Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

@ darko

Lud sam, bio sam vec tu i mislio sam da ono 'on' 'off' nije za obavestenja.. Fala :)

I dalje se s vremena na vreme desi da kad upalim telefon odmah se sam ugasi, primetio sam da to nije onaj totalno crni ekran kao u standby-u, vec blago crvenkasti.. Ako bih odneo na flesovanje softvera u servis, to nije isto kao kad ja uradim factory reset?

Uradi preko NSU . Ali msm da tebe to zeza to lock dugme.

Evo zasto mislim da je do OS-a, ne znam da li se vidi na snimku, ovih par puta kad se nije upalio ekran iako sam pritisnuo, je bio crvenkast ekran, ne skroz ugasen..

Ako vas ne mrzi, jel mozete ovako nekoliko puta da palite/gasite, da li ce vas nekad iskulirati..

Poslednja izmena:
Kad ces to raditi in real life? Kakvim se stvarima zaludjujes. Uzivaj u telefonu.

Hteo sam da pokazem taj crvenkasti ekran, koji je verujem povezan sa ovim kad se sam ugasi odmah po paljenju, jer tad kad se sam ugasi, ostane na tom crvenkastom ekranu, i ne reaguje na dugme iz prvog pokusaja..

Hteo sam da pokazem taj crvenkasti ekran, koji je verujem povezan sa ovim kad se sam ugasi odmah po paljenju, jer tad kad se sam ugasi, ostane na tom crvenkastom ekranu, i ne reaguje na dugme iz prvog pokusaja..

Probao sam sada jedno 20x nije iskulirao nikad. Sta se medjutim meni desilo mozda 2-3 puta za ovih 4 meseca. Da kad odkljucam tel, lock screen i tiles budu na kratko kao u 8-bit bojama. Ali samo na 3-4 s .

Ok zahvaljujem.. Preko tog Nokia Suit-a, se ne gubi garancija ili nesto tako? Mora neka stvar da postoji da iritira, pa na 95% telefona.. Mozda Blackberry jos da probam.

Poslednja izmena:
Ok zahvaljujem.. Preko tog Nokia Suit-a, se ne gubi garancija ili nesto tako? Mora neka stvar da postoji da iritira, pa na 95% telefona.. Mozda Blackberry jos da probam.

Ne gubi se, to ti je samo recovery fabričkog ROM-a. Instaliraj posle gdr3 pa vidi da li ćeš i dalje imati problem.

Iz prve ruke, ne gubi se garancija. Ja sam instalirao Amber preko NSU-a i ništa mi nisu prigovorili juče kad sam nosio tel u servis, ni danas kad sam preuzimao telefon.
Verovatno ću večeras da nabacim i GDR3, ovako okuražen :D

Ne mogu nista da prigovore jer je to zvanican i preporucen kanal za update softvera od strane Nokije. Da li radis update ili reinstalaciju postojeceg je apsolutno nebitno, legalno je i jedno i drugo.

Ne mogu nista da prigovore jer je to zvanican i preporucen kanal za update softvera od strane Nokije. Da li radis update ili reinstalaciju postojeceg je apsolutno nebitno, legalno je i jedno i drugo.

Kako god i sta god radio sve dok ne menjas IMEI broj ne mozes da izgubis garanciju.

I ja na GDR3 :D
Konačno i čuveno zaključavanje rotacije ekrana, pa da mogu da čitam nešto i sa IE pred spavanje. :)

Od meni potrebnih stvari, ostao još file manager. :/

Jel ima Silent profil? Zakljucavanje ekrana u zivotu nisam koristio, ne znam kako to drzite telefon :) Mogli su i da krknu neki full rgb tocak za tiles.. izbor boja je ocaj, na crnu temu nista ne ide.

To je ono kad legneš sa strane a telefon ti stoji nekako ukoso i ekran obavezno promeni rotaciju. :D

Poslednja izmena:
Na ledjima sam uvek ako drzim telefon, kako bre sa strane da citas nesto? Znam da furaju svoj fazon i to podrzavam, super optimizovan i drugaciji OS su napravili, konacno se zahuktavaju, ne treba da ubacuju svaku zelju korisnika, al za neke ocigledne stvari koje ne odstupaju od njihove ideje, nemam objasnjenja sta se ceka? Od tilles boja vise od pola su 'zenske', nekoliko koje podsecaju na izmet, i nekoliko drecavih od kojih bole oci.. Znaci ako nisi osnovac ili devojka, samo Steel ide na crnu temu, dok za belu jedno tri boje idu..

Poslednja izmena:
Šta će ti više boja? I to je mnogo.

Ipak tocak sa bojama ne bi sljakao, ne utice boja samo za live tiles, vec se proteze kroz ceo OS, pa bi i third party aplikacije verovatno bilo teze napraviti kad moras da napravis da izgleda dobro za milione boja..

Meni crimson najbolje izgleda. Takođe, steel, cobalt i mauve su dobre, a čak i one zelene nisu posebno loše. ;)

Može biti da ostavljaju drugačiji dojam zavisno od displeja, a isto tako i zavisi od same boje telefona.

A ovo za čitanje, ja najviše volim da legnem na stranu, pa kad hoću da stavim ekran u ravni sa očima, on se okrene. Na sreću većina aplikacija koje sam čitao su imale fiksni portret izgled ili su mogle da se zaključaju. Nažalost, to nije bio slučaj sa IE-om, Whatsapp-om, a i kuckanje SMS poruka je bilo nemoguće u tom položaju.

A ovo za čitanje, ja najviše volim da legnem na stranu, pa kad hoću da stavim ekran u ravni sa očima, on se okrene.

Ma pusti Borisa, znas da on uvek ima te uvrnute ideje :d

Cuj na ledjima, ruke da mi otpadnu dok drzim telefon.

Pa na grudi ga naslonis, sa strane lol, morska bolest..

Borisa ce zvati da bude dizajner WP 98/Millennium Edition :d

Bilo bi lepo da pod Theme/Backgrounds ubace da mozes da izaberes neke lepe pozadine... :)

Ja sam uocetku koristio samo onu cobalt, pa sam probao malo cijan i sad mi je cobalt odvratna, vec mesec dana koristim samo cijan, i necu skoro da je menjam. A pozadina UVEK crna, i to nikada ni na jedan dan necu da promenim :D . Zrna mi je idealna, crna je i na Win 8.1 i gde god moze da bude :D .

Ja koristim isto crnu pozadinu, naravno uz AMOLED izgleda odlicno. I onu Nokia plavu temu, najvise mi odgovara.

Sad sa Black update-om stize i finalna verzija Glance Backgrounds... odlicno.

A wallpaperi koji dolaze sa 1020 su fenomenalni drzim neke 2 ribe i crna pozadina, odlican wallpaper.

Ja koristim isto crnu pozadinu, naravno uz AMOLED izgleda odlicno. I onu Nokia plavu temu, najvise mi odgovara.
Ovo je i kod mene, 820 amoled + cobalt (Nokia plava po EMIXU)
Cian mi je rezervna varijanta, kada stavim čeličnosivu (steel), onda mi je kao da imam crno-bijeli tv :d

Mada sad probao i ovu XBOX zelenu, nije losa.

Cobalt je zakon, od pocetka ga furam na Black pozadini, ne menjam! Mozda Cyan ali to je isto iz kategorije Plave :)

meni je mesavina plave i zelena sa belom pozadinom i tako mi extra izgleda

Nazad
Vrh Dno