Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Pozz svima..Od pre par dana sam vlasnik lumie 625,i ovo mi prvi wp uredjaj,i prezadovoljan sam :)..Medjutim imam mali problemcic,desava mi se na dnevnom nivou,nekad je to 3, do 5 puta dnevno,sad mi se samo jednom desilo za ceo dan,kada hocu da ga otkljucam,pokaze mi crn ekran,ne pokazuje lock screen,i onda moram da ga zakljucam,i ponovo stisnem dugme za otlkjucavanje,i sve normalno radi.Znaci samo kada hocu da ga otljucam,se to desava,kada se koristi fon,to se ne desava..Nisam mogao da update na novu verziju imao sam neku gresku prilikon instalacije 8018830f,reset nije pomogao,pa sam koristio microsoft recovery tool,i posle toga sam uspesno uradio update na denim..Uradio sam i hard reset,medjutim ponovo se to desava..Pretpostavljam da je to softverske prirode,da li se to jos nekom desavalo,i ima li neko resenje za moj problem?Nisam install live lock screen beta app,guglao sam i video da mnogi imaju slicne probleme..

Dešava se i meni na 625, ali ne svaki dan nego jednom u nekoliko dana ili sedmica.

Error code 8018830f je obično vezan za system, odnosno da možda nema dovoljno mesta na systemskom prostoru... Probaj neke aplikacije prebaciti na SD, pa onda pokušaj ponovo...

Nema veze sa tim, ja imam 3.19GB slobodono pa mi se opet dešava, istina ne tako često, ali se dešava.

dok sam imao 625 i meni se desavalo da ne reaguje na dugme za otkljucavanje pa moram ponovo. drugar takodje ima 625, i njemu se isto desava. ali nije nista strasno :)

Može li par predloga za sajtove sa korisnim informacijama za ovu platformu? Nov sam na platformi pa još uvek ne znam šta i gde da tražim.

Ja ne koristim dugme za otključavanje nego double tap to wake, ali i tako nekad zacrni ekran pri buđenju.
Osetljivost ekrana mi je na srednjem nivou, možda treba podesiti na najviši :) .

Ljudi ne ocekujte senzacije na low end telefonima... 1020 je bio 2013 flagship model i dan danas radi solidno bez bagova, iako nisu fw sredili kako su obecali, super podrska traje prvih godinu, max dve a posle ide kao bos po trnju...nije to to.
Eno drugar me zeza kaze el imas ovo kao ja na IP... A ja mu kazem da ne koristis taj Jailbreak ti bi se smorio sa tim IP u roku od 5 dana.. A toliko mu je stabilan sistem sa tim tweakovima kao Android 2.3 sa par aplikacija u multitaskingu :D krs ...

Poslednja izmena:
Kakve veze imaju senzacija i podrška u slučaju o kom mi pričamo, ne kontam?

Podrska je slabija na low end telefonima i tako senzacija Double Tap postaje vremenom vise otezavajuca od korisne funkcije... Ja npr na 1020 koristim non stop tu funkciju i desi se da u 7 dana jedan put funkcija zaglupi ..tapnem po 5x i uspe.
Izvinjavam se ako je neko pogresno raxumeo ali ja na Glance i Double tap gledam kao na neku WP senzaciju :)

Poslednja izmena:
Podrška čega, pa ima Denim kao i flagship-ovi, a tek ovo senzacija za opciju koji imaju svi telefoni :D .
Telefon ima bag i to je to.

ili nisi pratio ili ne razumes da je taj Denim obican rename na Cyan fw..otuda i problemi na tim modelima..sve je isto kao i ranije samo je doslo cak do novih bagova..

Nisam ni rekao da je to 100%, mada može da bude, a sama oznaka koda upravo to označava...
Edit: Systemski prostor je onaj rezervisani, prikazan je u skladištu, sam sistem zauzima 3.39GB, čini mi se...
Uostalo, što ja ovo sad pišem, ti znaš najbolje, mi smo ovde samo da dajemo predloge... Nešto kao u "hausu"..., pa ti onda iznađeš rešenje... ;)
@jorgovane
Ima ih dosta, ali bi izdvojio jedan...
http://m.windowscentral.com/

Poslednja izmena:
Kasno sam video da si napisao ovo :) .
Izvinjavam se ako je neko pogresno raxumeo ali ja na Glance i Double tap gledam kao na neku WP senzaciju :)
Sve ok, razumemo se, 625 jeste vremešni uređaj, ali radi i dalje, uprkos po nekom sitnom bagu,
kod mene mu je došlo vreme za zamenu, 640 ili 735, još se razmišljam.

Systemski prostor je onaj rezervisani, prikazan je u skladištu, sam sistem zauzima 3.39GB, čini mi se...
Uostalo, što ja ovo sad pišem, ti znaš najbolje, mi smo ovde samo da dajemo predloge
wpss201506080002.png

Mrtva trka ;) ma 640 :D
Odlučio se za 640, video oba uživo više mi se svidela na izgleda 735,
ali pošto mob držim u futroli ni ne vidi se izgled :D .
Čekam 10ku pa ću odlučiti, do tada prikupljam info o bateriji i kameri kod oba modela,
ostalo im je slično/isto.
Uz napomenu da 625 služi mojim potrebama odlično i da je menjanje čisto hira radi.

Poslednja izmena:
Ma sve je to ok, nego jeli ti bio fon na development preview?
To zna i tada da izađe ... Samo, ako si radio čist install sa lrst, ne bi trebao posle toga..

Poslednja izmena:
http://www.windowscentral.com/facebook-connect-features-shut-down-windows-81-and-windows-phone-apps

Evo i facebook zakida neke stvari koje su jedinstvene na WP...ocekujte da nece vise biti sinhronizacije sa Calendarom, People hubom i Picture hubom u vezi FB ... Eto toliko o tome.

I mi pricamo o budicnosti platforme?! Pa bice kao i do sada sami ptotiv svih..

Mislim da se ovo odnosi za 8.1 I WP 8.1,sto ipak znaci da bi ove funkcije bile dostupne na Win 10

Već odavno sam batalio "f", a sad ću pogotovo... Ostavio sam samo "mesendžer", da budem u kontaktu sa nekim ljudima, koji "f" jedino i koriste...

Rodjendani su korisna stvar, pristup albumima isto...sama aplikacija mi i neznaci puno al eto ti segmenti koke ukidaju...

Pa kako misle da se dodvore većem broju kupaca ako izbacuju f-je umesto da ih ubacuju :p .
Ja nemam profil tako da me ovo ne pogađa ič, ali ne razumem odluku.

Ma resio sam to,imao samo skoro 4 gb slobodnog prostora,i pojavljivala se i dalje ta greska..Resio sam sa microsoft recoveryjem,i uspeo sam da update,samo me to malo iritira taj bag sa lock screenom,ali dobro nema veze..Jel ce i 625 dobiti win 10?

Nema nista dok ne donje win10.Jel vidite da ni Microsoft niti ostali developeri ne azuriraju aplikacije.Zadnje 2 nedelje ako mi stiglo azuriranje za mozda 5 aplikacija, pre sam azurirao po aplikaciju dnevno u proseku, minimum...

ee tome uplasilo na nov l 735 nikako da stigne neka azuriranja , znaci i kod drugih nema cesto azuriranja

Vrh Dno