A ko je rekao da nece biti azuriranja...pa znate i sami da ce ove app sada raditi i na w10 cak i rade lepo na preview verziji ...
Nego, WC je malo progurao paniku oko Connect opcije u vezi FB i duboke intergracije istog u WP.
WP8.1 korisnici nece biti u "problemu" oko toga" podrska je ukinuta za starije verzije WP.
http://allaboutwindowsphone.com/flow/item/20739_Facebook_API_changes_impact_Co.php
Koliko god ja mrzeo facebook ipak mi je pristup slikama (svojim albumima) i calendar (rodjendani) jako korisne stvari.
Slažeš kontakte u primaocima, kao u mailuimaš plusić gore desno.
Probao sam ali mi stalno izbacuje da ne moze da posalje i da probam ponovo i tako u nedogled.
Mozda ne prepoznaje lepo broj telefona, zavisi da li stoji pod mobile number...Ja sam vise puta slao bez problema, cak ne moras da kliknes plusic, vec mozes da kucas ime kontakta pa u padajucoj listi biras(a tako i odmah vidis broj ispod imena)
Uradio sam update preko win_ins na GDR2, da li će i meni ponuditi update pošto mi je na telefonu OS ver. 8.10.15116.125, a ovaj GDR2 koji izlazi je 8.10.15116.375. Odnosno da li moram da uradim roll back ?Krenuo gdr2 za neke lumie... 1520, 730, 930, 830...
proveri da ti nije podeseno da ti grupni sms salje kao mmsMozda *****no pitanje ali nisam imao potrebu do sada,kako se salje grupni sms?
kod mene na 830 jos nemaKrenuo gdr2 za neke lumie... 1520, 730, 930, 830...
Koliko drzi baterija na 1520?
Koliko drzi baterija na 1520?
Da ne postavljam pitanje u 830 temi jer retko ko tamo zalazi.
Od juče imam čudan problem na telefonu. Sam od sebe se restartuje. Znači stoji pored mene na krevetu i samo puf, nokia znak pa windows logo i onda ponovo se startuje. Bez ikakve najave niti dodira. Juče se desilo 2x, evo danas već 3x, i to nekim čudom baš pogledam u telefon pre nego što se to desi.
Moguće je i da se telefon resetuje dok baš i ne gledam u njega, ali naravno ja to ne vidim. Sada da li je to softverska greška ili hardveska? Da li je neko imao sličan problem sa nekom lumijom i najbitnije, ako se nastavi da li naši serviseri popravljaju to ili će reći, "nismo videli problem, sve je oke"...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari