Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Paaa, kod mene rulaju.
Rade perfektno i bez bagova.
Rekoh da Line ne fercera ako na androidu nije aktivan. Čemu onda to?
Da zovnem ženu da uključi Line pa onda da je zovem na app ili da joj pustim sms pa onda Line... :d :d :d Kakvo vrzino kolo :d

Ma ja i hocu da mi te neke reklame i gluposti stizu u neki tamo folder koji necu ni syncovati, a ne u all, gde me smaraju. Na gmailu preko racunara u inboxu to ne vidim, i tako sam srecniji... :)

E jbs ga.

Zena mi ima problem od danas na l520,ekran je crn ali se vide gore ikonice i sat kao i pri paljenju nokia i windows logo. Lockscreen a action centar se takodje normalno vide. Memorija joj je prepuna,ne znam da li bi to mogao da bude razlog. Da li je neko imao slican problem ili ima neko resenje,hvala.
Sad vidim da je i pri pozivu ekran crn.

Poslednja izmena:
Zena mi ima problem od danas na l520,ekran je crn ali se vide gore ikonice i sat kao i pri paljenju nokia i windows logo. Lockscreen a action centar se takodje normalno vide. Memorija joj je prepuna,ne znam da li bi to mogao da bude razlog. Da li je neko imao slican problem ili ima neko resenje,hvala.

Da nemaš možda u telefonu Sd karticu,možda ona pravi problem

To je prvo sto sam uradio,izvadio sd karticu ali je opet ista situacija.

Jel skladistis aplikacije na sd,ako da onda nije problem do memorije

Jel skladistis aplikacije na sd,ako da onda nije problem do memorije

Ma to je zenin fon,nemam pojma sta je radila. Ne verujem da je namestila da joj se instaliraju na sd. Jako su cudni simptomi,recimo ac radi samo kad je na lockscreen-u kad drzim back dugme ekran pocrveni ali se ikonice i sat normalno vide. Pri paljenju se isto vidi bez problema obavestenje da je memorija puna ali koju god od eve opcije da stisnem on posle pocrni.

Poslednja izmena:
Da li postoji mogucnost da se delivery report namesti nekako drugacije a da nije kao zasebna sms/notifikacija?

Samo uradis mute thread na izvestaj i nece ti stizati kao poruka ,ali kad udjes u poruke pa u mobile operator videces dal je poruka stigla .

Poslednja izmena:
^hvala.
Znaci ne postoji drugi nacin osim cistog mutiranja konverzacije. Cudno kako nisu ubacili samo kvacicu na sms da je dostavljen. Bas neprakticno.

To sa kvačicom je Blackberry lepo odradio, svidelo mi se svojevremeno. Imaju oni tu još posla da peglaju i na 10ki....videćemo...

probaj ga prikaciti na lumia software recovery tool pa odradi reinstal software-a

probaj ga prikaciti na lumia software recovery tool pa odradi reinstal software-a

Imao sam to na umu, ali se bojim da neka od obavestenje ne mogu da vidim na ekranu pa da ne mogu da odradim do kraja instalaciju a onda sumnjam da bi mi priznali garanciju ako ga odnesem u servis.

Ako imaš nedoumicu, nosi u servis...

Poslednja izmena:
Imam L1020, raspberry pi (na njemu XBMC) i nesmart tv sa usb portom. Tubecast koristim da sa telefona klincima pustim YT klipove i to je jedino sto mogu da streamam sa telefona. Kako da radim streaming slika i klipova iz telefona na tv-u ili recimo screen mirroring, moze li mi pomoci ezcast,chormecast, miracast ili neki drugi cast? Dok sam imao android sa mobitela sam preko one yatzi cini mi se aplikacije mogao strimati sve multimedijalne sadrzaje na rpi i sa njega na tv.

Upravo sad dobio neki mali update na L720 na win 8.1 . Ne znam sta li je ovo ne verujem da je gdr2 ovako mali .

Nije GDR2. To je mali update od pre neki dan koji sprecava iznenadno restartovanje telefona koje je bilo prisutno kod L730 i jos nekih telefona..

Imam L1020, raspberry pi (na njemu XBMC) i nesmart tv sa usb portom. Tubecast koristim da sa telefona klincima pustim YT klipove i to je jedino sto mogu da streamam sa telefona. Kako da radim streaming slika i klipova iz telefona na tv-u ili recimo screen mirroring, moze li mi pomoci ezcast,chormecast, miracast ili neki drugi cast? Dok sam imao android sa mobitela sam preko one yatzi cini mi se aplikacije mogao strimati sve multimedijalne sadrzaje na rpi i sa njega na tv.

http://www.windowsphone.com/sr-latn-cs/how-to/wp8/connectivity/project-my-phone-screen

ca63702bc9813e44e8eacd7736d555fd.png

El to taj restart fix ? To je izgleda neki tezak bug u softveru..

Prema ovom linku Nokia 1020 ne podrzava project my phone screen, a i kad sam proverio na telefonu imam ovu opciju u postavkama ali kad pristupim kaze ne moze. Ima li neko drugo resenje osim ovog istog ali preko USB kabla? Znaci vratio se s odmora puna kuca ja da sednem ko dingospo da pokazem slika i klipova sta sam nasnimao a ono nece da moze.:banana::crash:

EDIT: I meni je na 1020 dosao ovaj update instaliramo mada da kucnem u drvo nisam nikad do sada imao problema sa nekim restartima.

Boga mi, meni se i danas restartovala, odnosno ugasila svoja Lumia 720.
Izgleda da nije pomogao ni ovaj mali update od sinoc. A jos od sinoc ne mogu ni da udjem na Fb messanger.

Prema ovom linku Nokia 1020 ne podrzava project my phone screen, a i kad sam proverio na telefonu imam ovu opciju u postavkama ali kad pristupim kaze ne moze. Ima li neko drugo resenje osim ovog istog ali preko USB kabla? Znaci vratio se s odmora puna kuca ja da sednem ko dingospo da pokazem slika i klipova sta sam nasnimao a ono nece da moze.:banana::crash:

EDIT: I meni je na 1020 dosao ovaj update instaliramo mada da kucnem u drvo nisam nikad do sada imao problema sa nekim restartima.

Jedino usb ili onaj nokia beamer ne znam kako se sad zove. Samo novi modeli podrzavaju miracast

Hvala za info,znaci nema nikakve sanse.Pih...e pa ne pada mi na pamet da okacim o klin 1020 zbog podrske za miracast.Hoce li se sta menjati po ovom pitanju sa dolaskom 10-ke?

Nazad
Vrh Dno