igre i sa samom mehanikom igre. U najvećem broju slučajeva - radi se o ljudskoj sujeti.