Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Ako misliš na vremensku prognozu, piše da može :) .

Možda ne može na svaki uređaj, najbolje da proba neko ko trenutno poseduje 640.

Da li postoji neki nacin da se pojaca zvuk u bluetooth slusalici? Slusalica je Nokia BH-217, nema dugme za pojacanje na sebi, pa mora na telefonu. Na S4 to lepo radi, ali na L640 uopste ne vidim takvu opciju. Zvuk je tako tih da moram sve u kolima da iskljucim i slusalicu pritisnem na uvo da bi nesto mogao da cujem.

Jel moze lumia da se nakaci na wifi mrezu koju napravim sa drugog fona (portable wifi hotspot)? Danas nisam uspeo, lumia ne vidi mrezu uopste, a na drugim telefonima radi...

zavisi sa kog telefona pustas wifi mrezu. mislim da ne podrzava ad-hoc mreze. samo ove koje se prikazuju kao "pravi" ruter.

Ako misliš na vremensku prognozu, piše da može :) .

Možda ne može na svaki uređaj, najbolje da proba neko ko trenutno poseduje 640.

Ja nema sanse da namestim na 640 XL nece prognoza ni na obicni lock screen,a kamol i na glance screen.

Da li postoji neki nacin da se pojaca zvuk u bluetooth slusalici? Slusalica je Nokia BH-217, nema dugme za pojacanje na sebi, pa mora na telefonu. Na S4 to lepo radi, ali na L640 uopste ne vidim takvu opciju. Zvuk je tako tih da moram sve u kolima da iskljucim i slusalicu pritisnem na uvo da bi nesto mogao da cujem.

Trebalo bi u toku zvanja (razgovora) volume up, na samom telefonu... Gledaj u telefonov ekran, mislim da bi trebala izaći i jasno označeno šta pojačavaš... Izađe kad su slušalice povezane...

Poslednja izmena:
Meni to nikako ne uspeva na Lumiji 640 XL,nece ni na lock screen-u da pokazuje temperaturu

sto kaze rotkod , u toku razgovora pretisni bilo koje dugme volume i na ekran imas podesavanje do 10 , bar kod mene tako na L 735

Ja koristim Vreme u Srbiji i evo kako kod mene izgleda lock screen.

Ovo za 640 i glance je bzvz, posebno što hoću da pređem na nju :trust: .

Bas mi je eto glupo sto MSN ne prikazuje prognozu na lock screen,valjda ce popraviti u win 10

Bas mi je eto glupo sto MSN ne prikazuje prognozu na lock screen,valjda ce popraviti u win 10

Ma pokazuje nego hoce da zabaguje kada je setujes ,nece odma da baci sadrzaj na Lock screen ..ebem ga los memory management... A na tile-u lepo radi.

Sta kazete , Glance je must have :) ja nebi mogao da koristim Lumiu bez toga i Double tap-a ne znam to nekako olaksava koriscenje...bez toga je nekako mrtav fon.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ja sam ranije koristio sliku na glance-u preko background glance aplikacije a posle denima vise ne mogu. Koliko vidim na onom linku stoji za l820 da je full glance.

Pa i jeste full glance, kako ne mozes?

9352bbce45316c6cac412c37711cd316.png
Pa i ja imam denim, tu te nesto drugo zeza...Skini ili reinstaliraj Glance background

Check out "Glance Background" for Windows Phone

http://www.windowsphone.com/s?appid=7c3378ff-2844-480b-b2e2-783537201b84

Poslednja izmena:
Reinstalirao sam ga jedno 5 puta i nista. Meni za aplikacije u pozadini stoji da je ukljuceno ali je zamagljeno a kad kliknem na ovo koja aplikacija radi sa glance-om izbaci mi da nemam nijednu aplikaciju instaliranu. Nece da mi upl. sliku na tt pa cu je okaciti kad budem pri kompu.

Oce to tako, kada si zadnji x odradi hard reset? Ja proslog meseca posle 6 meseci :) ko zna sta ga je tu zbunilo..

Ne slusajte svakoga vi koji nema te glance background ,jer nismo jedini :)

Reinstalirao sam ga jedno 5 puta i nista. Meni za aplikacije u pozadini stoji da je ukljuceno ali je zamagljeno a kad kliknem na ovo koja aplikacija radi sa glance-om izbaci mi da nemam nijednu aplikaciju instaliranu. Nece da mi upl. sliku na tt pa cu je okaciti kad budem pri kompu.

Prijatelju nismo jedini kojima glance background ne radi ,a to sto kazes da ti je zamagljeno ,samo instaliraj bing ili ti msn weather i videces da vise nece biti zamagljeno.

Podhitno tuzite Nokiu, negocek ona ne postoji vise... Nista kupite novi Microsoft telefon, i dalje su Lumie :D

moras da odes na zakljucan ekran i postavis vreme za pozadinu pokrenes app i onda ces imati na glance sccren app vreme

Vrh Dno