Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Kako nema, ima poseban settings za push notifikacije...

y3y3ymy4.png

Ja neam ili zavisi od toga da moram da se ulogujem na tapatalk???
Takodje fali i pozadinac :D valjda ce da stigne u sledecem izdanju.

Prilozi

• wp_ss_20140529_0002.png
    wp_ss_20140529_0002.png
    40.4 KB · Pregleda: 95
  • wp_ss_20140529_0001.png
    wp_ss_20140529_0001.png
    25.4 KB · Pregleda: 93
Moguce da trazi log-in, sto se kontrole pozadinskih procesa tice nisam siguran da ce da omoguce to jer onda neke stvari tipa push notifikacija nece da rade. Ono sto se meni kod TTalka ne svidja je nemogucnost brisanja kesiranih fajlova. Tipa aplikacija zauzima 150mb a od toga je kesiranih fajlova 120mb. U starijoj verziji je postojala opcija clear cache koja nije radila ama bas nista a ovde je to skroz izbaceno. A realno i ona a i Twitter app imaju problem sa time...

Jel se neko vracao na 8?

Jesam ja, jednostavno je uz pomoć nokia recovery tool-a, jedino što brišeš sve na telefonu...

Možda nisi postavio pitanje, ali pošto si pitao u 8.1 temi podrazumevam da se krije i to pitanje...! Zašto sam vratio na 8?!

Pošto sam, kao i svi ovde, među prvima, skinuo isti i sa oduševljenjem ulazio u "čari" i samim tim dolazio do raznih spoznaja koje su ovde pominjane više puta, te kao takve i razjašnjavane... npr. kamera radi sa US podešavanjima, net zeza preko 3G konekcije na wifi radi, ubrzano pražnjenje baterije (rešeno zadnjim updateom), prvi dan nije radio market (nisam znao) i najveća glupost koju sam okusio kad sam ugasio telefon nisam mogao odmah da ga upalim, to je bag koji je u meni prelomio povratak na WP8, pod uslovom da ga uopšte upalim, nakon dva sata zezanja, potpuno nov telefon se sam od sebe upalio... Nokia recovery... I ostalo znaš...
Čekam zvanični "sijan"

I ja sam vratio 8. Nisam imao probleme sa netom i kamerom, ali je malo trokirao, jedan dan radi odlicno a sutra koci. I baterija. Ali verujem da ce zvanicni raditi odlicno.

Ja sam zadovoljan sa 8.1, posle zadnjeg update-a nema razlike po pitanju baterije. MS kamera ne radi na srpskom, to jeste problem, no resice se, nije da nemam alternativu. MArket nije radio nikome prvi dan ali to je nevezano sa samim 8.1 bilo. 3G mi radi kako treba. Prosto previse je boljih stvari na 8.1 da bi me poneka sitnica naterala da se vratim na 8.0.

Ja sam zadovoljan sa 8.1, posle zadnjeg update-a nema razlike po pitanju baterije. MS kamera ne radi na srpskom, to jeste problem, no resice se, nije da nemam alternativu. MArket nije radio nikome prvi dan ali to je nevezano sa samim 8.1 bilo. 3G mi radi kako treba. Prosto previse je boljih stvari na 8.1 da bi me poneka sitnica naterala da se vratim na 8.0.

Hehehehe... Slažem se, ali izdržaću još ovaj mesec, a ionako ću mu raditi preko nokia recovery... Neću preko OTA..

Da, to i ja planiram, clean install svakako jer verujem da Nokia FW nece da ima Bing maps recimo i mozda jos nesto pa da ne pravim problem bez potrebe, ionako mi je sve u cloud-u tako da mi je reinstalacija svega 15min posla, najvise vremena izgubim posle na logovanje na sve naloge...

P.S. Rade notifikacije, evo odmah mi je stigla da mi je qoute-ovan post. Kome ne radi neka proba softreset da uradi.

Još da dodam, povremeno proverite preko recovery-ija da nije izašao 8.1 update... Primera radi, kad je na zvaničnom sajtu za L620 bio GDR2 i u očekivanju GDR3, nokia recovery je nudila GDR3 i to 20 dana ranije...
Nadam se da će se desiti slično sa 8.1 updateom... :)

update.png

Poslednja izmena:
Još da dodam, povremeno proverite preko recovery-ija da nije izašao 8.1 update... Primera radi, kad je na zvaničnom sajtu za L620 bio GDR2 i u očekivanju GDR3, nokia recovery je nudila GDR3 i to 20 dana ranije...
Nadam se da će se desiti slično sa 8.1 updateom... :)

update.png

A 8.1 nas ocekuje u junu???

Pa tako je više puta naznačeno, sad... Nadam se da će biti tako...

Samo da ne bude onog suludog kašnjenja, ovog puta su kroz development imali vremena, a i prilike da vide šta radi i kako ne radi...

update.jpg

Da li neko zna zasto nece da mi prepozna lumiu na lap topu a prekjuce bez problema? Imam W7

Probaj sa prostim kašenjem i paljenjem računara, ostavi spojen telefon i probaj... Prati dali ga registruje prilikom paljenja, pre samog diznja sistema... Bios info... Tu bi već treba dati signal punjenja... Ako to uradi, onda je sistemska greška w7...

Registruje da se puni ali ga ne vidim u kompu. A prikacim s2 isti kabal isto sve i prepoznaje ga. Bas bzvz

kako se vraca? dvoumim se dal da stavljam na Ativ S, ne mogu da izdrzim :D

Ako neko nađe xap od stare verzije tapatalk-a neko okači. Ne mogu da se naviknem na novi.

meni je ok novi tt. potpuno drugaciji, trebace privikavanje, ali je ok, svidja mi se. lepo radi na 625

Ja sam tapatalk namestio da mi otvara subscribed, ali me nervira sto moram da pomerim na toopic da bih video ima li novih postova.

Vrh Dno