Ivan I. ti ipak spadaš u ovu kategoriju
Zar nije pisano da je WP lak za podešavanje i korišćenje, ili više nije?
Koji postovi, a kad treba nešto konkretno da se odgovori muk, nigde nikog nema, znači lol.
Onda svaka čast njima, a svejedno ne kontam zašto nisu svi prihvatili.Te je Nokia zaostavstina. Nema MS nista sa tim.
Onda svaka čast njima, a svejedno ne kontam zašto nisu svi prihvatili.
C-p-r, pogrešno si razumeo, ja isto ne podržavam bagove 10ke, zato sam i napustio WP.
Imas Win telefone, jos otkad se vozio Symbian ? Khm, khm, ok![]()
Da prijavim isto na L950. U prvo vreme sam mislio da nisam dobro video, ali se ponovilo 4-5 puta za nekoliko meseci.Ivane, meni je to osnovni smisao foruma, diskusija koja dovodi do novih saznanja.
E sad nesto vezano za L950.
Jednom davno sam pominjao problem, na samom pocetku (ima vise od godinu dana), koji se ponekad pojavi na otkljucavanju ekrana L950.
Ne znam ni sam kako bi ga opisao, jer je neprimetan za sve, ali kada sam ga tada pomenuo, mnogi su se javili i rekli da imaju isto i da to nije hardware-ski problem.
Nevezano da li budim ekran sa DT ili prosto dugmetom, nekad se desna trecina ekrana (lock screen-a), nekako pretvori u anomaliju, bele boje, koja traje 100ti deo sekunde i nema nikakav uticaj na funkciju. To se pojavi retko, ali ipak pojavi.
Problem sa L650.
Pre par dana sam uzeo sebi crnu, zena vec ima belu, i obe imaju isti simptom. Nekad, bez ikakvog razloga, bez ikakvog uslova... Ekran blicne. To je isto tako kratko, isto 100ti deo sekunde, ali izgleda kao flash prilikom slikanja.
![]()
Ne, i meni se dešavalo na 830 a nemam fb i instagram.To je vec stari problem na L830, mada ga u poslednje vreme nije bilo cesto... poslednji put pre par dana kada sam koristio Facebook aplikaciju, a ranije isto koriscenjem te app. Dal je moguce da je povezano sa losim kvalitetom te app ?
Ivane, meni je to osnovni smisao foruma, diskusija koja dovodi do novih saznanja.
Jednom davno sam pominjao problem, na samom pocetku (ima vise od godinu dana), koji se ponekad pojavi na otkljucavanju ekrana L950.
Ne znam ni sam kako bi ga opisao, jer je neprimetan za sve, ali kada sam ga tada pomenuo, mnogi su se javili i rekli da imaju isto i da to nije hardware-ski problem.
Nevezano da li budim ekran sa DT ili prosto dugmetom, nekad se desna trecina ekrana (lock screen-a), nekako pretvori u anomaliju, bele boje, koja traje 100ti deo sekunde i nema nikakav uticaj na funkciju. To se pojavi retko, ali ipak pojavi.
Problem sa L650.
Pre par dana sam uzeo sebi crnu, zena vec ima belu, i obe imaju isti simptom. Nekad, bez ikakvog razloga, bez ikakvog uslova... Ekran blicne. To je isto tako kratko, isto 100ti deo sekunde, ali izgleda kao flash prilikom slikanja.
![]()
Nije ovo meni prvi wp/win telefon, davno sam imao win telefone, još dok se vozio symbian.
Imas Win telefone, jos otkad se vozio Symbian ? Khm, khm, ok![]()
To i ja htedoh da prokomentarisem ali me mrzelo da se zabadam. Obozavaju win mobile, a misle da doseze samo do Nokie.Dakle, imamo ljude (decu?) koji ne znaju da je pre 15 i više godina postojala jedna moćna platforma zvana najpre Pocket PC, a koja se od 2003. zove Windows Mobile... I još se hvale time, nažalost. Npr. moj telefon pre tačno 10 godina bio je HTC TyTN: link. Onda je Microsoft odlučio da uništi tu platformu i da napravi zatvoreni Apple-like OS koji mi nije padalo na pamet da koristim. A moglo je biti i drugačije... ***, zato sad plaćaju ceh.
https://www.youtube.com/watch?v=JqsQRh1DmY4
Ma kakav continuum........
Na tebe ne mislim.Nije lepo ne znanje pripisivati svima "Obozavaju win mobile, a misle da doseze samo do Nokie" , na taj način vređaš sve!
Ista ploča ali druga strana...Ivane, meni je to osnovni smisao foruma, diskusija koja dovodi do novih saznanja.
Problem sa L650.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari