Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Gde cuva attachment koji skine iz maila? Hocu da prosledim kolegi neki pdf koji sam primio mailom ali ne mogu da skontam kako. Probao sam da pretrazim fon preko files, ali nije nasao pdf. Moze li to da se uopste odradi?

Dakle, sve u svemu, ni za šta, kao i Google Now. Mogu samo da zamislim šta bi prikazala kad bih joj rekao "Show me a map of Bulevar Arsenija Čarnojevića" ili koga bi pozvala na komandu "Call Zlatko".

Jedino bož' pomozi za setovanje alarma i proveru vremena, ako podržava vreme u Srb, i eventualno postavljanje taskova i kalendara.

Btw, zašto ja nemam tu žeMsku, a sve mi je na USA?

Radi npr kad joj kazem da me podseti da nesto uradim kad stignem u caffe caffe trstenik, ili tako negde . Prica ti viceve :D Setujem alarm, itd. Ali ne moras da joj pricas mozes da joj odkucas.

hy6ese4y.png
Su ove app za Cyan??
e3u2asev.png

Druga mislim da - da, a prva je za kinesko trziste za njihove mreze i omogucava rucno setovanje 2g/3g. Ne moze da se instalira kod nas, cak i da stavis kineski market skine je ali odbija da radi sa njom a to je ono sto je i ovde jako potrebno...

Evo probam preko tool-a, ponudio mi je novi update software-a, što radi još ne znam dok ga ne skine... Možda kad bi neko sa L1520 probao, pa da vidimo ima li traga od 8.1...

Jel i tebi update skidao jedno sat vremena? Ovo nije normalno, prosecna brzina 20kb/s...

Dakle, sta bi mi bez evleaks-a:

Cyan_update%20schedule.png

Sto ce reci ocekujte tokom jula meseca update na Nokia serverima za komplet instalaciju a OTA krajem jula pocetkom avgusta meseca. Malo se to oteglo kao i svaki put do sada.

Dakle, sta bi mi bez evleaks-a:

Cyan_update%20schedule.png

Sto ce reci ocekujte tokom jula meseca update na Nokia serverima za komplet instalaciju a OTA krajem jula pocetkom avgusta meseca. Malo se to oteglo kao i svaki put do sada.

Opet me nece iznenaditi finalna verzija posto D.P. Je malte ne to... ;)

Taj Cyan samo ako donese taj Sensor Core e to ce biti vec zanimljivo :) naravno ako to podrzavaju starije lumie...

Grrrr... Izgleda da će mom strpljenju doći kraj... Pa neću na moru raditi update...

Hehehe... Mrzi me, jer moram na 4 telefona, a ne bi da moram vraćati... Bar ne bi na samsung ativ s, a L920 x2 i L1020 je "lako"...

Hteo bih sestriću da instaliram gta san andreas na lumiu 625, dakle uredjaj sa 512 mb. Otključao sam telefon i sad ako je to neko već uspeo neka mi pošalje link od xap na pm. Hvala unapred

Baterija mi traje barem 25% više od kad sam ugasio Cortanu. Jel moguće da toliko troši?

messenger se updateovao, sada zahteva da bude na internoj memoriji..

Jel zna neko gde Office skine pdf kada ga otvori preko OneDrive-a, gde se nalazi taj pdf???

Gledao sam nema ni u Documents folderu a ni na internoj memoriji...

ja nem' pojma.. mislio sam sada kada smo dobili file manager, da ce biti jednostavnija manipulacija fajlovima, ali to izgleda i dalje nije moguce.. bilo bi logicno da sve smesta u npr downloads. i attachmente sa mejla i sve ostalo, ali nije tako, nista ne moze da se nadje :(

Ma kakav fajl menadzer ,sve sam to vec imao sa pocket file manager .

Ma kakav fajl menadzer ,sve sam to vec imao sa pocket file manager .

Nadamo se da ce neki GDR da sredi taj problem, no to nije u pitanju sistem vec pojedine aplikacije koje su tako podesene da na nekim skrivenim lokacijama cuvaju file-ove...
Znaci tim aplikacijama (Email, Office, OneDrive)... Trreba update..

ja nem' pojma.. mislio sam sada kada smo dobili file manager, da ce biti jednostavnija manipulacija fajlovima, ali to izgleda i dalje nije moguce.. bilo bi logicno da sve smesta u npr downloads. i attachmente sa mejla i sve ostalo, ali nije tako, nista ne moze da se nadje :(

Sa IE sve smesta u downloads, kao i treba biti, to su resili...

Problem je Mail, gde se cuvaju attachment - i , nema odredjenih preseta da npr pdf, exel, word idu u Documents folderu odmah..

Isto vazi i za Office, treba to sve ispeglati, urediti, posto je sada file sistem delimicno otvoren.

Poslednja izmena:
Ne znam dali je neko istraživao, ali koji region nudi najviše, mislim na aplikacije, a ima ih dosta koje su za nas zaključane... Ovo opet povlači drugo pitanje, dali će biti otključane sa našom lokacijom i sl.?!

Ako odem u aplikaciju "preview for developers",anstiklaram ono "enable preview for developers" i zatim obrisem aplikaciju. Da li meni telefon vise nije otkljucan?

Kako misliš otključan?! Ako deinstaliraš preview... Mislim samo ćeš "disejblovati" istu...

Ako najavljene specifikacije McLaren-a budu tačne i ako izađe u poslednjem kvartalu ja sam svoje brige zvane nov telefon rešio :)

AKO ne bude Nokia logo na njemu ja cu svoje brige da resim sa 1020 i to uskoro ;)

Nazad
Vrh Dno