Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Meni je skayp najbolji za razgovore. Najcistiji zvuk. Dovoljan je i 2g ali se preporucuje wifi ili 3g

Cek malo, uspeo si preko 2g da koristis skype :) cool oduvek ga koristim preko wifia (kada je ukljucen samo zvuk onda malo jako malo trosi) za video ne bih rekao da guta vise od 1mbps bar za vga rezoluciju..
Viber i ne koristim puno, Skype je prosto zakon, e sad nebih znao ko od njih koristi bolji audio codek, uglavnom Skype je real time, skoro kao GSM.

Licno sam obavio par razgovora i preko vibera i preko skypea na 2G bez (vecih) problema. :) Imao sam par prekida zvuka i koji odjek, ali je sve u svemu veoma upotrebljivo.

Poslednja izmena:
Zašto na L520 u opcijama podešavanja tonova određenih aplikacija nemam skype na listi i ne mogu da promenim ton zvona dok na L820 skype postoji na listi

Cek malo, uspeo si preko 2g da koristis skype :) cool oduvek ga koristim preko wifia (kada je ukljucen samo zvuk onda malo jako malo trosi) za video ne bih rekao da guta vise od 1mbps bar za vga rezoluciju..
Viber i ne koristim puno, Skype je prosto zakon, e sad nebih znao ko od njih koristi bolji audio codek, uglavnom Skype je real time, skoro kao GSM.

Desilo se da nemam ni wifi ni 3g u selu pa sam morao tako. Desi se ponekad malo da prekine ali nista preterano da ne moze da se koristi

Zašto na L520 u opcijama podešavanja tonova određenih aplikacija nemam skype na listi i ne mogu da promenim ton zvona dok na L820 skype postoji na listi

Su oba na 8.1?? I vidi na 520 dali si otkacio da radi u pozadini Skype..

Jesu, oba su na 8.1. Rad u pozadini omogućen, reinstalacija nije pomogla. Viber, WA, FB i mail nalozi su na listi i mogu da menjam tonove

Vreme u Srbiji update. Transparent live tile ili Live tile sa slikom vremena, sami birate u podešavanjima...

Vreme u Srbiji update. Transparent live tile ili Live tile sa slikom vremena, sami birate u podešavanjima...

Nije los update, mogao je bar da ubaci pretragu pomocu GPS-a, znam,da nema puno bitnihh mesta preko RHMZ ali bar da odredi najblizu destinaciju...

Nije los update, mogao je bar da ubaci pretragu pomocu GPS-a, znam,da nema puno bitnihh mesta preko RHMZ ali bar da odredi najblizu destinaciju...

Nema razloga da to uradi, ovako aplikacija ne aktivira GPS uopste sto se pozitivno odrzava na bateriju. Tj jednom na startu vidi gde si i to je to, ne menja to vise. To ima smisla da vuce podatke od negde drugde ali ovako posto ima bukvalno 10tak lokacija na RHMZ za koje postoji prognoza kao takva onda je ovo bolje resenje.

Nema razloga da to uradi, ovako aplikacija ne aktivira GPS uopste sto se pozitivno odrzava na bateriju. Tj jednom na startu vidi gde si i to je to, ne menja to vise. To ima smisla da vuce podatke od negde drugde ali ovako posto ima bukvalno 10tak lokacija na RHMZ za koje postoji prognoza kao takva onda je ovo bolje resenje.

Nadam se da ce RHMZ da modernizuje svoju bazu podataka... Kako u hw tako i u softverskom smislu.

Jel neko uspeo da nadje negde informacije o cyan-u, barem neka nagadjanja sta bi trebalo da donese?

Negde sam procitao da se ocekuje vec krajem juna, ali konkretno sta donosi jos niko ne zna.

Ne ocekujte od Cyan-a nista specijalno. Tj ocekuje se da WP8.1 na svakom modelu radi kako treba, bez ovih nekih sitnica koje prate pojedine modele na developer preview. Takodje tu su pre svega poboljsanja oko same kamere i nekih sitnih Nokia dodataka, uostalom kao i Black sto je bio. Nesto drasticno novo, to moze samo od MS da dodje...

Ako je MS preuzeo Nokia strucnjake onda se moze reci da ce WP biti daleko bogatiji i kompletniji.
E sad ne znam hoce li posle Cyan-a biti i dalje tih fw nadogradnji kao do sada.
I pitam se da li cemo toliko cekati kao do sada ili ce se smanjiti taj period cekanja na sw i fw..

Jesu, oba su na 8.1. Rad u pozadini omogućen, reinstalacija nije pomogla. Viber, WA, FB i mail nalozi su na listi i mogu da menjam tonove

Da bi ti se neka app pojavila u toj listi mora da prvo bar jednom dobijes neko obavestenje od nje. Poruku poziv ili bilo sta tek onda se pojavi u listi.

Redovno se koriste, to nije problem.
Najjace od svega je sto na L.820, iako sam promenio ton zvona u podesavanjima, skype i dalje zvoni isto tj. onaj default ton nije promenjen. Odustao sam na kraju.. :)

Tako je, upravo ga skidam :) oko 21mb, ne pise koja unapredjenja stizu, videcemo..

Konacno:

Users are now reporting that Quiet Hours are now global and do not require Cortana. Likewise, the Windows Phone boot screen has now changed from left to right (as seen above) for some users, which matches the Lumia 630. Other previously had the boot screen on the right, so may not be new for some of you.

Laž. Nema quite hours u podešavanjima i dalje. A baš sam se ponadao... Tj bar za naš region nema.

ima na US regionu.

Prilozi

• wp_ss_20140602_0002.png
    wp_ss_20140602_0002.png
    57.9 KB · Pregleda: 114
Nazad
Vrh Dno