Šta je novo?

World of Tanks

Dal ce skorije menjati ovu garazu, tj livadu :). Ili dajte savet za neki garage mod, preferiram one old school standard/premium.

Noćni mod je eXtra. Ko bi rekao da će WG da uradi nešto ok.

E sad, da je sreće da uzmu ovaj noćni mod, kao i random evente i da ih inkorporiraju kao pravi random (i kod randoma i kod svih vidova klanskih borbi). Bukvalno kao random pojava (ne nešto što bi moglo da se uključi/isključi), unelo bi malo dinamike u ovu igru. No, naravno da to nikad neće uraditi.

WoT igram 3-4 veceri, pa izludim, pa ne igram po dve nedelje do mesec dana. Kakav sad nocni mod su uveli?

E sad, da je sreće da uzmu ovaj noćni mod, kao i random evente i da ih inkorporiraju kao pravi random (i kod randoma i kod svih vidova klanskih borbi). Bukvalno kao random pojava (ne nešto što bi moglo da se uključi/isključi), unelo bi malo dinamike u ovu igru. No, naravno da to nikad neće uraditi.
Sta je to toliko extra u nocnom modu? Nisam probao, pa zato pitam. Osim smanjene vidljivosti, po nekoj logici? Inace ne volim da gledam po mraku, pa me nesto odbija :):):)

Mehanika je takva da je, sa jedne strane, smanjena vidljivost, a sa druge strane kamuflaža slabije radi (concealment posle pucanja je -90%).

Zavisi od ugla gledanja, ali mod te tera na agresivniju igru (ili pak na večni kamp što samo može da prouzrokuje draw koji nikome ne odgovara). Ne volim ni ja nešto mnogo mrak, ali nekako je osveženje u grafičkom smislu.

Dobro su se setili..

Ja koliko vidim nocni mod nije dostupan, ili negde gresim? Coming soon?

Bio je za vikend, bice opet sledeci vikend

Nocni mod je vrh.

Cek, vikend party? Taman kad se skupe vikendasi, da se roknes :D. Bolje ne igrati

Поред новог ноћног мода, шта још играте поред random битки?

Samo random, u proseku 3 partije po logovanju, nakon toga sledi alt-F4

Samo random, u proseku 3 partije po logovanju, nakon toga sledi alt-F4
Исто је и код мене. Слободно време ми никада није дозвољавало да истражујем све модове. Када добијем времена за играње, увек идем на сигурно. :)

Cekam vikend za night mod, pa da vidim kako radi alt-F4 u novom modu :)

A igri se vracam zbog onog starog tripa koji sam imao u garazi, nekako je sve bilo raw, grindas tenkove, nije bilo bas lagano. Jeste bilo premiuma i tada, ali sada sve smesnija postaje.

Ja opalim po 10-ak partija dnevno..da rešim dnevne misije kako bih zaradio žetone..planiram da uzmem srednji tenk tier IX za 12 žetončića..

Ja bih uzeo onaj skorpion, koji je cini mi se bio premium tier VIII? Au kako to ume da bude skriveno a kad te dekne, zaboli ozbiljno :D

Ako nesto ne cenim to je sto malo malo pa nerfuju neke tenkove.. da se roknes. Do skoro sam sa Kranwagn mogao da virim prednjom stranom kupole i da me bas retko probuse, sada me lagano delju..

Ako nesto ne cenim to je sto malo malo pa nerfuju neke tenkove.. da se roknes. Do skoro sam sa Kranwagn mogao da virim prednjom stranom kupole i da me bas retko probuse, sada me lagano delju..
Ja kolko znam njemu nisu dirali armor a ni 3D model pa prema tome ne vidim kako su uticali na to sto te delju?

Nemam pojma.. ili je neki random efekat bilo putanje granate ili necega, nisam u toku, bas bio uzas po mene tih partija

Koje je ovo smece od igre postalo... Danas igram ho-ri 3 tier x sa 305pen i ceo dan baunsujem leoparda i tenkove u bok... A da ne pricam kako su skenjali zaradu i exp. Bukvalno svaka partija sa tier x je u minusu a pazi avg dmg mi je oko 3k po partiji. Mozda opucam jedan ili dva gold shella i to je to. Bukvalno svaka partija 20 30 40k u minusu sa PREMIUMOM acc i busteri za exp i po partiji dobijam 900- 1300exp...

Jedino ako koristis gold shell, ili ti naplacuje neke dodatke.. Bez premiuma sve to ok.

Ma skenjali su sve, zato je vise ni ne igram ozbiljno, udjem odigram par partija i odradim field mods i to je to...

Kodovi (ako neko nema info):

thxwot
wotbetter
subtowotofficial

Nazad
Vrh Dno