Ma onako bre, nemam nikog u frends, a i da vidimo kakvi su avatari dostignuca itd.A zasto bi to radili, da igramo multi? :d
Ma zezam seAl ni nemam xbox nalog, trenutno nemam nijednu igru, a kad sam imao, izbegavao sam one koje traze live nalog
Citao sam nesto da isto moze da utice na curenje baterije, pa sam bio u paranoji..
Opet nesto nije ok sto se toga tice poslednjih par dana, juce sam ga ostavio sa 71% i ugasio net, probudio se sa 50%... Ne sme izgleda da se dise sa ovim novim telefonima, sta god promenis moze da povuce drain. Sad moze da bude i do MixRadio-a, Nokia Camere.. ne znam, i zesce mi se penje sve to na qrac.
Mozda zato sto sam se igrao sa Nokia Camera aplikacijom u mrklom mraku, opalio par fotki sa ISO 800, menjao otvor blende na par fotki.. Moze li to da upadne u tih 20% plus snooze od 5, 6 puta?
@ yoyo
Nisam imao ovih problema nikad sa WF-om, sto noviji operativni sistem izgleda veci problemi..
A koji će vam taj MixRadio, ja sam to deinstalirao? Zar nije bilo reči da ne podržava Srbiju, šta god da mu je funkcija?
Ma ja u svakom slučaju muziku ne slušam, pa mi zato ne treba :d.
A koji će vam taj MixRadio, ja sam to deinstalirao? Zar nije bilo reči da ne podržava Srbiju, šta god da mu je funkcija?
Ne fotkam cesto, jel moguce da malo igranja sa kamerom od par minuta moze da sabije jedno 10, 15%?
Za Mix radio, ides na settings, Nokia account (ako imas napravljen, ako nemas napravi), i ides na ono "other nokia account settings", otvorice ti IE, i tu namesti da si iz UK, ili US.
Izvinjavam se unapred ako je pitanje glupo. Hocu da kupim windows phone, a citam da oni nemaju file manager. Mogu li ja recimo da neki docx dokument prebacim na telefon i da ga nađem i otvorim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari