Šta je novo?

World of Tanks

Aj sad ti pobedi sa ovakvim timom

Kad skaut mora i dmg i assisted da radi... I to nije prvi put. Mines high caliber sa njim. Onda EBR isto i 6 kilova u obe. Ovde realno nisam mogao ništa ipak su imali 6, 7 tenkova skoro na fullu.

Prilozi

• borken 2.png
    borken 2.png
    1.4 MB · Pregleda: 26
A vidi ovo, wot algoritam za dodelu EXP. :)

Udes sa 3400 dmg naspram Taschena sa 58 dmg, ima tek 129 EXP više.

Borken kufer je takav tenkić, gledao sam na yt likove koji igraju tako. Jedan od retkih lajt tenkova koji me ne nerviraju. :D

Poraz je pa je manji multiplier.
A i zavisi ti od stila igre, ako samo snipe nije isto kad si i u aktivnoj borbi. Ja recimo sa ELC-om imam problem da uzmem ace tanker-a, mora baš da me ukenja mapa, ali sa EBR 75 FL 10 za koji treba ubedljivo najviše exp-a za ace tenkera ide laganica. T-100, AMX 13 105, sve to ide lagano jer akitvno spotam i delim dmg.

Aj sad ti pobedi sa ovakvim timom

Kad skaut mora i dmg i assisted da radi... I to nije prvi put. Mines high caliber sa njim. Onda EBR isto i 6 kilova u obe. Ovde realno nisam mogao ništa ipak su imali 6, 7 tenkova skoro na fullu.
To je normalno za danasnje stanje mapa. Sva je sreca pa imas lajta koji je dobar i za borbu inace je muka igrati majns na kome realno i nemas sta da spotas.
Nista cudno za borkin kofer, ja sam imao gejmove sa po 6k dmg a prave ljudi i po 8k.
Ovaj sa T802 ima dzi bedz sa ebay. :ROFLMAO:

Nazad
Vrh Dno