Šta je novo?

Windows Phone 8.1

To za US me ne zanima, besmisleno mi je da koristim US region. Valjda će uskoro i za nas...

Meni pise kad udjem u quite hours da moram da ukljucim cortanu ,us region.

Zašto? Neke aplikacije nemaju na našem regionu. Recimo imdb, nokia reader, dalymotion....

Zato što je recimo Nokia reader jedina od ~40 aplikacija koje su mi instalirane a kojih nema na našem store-u. Čak Nokia reader nema na US već samo na UK. Onda recimo, koristim Deezer, njega nema na US i tako... U principu ama baš nikalvu prednost US regiona ne vidim. Ovako mi je sve podešeno kako treba u smislu regiona, kartica vezana za isti i slično tako da od starta nemam nikakvih problema. Plus što su komentari na aplikacijama od naših ljudi, ne zanima me kako radi nekome u US vremenska prognoza itd...

Quiet Hours je i dalje vezan za Cortanu, iskljucite lokaciju i nece raditi... Nego, jel primetio neko neku promenu posle update-a?

Na 720 radi nekako brze, animacije su tecnije, mislim na ui.

Bas steta za Quite Hours...

Ne znam da li je "placebo efekt", ali mi se čini da je brži. :test:

a8y7abyj
A dali je neko dobio novi boot screen???

Ja nisam , sta je to...? neki fake update?? :D

Poslednja izmena:
A koji je novi ,meni je ranije bio ovaj s desne strane ,posle 8.1 ovaj s leve ,sad posle danasnjeg apdejta nisam ni obratio paznju :D

Prvi (8.1 dp) i onaj drugi,update su bili sa boot slikom sa leve strane, kapiram da treba da pise windows phone a ne da ostane ovak, ko da je Desktop verzija.

Znaci slika sa desne strane je nova verzija.. A nje nema..

Poslednja izmena:
Meni je od pocetka boot screen bio a i sad je kao na desnoj slici.

Jedinu razliku koju ja vidim jeste da ne mora da se korsiti tt da bi se pisalo na forum, direktno iz ie ide. Upravo sad ovo pisem sa mog Ativ S!

Poslednja izmena:
Jedinu razliku koju ja vidim jeste da ne mora da se korsiti tt da bi se pisalo na forum, direktno iz ie ide. Upravo sad ovo pisem sa mog Ativ S!

A kad je to pa morao da se koristi tt za pisanje na forumu :lol:?

Hoćeš da mi kažeš da nije moglo preko IE da se piše na forumu? Zašto?

Evo ja ga uredno napisah iz IE, šta pričaš?

Zasto? To vec ne znam ali ima negdje i objasnjenje zasto..

Da naravno. L520

8.1 pre ovog današnjeg update-a.

A jesi koristio nekad tt, i zasto? Ja sam napisao da je to jedina razlikao koju sam primjetio, mozda je izasla i sa prvim updateom na 8.1 ali ja je do sad nisam primjetio!

Uvek koristim TT, ovo je prvi put da sam pristupio forumu preko browsera, samo da proverim to što ti pričaš :).

Oduvek je moglo da se pise preko browsera,jedino mi se nekad desavalo da pocnem da pisem i da se tastatura skloni,i onda moram nekoliko puta da refresujem stranicu da bi se ponovo pojavila.
Edit : Bas sad testiram ,nije naivno ovo sto pise covek ,sad se tastatura nikad ne gubi tokom pisanja ,plus jos neki sajtovi rade bolje na IE 11.

Poslednja izmena:
Nije mogao u pc verziji izgleda benchmark, wpcentral... Dok je primera radi na mobilni svet forumu bilo moguće pisati... Naravno, ako bi prebacili na mobilnu verziju omogućeno je pisanje... Očitovalo se tako što se pritiskom na prazno mesto za unos teksta tastatura pojavi, ali još brže nestane...

To sam i ja primetio. Bolje prikazuje padajuce menije na nekim sajtovima.

Vrh Dno