Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Ne pitah najvazniju stvar, jel se vraca u aplikacije preko tilea brzo kao kad se vratis preko multitaskinga, ili i dalje misle da je to nepotrebna opcija?

TT lepše izgleda ali mnogo sporije radi, što se mene tiče starija verzija mi je više odgovarala. Fajl menadžer je super, jednostavan i radi to što treba. Konačno mogu da se salju fajlovi preko mejla a da ne ide preko onedrive-a.

Zaboravih da pitam... korisnici WPCentral app, koji su je kupili, dali posle kupovine imate one *****ske reklame u dnu app...?

whatsapp zahteva da bude instaliran na memoriju telefona i da ne bude ogranicen background data, cak ni mesecni limit ne moze da bude postavljen..

ni Files ne vidi sve fajlove koje prikazuje Adobe Reader
ništa meni tu nije jasno

Ok... Hteo sam da je pazarim, pa rekoh... ako kupljena ima te reklamice koje me inače smaraju neću pazariti...

Jel i vama ovo izbacilo kada ste pokrenuli novu verziju WA na 8.1???
u6ahaban.png

Prilozi

• wp_ss_20140531_0001.png
    wp_ss_20140531_0001.png
    23.9 KB · Pregleda: 98
Poslednja izmena:
Kod mene ne. Samo mi je izbacio da mora na memoriju telefona, a posle i da su mi ograniceni podaci u pozadini, iako nisu bili, pa sam i limit od 500mb koji je bio postavljen morao da iskljucim i da podesim na unlimited data plan

Izbacivalo je i meni ali sam uspio iz n-tog puta uz dodatnu verifikaciju od 5 brojeva koja mi je stigla na mail..

Wow razgovor preko Skype-a u duzini od 4h i otislo samo 30% , pa to moze samo na WP :D extra, mislio sam ode baterija... Ali :)

Možda je vreme da napustimo benchmark (i sl. sajtove) i počnemo, kao i "drugi" priče na "svojim" sajtovima... Npr... wp-srbija?!

Tamo skoro da imaju dva teksta... :(

Woooot? Kakav je skype jeli kao viber ili bolji? Koja veza je potrebna za normalan razgovor?

Meni je skayp najbolji za razgovore. Najcistiji zvuk. Dovoljan je i 2g ali se preporucuje wifi ili 3g

Vrh Dno