Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Nema to veze... Ažuriranja ima... Eto juče... MS, f , myTube...

A ko je rekao da nece biti azuriranja...pa znate i sami da ce ove app sada raditi i na w10 cak i rade lepo na preview verziji ...

Nego, WC je malo progurao paniku oko Connect opcije u vezi FB i duboke intergracije istog u WP.

WP8.1 korisnici nece biti u "problemu" oko toga" podrska je ukinuta za starije verzije WP.

http://allaboutwindowsphone.com/flow/item/20739_Facebook_API_changes_impact_Co.php

Koliko god ja mrzeo facebook ipak mi je pristup slikama (svojim albumima) i calendar (rodjendani) jako korisne stvari.

Poslednja izmena:
A ko je rekao da nece biti azuriranja...pa znate i sami da ce ove app sada raditi i na w10 cak i rade lepo na preview verziji ...

Nego, WC je malo progurao paniku oko Connect opcije u vezi FB i duboke intergracije istog u WP.

WP8.1 korisnici nece biti u "problemu" oko toga" podrska je ukinuta za starije verzije WP.

http://allaboutwindowsphone.com/flow/item/20739_Facebook_API_changes_impact_Co.php

Koliko god ja mrzeo facebook ipak mi je pristup slikama (svojim albumima) i calendar (rodjendani) jako korisne stvari.

Pa i u onom linku sto si postavio na predhodnoj strani nigde ne pise da to vazi za wp8.1

Uhvatila me panika pa sam mislio da sve gase :D kako god videcemo jos sta ce biti...

Mozda *****no pitanje ali nisam imao potrebu do sada,kako se salje grupni sms?

Slažeš kontakte u primaocima, kao u mailu :) imaš plusić gore desno.

Probao sam ali mi stalno izbacuje da ne moze da posalje i da probam ponovo i tako u nedogled.

Mozda ne prepoznaje lepo broj telefona, zavisi da li stoji pod mobile number...Ja sam vise puta slao bez problema, cak ne moras da kliknes plusic, vec mozes da kucas ime kontakta pa u padajucoj listi biras(a tako i odmah vidis broj ispod imena)

Mozda ne prepoznaje lepo broj telefona, zavisi da li stoji pod mobile number...Ja sam vise puta slao bez problema, cak ne moras da kliknes plusic, vec mozes da kucas ime kontakta pa u padajucoj listi biras(a tako i odmah vidis broj ispod imena)

Upisani su pod mobile.

Looooool ja imam ali nema gdr2 za 1020 :D

Krenuo gdr2 za neke lumie... 1520, 730, 930, 830...
Uradio sam update preko win_ins na GDR2, da li će i meni ponuditi update pošto mi je na telefonu OS ver. 8.10.15116.125, a ovaj GDR2 koji izlazi je 8.10.15116.375. Odnosno da li moram da uradim roll back ?

U svakom slučaju sleduje i fix za uređaje... Nabolje da proverite šta vam nudi preko lumia software recovery tool...

Preko mreže ništa, jedino večeras da probam LSRT...baterija ume da mi ide na nerve

Koliko drzi baterija na 1520?

Da ne postavljam pitanje u 830 temi jer retko ko tamo zalazi.

Od juče imam čudan problem na telefonu. Sam od sebe se restartuje. Znači stoji pored mene na krevetu i samo puf, nokia znak pa windows logo i onda ponovo se startuje. Bez ikakve najave niti dodira. Juče se desilo 2x, evo danas već 3x, i to nekim čudom baš pogledam u telefon pre nego što se to desi.

Moguće je i da se telefon resetuje dok baš i ne gledam u njega, ali naravno ja to ne vidim :). Sada da li je to softverska greška ili hardveska? Da li je neko imao sličan problem sa nekom lumijom i najbitnije, ako se nastavi da li naši serviseri popravljaju to ili će reći, "nismo videli problem, sve je oke"...?

Da ne postavljam pitanje u 830 temi jer retko ko tamo zalazi.

Od juče imam čudan problem na telefonu. Sam od sebe se restartuje. Znači stoji pored mene na krevetu i samo puf, nokia znak pa windows logo i onda ponovo se startuje. Bez ikakve najave niti dodira. Juče se desilo 2x, evo danas već 3x, i to nekim čudom baš pogledam u telefon pre nego što se to desi.

Moguće je i da se telefon resetuje dok baš i ne gledam u njega, ali naravno ja to ne vidim :). Sada da li je to softverska greška ili hardveska? Da li je neko imao sličan problem sa nekom lumijom i najbitnije, ako se nastavi da li naši serviseri popravljaju to ili će reći, "nismo videli problem, sve je oke"...?

AU to je previse cak i za standarde lumie 73X :p sala, video sam da su se dosta zalili za restart.
Ja nemam taj problem. Ako imas sd karticu izvadi na dan dva pa vidi da li se desava isto. Ja sam za sada, za 7 meseci, ima 2 puta problem.
Jednom mi se restartovao kada sam razgovarao viber-om, u sred razgovora. I imao sam problem sa lumia camera aplikacijom, tako sto mi se samo zaledi telefon, to sam vec pisao tamo u temi, aplikacija je bila po sat i vise aktivna pa je verovatno to uzrokovalo nekoliko zaglupa.

Kažu da reset može stvoriti neki app koji je instaliran. Tako da sam aninstalirao dve tri aplikacije koje sma instalirao juče pa ćemo videti. A u downloads listi imam samo 2 app od juče i 2 update-a, moguće da je nešto od toga sjebalo nešto softverski. Videćemo. Instalirao sam i onaj app lastbootuptime ili tako nešto pa ako bude bilo reseta kada ja ne gledam, prikazaće tu.

nisam imao takvih problema sa lumijom 830, radi mi normalno.
ako nista ne pomogne, vrati tel na fabricka podesavanja, izbrisi sve pa ces onda videti da li je do neke aplikacije.
nego mi se sad ova slusalica sa strelicom pojavila danas i nece da se skloni. nenznam ni za sta je to. mozda preusmeravanje poziva aktivno? ali proveravao sam i preusmeravanja su mi iskljucena, osim onih koja ne mogu da se iskljuce, kada sam zauzet i nedostupan, na neki telekomov broj, valjda govorni automat. ali to je bilo i ranije tako a nije telefon pokazivao ovu ikonicu (desno od oznake za EDGE)

55b73cfa91c45e26aff764dab51ec69f.png

Pa da, kad se javi tako najednom, ako je pre toga sve bilo u redu. Neka aplikacija kopa nesto pogresno nonstop xD ili sd kartica :p i toga ima dosta

Postoji li nacin da se na WP nameste podrazumevne app,kada otvaram yt link,da mi ga otvara u mytube aplikaciji

To zavisi do same aplikacije, wp central app ima opciju da odabereš, recimo mytube...

Vrh Dno