Šta je novo?

Wipeout HD!

Cim dodjem sa odmora prebacuju se novci na Entropay, vidim ja nema vajde vise od ovog share-ovanja 😉

Nego da li sam dobro razumeo, jedan mod je bukvalno Zone, samo sa protivnicima? (ne mislim na ovaj gde imate i oruzja, vec Zone mode cist, ali ima i drugih ljudi?) 🙂

video sam poruku tek jutros, sorry, javi se pa ćemo popričati za share

Da, zove se Zone Battle i skupljaš speed padove i kad skupiš odredjenu količinu možeš napraviti zone boost i u trenutku povećati zonu za odredjeni broj a samim tim i brzinu ili ako ti je mala energija možeš to absorbovati kao i oružja i napraviti štit oko sebe na 3 sekunde. Pobednik je onaj koji prvi stigne do odredjene zone.

Fora sa zone boost je što kada je aktiviraš iza sebe ostavljaš mali warp pa ako protivnik naleti na to a nema barijeru oduzme mu oko pola energije. Kada pogineš, broj zona ti se smanji (mislim za 3) i respawnuješ se.

Au kakvi su redizajnirani brodovi :zgran:

FeisarProfileShot.jpg

QirexProfileShot.jpg

PiranhaProfileShot.jpg

AGSystemsProfileShot.jpg

TriakisProfileShot.jpg

Goteki45ProfileShot.jpg

EGXProfileShot.jpg

AssegaiDevelopmentsProfileShot.jpg

MirageProfileShot.jpg

HarimauProfileShot.jpg

AuricomProfileShot.jpg

IcarasProfileShot.jpg

Ovih dana zabavljavam se sa WipEout Fury ekspanzijom, i za sada je mix 'mator-sam-ali-jos-uvek-mislim-da-imam-reflexe' mood-u i polako napredujem kroz kampanju. Zelim da vam pokazem video jednog 'frenčija' koji blago receno razbija. Koji skill ima ovaj decko qq mene...

Zone 105 Pass on Syncopia :zgran:

Btw, ovaj sajt ima jako lep info o svemu WipEout related i odlican forum (gde se skuplja creme-de-la-creme WOHD a' la onaj frenči).

Cheers....

Kako se bre otkljucavaju ostali brodovi ? Imam samo 2, presao sam 2 dela kampanje.

Kako se bre otkljucavaju ostali brodovi ? Imam samo 2, presao sam 2 dela kampanje.

Pa koliko sam provalio cepas kampanju i trudis se da dobijes zlato, onda dobijas (razne ) unlock-ove. A online cu vise igrati kad zavrsim kampanju na normal....

Vidimo se online na stazi uskoro ,)

Kakvo je lozenje ova igra to nije normalno! 500 km/h + Ministry of Sound muzika = nikad bolje lozenje !

Probajte ovaj soundtrack za wipeout, ko voli elektroniku naravno...
NeoGAF G.A.M.E. WipEout edition

Btw, kakva su vasa dosadasnja iskustva sa brodovima, koji vam najvise lezi itd? Meni za sada samo Feisar lezi verovatno zbog 100% u handlingu, ovi ostali nikako 🙁 Jedino Assegai..mozda...

Cheers....

Ja sam u pocetku otisao online, a nisam znao ni gde su oruzja ni kako se koriste, znaci razbili su me ko zvecku. U svakoj igri online imas opakih HC igraca, tako da je za nas pocetnike extra zaebano.
Ja vozim sa nekim zutim brodom, ne znam naziv, cudna su imena.
Ide mi na zivce ona zadnja staza na 3cem delu HD kampanje, uvek me olese sa raketama.

Eto vozim taj Triakis brod.

Poslednja izmena:
Ah, da, umalo da zaboravim, evo vam jedna fino kompajlirana lista statistika brodova u Fury ekspanziji...

Kod:
Ship       Speed   Handling   Thrust   Shield    Total   (HD total)

Feisar       80      100        85       80       [B]345[/B]      (330)
Qirex        85       85        80       90       [B]340[/B]      (320)
Pirahna     100       65        70       90       [B]325[/B]      (310)
AG-Systems   80       90        95       80       [B]345[/B]      (330)
Triakis      95       70        70      100       [B]335[/B]      (310)
Goteki 45    80       75       100       80       [B]335[/B]      (320)
EG-X         85       75        90       70       [B]320[/B]      (310)
Assegai      85       90        85       70       [B]330[/B]      (320)
Mirage       85       80        85       90       [B]340[/B]      (320)
Harimau      90       90        75       70       [B]325[/B]      (310)
Auricom      90       70        75       90       [B]325[/B]      (310)
Icaras      100       75        75       60       [B]310[/B]      (300)

Pazljivo vozite, nemoj sine bez kacige 😛

ovo je nemoguce uraditi ! Posle 99 krugova 32,96sek, a treba 30,82sek.
Nasao sam na netu i da idu ispod 30sek sto jbn neverovatno !!!
Dobro kaze da je ovaj lik da je ovo jedan od najtezih trofeja u igrama.
http://www.youtube.com/watch?v=91mn8hVOwG8&feature=related

Covece sta ljudi rade ! Ne znas dal da im cestitas ili da se zapitas dal su *** normalni ?!
Ja bi dobio napade od ovoga, ovo nije normalno!
Alo 101 zona ! Ja ne mogu jos uvek da doguram do 25te. :cigar:

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZwIu7M2Jpr4&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZwIu7M2Jpr4&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/hof7S2jJxxA&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/hof7S2jJxxA&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ma svi voze Anulphu na Zonama, sisice, nek voze Vinetu 😛 61 na Vineti (moj rekord) je kao 100 na Anulphi 🙂

Niko bre ne igra ovo online ? Ajde da se skupimo bar nas 4,5 da igramo istu trku sa oruzjima. Eto Boris, Wladymeer, ja i bar jos jedan, ne znam ko sve ima Wipeout.

Odlican potez.

Ne znam, sta mislis 🙂 Wipeout HD: Bluray bundle

bundle,ok
al da li ce biti i u slobodnoj prodaji wipeout + neki DLC-ovi na tom disku?

Razumeš značenje reči bundle? 🙂

Poslednja izmena:
Bice u prodaji WipeOut HD i WipeOut HD: Fury na jednom disku, po ceni od £19.99.

U jednoj od nasih prodavnica je u ponudi "Wipeout HD - Fury". Bio sam van toka, pa me interesuje da li je to mozda ovo o cemu se govorilo, sto sam naveo u citatu?

Ili mozda malo jasnije pitanje, da li postoji samo jedan Wipeout za PS3 na disku, i da li su na njemu obe igre, prvi deo plus ekspanzija?

Koliko sam ja upućen samo je jedan Wipeout na disku.

Nazad
Vrh Dno