Sve ok, razumemo se, 625 jeste vremešni uređaj, ali radi i dalje, uprkos po nekom sitnom bagu,Izvinjavam se ako je neko pogresno raxumeo ali ja na Glance i Double tap gledam kao na neku WP senzaciju![]()
Systemski prostor je onaj rezervisani, prikazan je u skladištu, sam sistem zauzima 3.39GB, čini mi se...
Uostalo, što ja ovo sad pišem, ti znaš najbolje, mi smo ovde samo da dajemo predloge
Odlučio se za 640, video oba uživo više mi se svidela na izgleda 735,Mrtva trkama 640
![]()
http://www.windowscentral.com/facebook-connect-features-shut-down-windows-81-and-windows-phone-apps
Evo i facebook zakida neke stvari koje su jedinstvene na WP...ocekujte da nece vise biti sinhronizacije sa Calendarom, People hubom i Picture hubom u vezi FB ... Eto toliko o tome.
I mi pricamo o budicnosti platforme?! Pa bice kao i do sada sami ptotiv svih..
Nema nista dok ne donje win10.Jel vidite da ni Microsoft niti ostali developeri ne azuriraju aplikacije.Zadnje 2 nedelje ako mi stiglo azuriranje za mozda 5 aplikacija, pre sam azurirao po aplikaciju dnevno u proseku, minimum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari