Dakle, sve u svemu, ni za šta, kao i Google Now. Mogu samo da zamislim šta bi prikazala kad bih joj rekao "Show me a map of Bulevar Arsenija Čarnojevića" ili koga bi pozvala na komandu "Call Zlatko".
Jedino bož' pomozi za setovanje alarma i proveru vremena, ako podržava vreme u Srb, i eventualno postavljanje taskova i kalendara.
Btw, zašto ja nemam tu žeMsku, a sve mi je na USA?
Evo probam preko tool-a, ponudio mi je novi update software-a, što radi još ne znam dok ga ne skine... Možda kad bi neko sa L1520 probao, pa da vidimo ima li traga od 8.1...
Dakle, sta bi mi bez evleaks-a:
![]()
Sto ce reci ocekujte tokom jula meseca update na Nokia serverima za komplet instalaciju a OTA krajem jula pocetkom avgusta meseca. Malo se to oteglo kao i svaki put do sada.
Baterija mi traje barem 25% više od kad sam ugasio Cortanu. Jel moguće da toliko troši?
Ma kakav fajl menadzer ,sve sam to vec imao sa pocket file manager .
ja nem' pojma.. mislio sam sada kada smo dobili file manager, da ce biti jednostavnija manipulacija fajlovima, ali to izgleda i dalje nije moguce.. bilo bi logicno da sve smesta u npr downloads. i attachmente sa mejla i sve ostalo, ali nije tako, nista ne moze da se nadje![]()
@micro v91 cafe cafe trsteniklepo mesto
![]()
Ako odem u aplikaciju "preview for developers",anstiklaram ono "enable preview for developers" i zatim obrisem aplikaciju. Da li meni telefon vise nije otkljucan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari