Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Ma uvek je moglo na mobilnoj verziji sajta da se pise, bagovala je full verzija jer nestaje tastatura kad krenes da pises.

Koja je fora sa bootscreenom? Na 8.0 mi je bio onaj beli sa natpisom, a od prvog dana na 8.1 mi je samo plavi logo.

Slikaj regionalna podešavanja pa da vidimo o čemu se radi. Na srpskom jeziku i regionu Srbija nema ničega.

keyboard - English
language -English (United States)
A slikano tako da se ne vidi regija, koja je naravno US da bi Cortana bila dostupna. :d

Ajde vi sa 8.1, dajte doprinos viberu, traže beta testere... Više na wpcentral...
http://www.wpcentral.com/viber-looking-new-windows-phone-beta-testers

Poslednja izmena:
@darko1290
Bravo, ne bi li konačno promenio rad na bolje...

Whatsapp update izašao...

I kod mene ima samo na us region

Prilozi

• wp_ss_20140604_0001.png
    wp_ss_20140604_0001.png
    72 KB · Pregleda: 118
Poslednja izmena:
Inače, kako je zvanično mišljeno, update 8.1 počinje sa 24 junom, ali to nije istina, naime... Po windows phone lovers, update je počeo ovog meseca i ide na 1520 prvo, pa dalje po rangu i regionu... :D

Inače, kako je zvanično mišljeno, update 8.1 počinje sa 24 junom, ali to nije istina, naime... Po windows phone lovers, update je počeo ovog meseca i ide na 1520 prvo, pa dalje po rangu i regionu... :D

Po rangu i regionu, to znaci da ce 820 dobiti update tek u septembru :D

Ne baksuziraj, cenim da za ove najjače stiže u prve dve nedelje nakon starta...

Ako postavim region US da li dobijam Cortanu i sta jos mogu da dobijem, a sta da izgubim?

Znaci provereno radi Kortana kod nas? :D

Poslednja izmena:
A šta vi radite sa tom ribom, za šta vam koristi?

Pazi ako znas engleski ,moze ona da posluzi ,samo malo blesavo izgleda ,pricas sa telefonom na engleskom :D

Ok, znam engleski i nije me blam da idem ulicom i pričam sa telefonom (kad već ionako pričam sam sa sobom :d), šta bih mogao sa njom da radim?

Evo probam preko tool-a, ponudio mi je novi update software-a, što radi još ne znam dok ga ne skine... Možda kad bi neko sa L1520 probao, pa da vidimo ima li traga od 8.1...

image.png

Edit:

Evo nakon update-a nije mi ponudio 8.1 već GDR3, mada bi, kao što već rekoh, bilo lepo kad bi neko sa L1520 probao...

Poslednja izmena:

Dakle, sve u svemu, ni za šta, kao i Google Now. Mogu samo da zamislim šta bi prikazala kad bih joj rekao "Show me a map of Bulevar Arsenija Čarnojevića" ili koga bi pozvala na komandu "Call Zlatko".

Jedino bož' pomozi za setovanje alarma i proveru vremena, ako podržava vreme u Srb, i eventualno postavljanje taskova i kalendara.

Btw, zašto ja nemam tu žeMsku, a sve mi je na USA?

Ali prikazuje u farenhajtima. Inace, dobro prepoznaje, call Zeljkou, call Boba, call Ajvan, call Taz... :D

Uspeo sam da je namestim. Šta znam, da sam u USA, možda bih je i koristio. Lepo prepoznaje govor, moram priznati.

Vrh Dno