petar.ostoja
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.08.2012
- Poena
- 170
Eto ja sam i dalje na wp 8.0 i nemam nikakvih problema, cim se konektujem na net u roku od 2-3 sec dobijem notifikaciju od whatsapp-a. Wapp sam svaki put updateovao ako je ti bitno
Skype ,viber i whatsaap ,stvarno imaju problema sa notifikacijama.Nego jel vidoste ,novi lockscreen dolazi samo na 1 gb rama .
A opet neki izgovori, kao ne moze kao da je to neznam koliko zahtevna funkcija... Pa i standardna lockscreen sema zauzima memoriju...
Nego nece da se u startu cimaju sa tim slabijim uredjajima, posle ce to oni ispeglati...
A cinjenica je da ce low-end uredjaji dolaziti sa 1gb rama, a jaci sa 2 a i vise GB..
U prevodu WP8.5 ili 9 ce zahtevati minimum 1GB ram-a, to je sasvim normalna stvar.
Viberasi, ste probali mozda LINE, kazu da je super alternativa![]()
Pa da al na prezentaciji je to pokazao na l630 .
Primetio sam da od zadnjeg update-a messenger ne pokazuje notifikacije kako treba. Pokazuje mi poruke u fb app a ne u messenger-u iako sam iskljucio poruke u fb app-u :|
Jel to neki viber klijent ili potpuno drugi app?
Inace, neka se ljuti ko hoce, ali WP je poluproizvod. Ima gomila falinki da se ispegla i vecina najpopularnijih app je dosta losije uradjena nego za droid.
Iskreno, da mi nije kamere na Lumia 925, mislim da bih se vratio na droid. Setao sam izmedju 8.0 i 8.1 i uvek nekako nije to to.
U celoj prici poluproizvod je Microsoft. Mnogo su spori, sve to slabo napreduje...zasto malo ne podstaknu programere aplikacija, tuzno je da Line npr. radi odlicno a Viber ne. Cim Line moze, moze i Viber. Dalje, udjem na B92 preko tile-a i na pocetnoj strani aplikacije sam. Cesto nakon koriscenja onog Track runnera izadjem putem start tastera, sutra pokrenem program - stoji na istom mestu, ne na pocetnom ekranu. Znaci da moze da radi dobro, samo kad bi neko napravio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari