Šta je novo?

Windows Phone 8.1

El ima neka zvanicna izjava sta se to desava i koji su modeli bolesni sa tim bugom?

Ja sam instalirao na sve, bez obzira što nemam problem... :D

Nego, postoji li negde malo opsirnija statistika potrosnje baterije? Vidim samo upotrebu po aplikacijama, nigde recimo "Screen-on" i tome slicno...

Pored toga, postoji li neki shortcut za prebacivanje 2G/3G..?

04381fb0feeaf7eeb9adf8ef26230a35.png
Sve proslo ok, za svaki slucaj odradio taj restart fix..
Zapravo to je ova komponenta softvera..

Ne mogu ništa da flešujem,telefon se upali ovako koju god kombinaciju tastera da probam,nece nikakav reset,komp ga ne prepoznaje..Cim ga upalim iskoci ovo.

Pa prvo probaj hard reset, ugasi mobilni... Pa onda redom...

Volume down, drži i ubodi na usb kabl (može punjač ili pc), pojavi se uskličnik, tada možeš pokrenuti LSRT probati flešovati, ili odmah hard reset tako što ćeš nastaviti... Volume up, volume down, power i na kraju volume down!!!

Javi šta si napravio...

Poslednja izmena:
I jos jedno pitanje, onako omfg tipa:

Kako da random pesmu postavim za zvono..? :D

@rotkod probao sam sve,ne odaziva se. Poslao u servis mada sumnjam da ce srediti bilo sta,nasao sam na par mesta na netu iste slucajeve,svi su menjali telefone..

Lawlž.

Ili ga povezi na komp i ubaci u Music/ringtones folder ili kako bese.

Trebas da skines ringtone maker sa store-a I da tamo iseces pesmu,jer WP ne dozvoljava celu pesmu
Како WP не дозвољава, сад сам поставио једну целу ... јесте да је прекинуо звоњаву после минут али је то вероватно нешто друго.

Како WP не дозвољава, сад сам поставио једну целу ... јесте да је прекинуо звоњаву после минут али је то вероватно нешто друго.

Ja koliko znam nije dozvoljavao duze od 30 sekundi pesmu

Ja imam neki folder sa melodijama (neke seckane, neke cele) koji vukljam od telefona do telefona jos od Motorole MPx200 (pa su neke melodije zbog WP5.0 wma), i samo ga dopunjavam novim. Kad sam uzeo L920, samo sam je povezao na komp, shibnuo taj folder u Ringtones, i sve se prikazalo kao Custom. Trenutno mi je aktuelan Imperial march od preko 3 mins.

Poslednja izmena:
Код мене је свирао тачно минут али је можда то ограничење на неком другом месту. Пробаћу касније разне комбинације.

Slazem se i ja sam poceo da korstim pre 10ak dana, ali mana je sto ako suprotna strana nije otvorila aplikaciju onda ne stize poziv ili cak ni info o propustenom pozivu.
Za sada kad hocu nekog da zovem prvo se preko whatsapp-a cujemo xD

P.S. Uskoro ce i wa da uvede pozive pa se mozda izbaci i line iz upotrebe, videcemo kako ce im funkcionisati pozivi...

kako bre neradi line , kod mene kad neko pozove radi normalno ko viber , nego problem sto imam samo pet prijatelja sa line , svi viber pa viber

Meni je Line na 520 radio odlično kad sam probao. Inače, mislim da sam shvatio u čemu je caka. Naime, lumia 520 mi je radila dosta loše. Obrisao sam nekoliko probrama koje i ne koristim toliko i skoro sve slike i fotografije, uglavnom, oslobodio slobodan prostor sa 300 mb na 2 gb i sad je fluidna kao pre. Eto možda nekom pomogne...

Pa konkretno, pre neki dan sam zvao devojku 2 puta i niti su joj pozivi stigli niti je na njenoj strani bila informacija o propustenim pozivima.

Meni samo Line pouzdano radi kad su pozivi u pitanju...
@dejan i SOUTH
koja od tih app omogućava da sistem odsvira CEO rington, pa bio i pesma od 3 minuta? :D
Boli me baš ako neko prekine :mrgreen:

Line nije ok još uvek.
Supruga ima android na kome sam instalirao line i kada apk nije pokrenuta (aktivna) nema notifikacija ama baš nikakvih ;) tako da se tu cela priča završava i za sada Viber&Skype rules!

Meni samo Line pouzdano radi kad su pozivi u pitanju...
@dejan i SOUTH
koja od tih app omogućava da sistem odsvira CEO rington, pa bio i pesma od 3 minuta? :D
Boli me baš ako neko prekine :mrgreen:

Neces ni sa jednom aplikacijom dobiti zvono duze od 1 minute i 40 sekundi to ti je standard kad te neko zove toliko dugo ti telefon zvoni dok se linija automatski ne prekine, a da mobitel sam od sebe nastavi da "zvoni" posle toga nema mi logike.

Jos jedno pitanje: kako da podesim da mi razdvoji pojedine foldere u Google Mail-u..?

Konkretno, namestio sam na svom nalogu da mi mejlovi reklame i slicna smeca ne stizu u glavni inbox, nego u zaseban label, ali mi aplikacija na telefonu "ne vidi" te zasebne labele... Kako da podesim to, da ne moram da citam glupe reklame, tj. da mi iskacu notifikacije za svakakve gluposti?

Znam da malo smaram sa pitanjima, ali bice bolje kad naucim malo vise o WP... :)

Nije u tebi problem, sistemska "Google Mail" app to i ne može difoltno da prikaže već moraš da ideš na "show all folders", onda ih izlista ali kad tapneš jedan vidiš samo njegov sadržaj. Instaliraj "Metro Mail" i imaćeš to što hoćeš, jedino što moraš da je platiš ako hoćeš više naloga da imaš na njoj.
@neogeo
Ako Viber i Skype rulaju, naročito Viber MS nek piše propalo...

Poslednja izmena:
Vrh Dno