Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Ja sam to namestio u Tubecastu, s tim da u pozadini ostane otvoren i glupi Explorer...ta opcija,pod hitno mora da se implementira u sistem, ovo je krajnje primitivno i ograničeno.

Slušalica sa strelicom? Na 4G si? Reci mi samo da ti kažem kako, jesi li na gdr2 ili nisi, update 1?
Ovako, uđi na slušalicu, tile, pozivi... Tri tačkice, dole desno, podešavanja... NE DIRAJ NIŠTA, SAČEKAJ DA ODRADI, IZAĐI!!!
To je to...
To je do sim karice... Verujem da si na mts... Podešavanja tek treba da naprave za nas... Microsoft u saradnji sa telekomom... Pričao sam sa MS-om preko face-@...

Poslednja izmena:
probao, ne pomaze

c0622a5dd1158a3290f1b25a2cc24809.png

2336f4d33b64a1e44b485e2af574966d.png

6695a36b9d442939630c3a14e61b5971.png

5262c8fb33e1dd3278173a4f2cb6ce72.png

4295ce0942619195d391727b83f5ced8.png

Na drugoj slici, nemaš iznad još jednu opciju, jeli ti isključena ili uključena? To je prva opcija "korišćenje podrazum..."

nema nista vise. slikao sam tako da se sve vidi. sta bi konkretno trebalo da bude tu?

Sad sam došao kući, na mom telefonu postoji "korišćenje podrazumevanog broja govorne pošte" , pošto je vodafone.
No samim ulaskom u taj segment podešavanja, slušalica je nestala, na svim telefonima... L925 i L1020.
Možda treba da uradiš sledeća, ako te ne mrzi, a ne košta mnogo vremena...
Pomeri u datumu godinu iznad 2106 ili baš nju... Idi u podešavanja i nađi mrežna podešavanja, odnosno "pristupna tačka" tapni na nju i deinstaliraj je, zatim ugasi telefon, pa ponovo po paljenju instaliraj pristupnu tačku ( https://www.windowsphone.com/en-us/store/app/access-point/ce3895c7-01d0-4daf-a4c3-25c10463942d ) , odaberi telekom Srbija...
Uradi svoja podešavanja sa 4G, nova...
I opet probaj ono prvo upustvo... Do same kartice je, ne znam zašto...

Zalepi je u temi windows... Šta, gde, kuda... Neka bude sve na jednom mestu... ;)

Zena je dobila 640 xl lte.
Da li je potrebno viber na androidu nesto obrisati/deaktivirati ili je dovoljno samo instal ga na lumii i sve radi kako treba kad se prebaci kartica?
Jos neki savet nevezan za ovo? :)

Zena je dobila 640 xl lte.
Da li je potrebno viber na androidu nesto obrisati/deaktivirati ili je dovoljno samo instal ga na lumii i sve radi kako treba kad se prebaci kartica?
Jos neki savet nevezan za ovo? :)

Ja mislim da ne treba brisati viber.
Savetujem da aktiviras I office 365,ako nisi,jer dobijas svaki mesec I 60 minuta za pozive preko skype-a

Aha... hvala.
Ne koristim skajp. Zena ima, pa cemo videti da li joj treba. :)

Besplatan office 365 gift, 1TB prostora na OneDrive, ali samo za one koji kupe L640 ili L640 XL do 30.6.2015... Office 365 gift skini sa marketa i instaliraj...

^hvala.
640 xl je u pitanju, tako da ulazi u tu promociju.
A koliko vazi tera na drive? Godinu, dve?

1TB OneDrive na godinu dana sa tim kad sitekne podaci ti ostaju ali nemozes nista novo snimit... ako ne kupis dodatni prostor

Hvala. Ali mislim da nema potrebe za tim :)
Nego, instalirao sam joj viber. I mnogo kontakata nema u viber listi. Skontao sam da kad br stoji sa 381xxxxxxxx ne vidi se u viber kontaktima. A kad stoji sa 06xxxxxxxx onda se pojavi. U cemu je fora? :-\

Meni je Line bolji od Vibera pet puta, bolja i stabilnija veza...

Meni je Line bolji od Vibera pet puta, bolja i stabilnija veza...

Slazem se i ja sam poceo da korstim pre 10ak dana, ali mana je sto ako suprotna strana nije otvorila aplikaciju onda ne stize poziv ili cak ni info o propustenom pozivu.
Za sada kad hocu nekog da zovem prvo se preko whatsapp-a cujemo xD

P.S. Uskoro ce i wa da uvede pozive pa se mozda izbaci i line iz upotrebe, videcemo kako ce im funkcionisati pozivi...

Slazem se i ja sam poceo da korstim pre 10ak dana, ali mana je sto ako suprotna strana nije otvorila aplikaciju onda ne stize poziv ili cak ni info o propustenom pozivu.
Za sada kad hocu nekog da zovem prvo se preko whatsapp-a cujemo xD

P.S. Uskoro ce i wa da uvede pozive pa se mozda izbaci i line iz upotrebe, videcemo kako ce im funkcionisati pozivi...

Za chat po meni je najbolji telegram. Ne koristi ga mnogo ljudi ali je najbolji definitivno.

Broj mora da ide +381, bez plusa nece vidjeti!
Pa i bio je u tom formatu, zaboravio sam da stavim plus. I nista, ne vide se kontakti u viber liati. A sad ima problem koji su mnogi spominjali. Vidi notifikaciju i od koga je, kad udje u viber nema nista. A preko vibera najvise komunicira sa ljudima i bas je to nervira.

Meni su svi brojevi u tom formatu +381/+387 jer cesto mjenjam kartice Srbijansku i RS i vidi mi sve kontakte! Ne znam u cemu je problem. Neka proba da izbrise pa ponovo instalira viber, ako to nece onda stari dobri hard restart!

kod mene prikazuje normalno sve kontakte, bez obzira u kom su formatu. imam i sa +381 i sa 063/4...

Prijava: Neki vreme već, od instalacije GDR2 na Denim (1520), Peoole mi prikazuje SVE kontakte, bez obzira kako setujem, kontakti sa Twittera ili Skypea (bez broja), pa duplirani, i Google i Hotmail...haos...

69b16fa77004dbe6e11600a0b919aff0f972a9255100b57940cb8ee2df5d4149.jpg

Prvo sam mislio da me neko *****ava,ali samo se restartuje i izbacuje ovo. Jel imao neko slican problem?

Imaš app koji reguliše te random restarte, kad je instaliraš ona ga dijagnostikuje i ako ke tvoj fon među onima koji imaju taj "neki" problem, povezivanjem na PC i pokretanjem nekog .exe fajla instalira patch i sve ok. Zove se Stop Restart App...treba da uspe, ako ne - fleš.

Vrh Dno