Posle godinu ipo natezanja sa Windows 10 i Lumiom 535 ,silnih vraćanja na 8.1 pa ponovo na 10 ,blokiranja,fabričkih resetovanja..... sa velikim zadovoljstvom prešao sam na Andorid (Samsung Galaxy J5 2016) .Dao sam šansu windows-u ,ali izgleda da ne vredi. Preporučujem to i ostalima
gde su zaturili podesavanja za preusmeravanje poziva, ne mogu da ih nadjem...
Poslato sa Note 3
MS je jasno pokazao da zna sta hoce povodom Continiuma
Pitao sam te za Continium? I da li ti imaš isti?
Šta je onda pokazao? Prvo tebe nije zainteresovao i nemaš potrebu za istim.
Može li neko da kaže iz iskustva o continium malo više ?
Znači da nije postigao nikakav uspeh. Koristiće se ako se dobije uz telefon i kod babe. To je i moje mišljenje.
Znači da nije postigao nikakav uspeh. Koristiće se ako se dobije uz telefon i kod babe. To je i moje mišljenje.
Windows platforma je u sustini za ozbiljne ljude kojima treba ozbiljan telefon a ne kao Android koji deca kupuju zbog igrica a odrasli kupuju zbog kamere,statusnog simbola ili opet igrica.
Pa šta podrazumevamo pod "ozbiljnije" korisnike?
Korisnike koji telefoniraju.
Korisnike koji šalju SMS.
Korisnike koji koriste WhatsUp ili Viber.
Korisnike koji uključe navigaciju kad im je potrebna.
Korisnike koji TELEFON shvataju kao TELEFON a na kao MultiMedijalan uređaj.
Šta su neozbiljni korisnici?
Oni koji se klade preko telefona (moje kolege sa posla).
Oni koji vijaju "Pokemone po gradu".
Oni koji imaju telefon samo zbog "predobre" kamere.
Oni koji drndaju igrice.
Oni koji se hvale kako imaju najnoviji telefon.
Da razgraničimo:
OZBILJNI KORISNICI = ODRASLI;
NEOZBILJNI KORISNICI = DECA
On predstavlja taj dodatak kao revoluciju, a realno bi koristio kod babe na selu, kako je i sam napisao.
Da nemam lumia telefon pa i da kažete da provociram, mada ne vidim zašto ne bi neko smeo da pita i da se interesuje?!
Mene zapravo zanima da li neko stvarno koristi ovaj dodatak i kako mu se pokazao? Imam i ja babu na selu, imam i dedu. Iskustava iz prve ruke. Vaši odgovori su takvi kakvi jesu, nemate šta pametno da odgovorite. Sve vam je provokacija i vama sve radi.
:eyebrows: izdao te je pod forum, ja ne znam kako ti i dalje ovde pises, i sta ocekujes kada si doziveo ruzno WP iskustvo ... joj kako bi bio nesrecan da sam tako citao na forumu i uzeo iphone ... mislim da si ti na mukama, nisam video nekoga toliko da se zali ...Ovde jedino vaši odgovori mogu biti provokacija, jer nemate smislien i konstruktivan odgovor. Nemate šta da napišete kada vas neko pita nešto konkretno, čast par izuzetaka.
Ti stvarno od muke ne znaš šta da napišeš ili pitaš? Kupio sam da testiram win10 i vidim koliko su napredovali, posle raznih hvalospeva ovde koje ste pisali. Nisam želeo da pričam napamet. Nije ovo meni prvi wp/win telefon, davno sam imao win telefone, još dok se vozio symbian. Ali ti ne znaš šta da napišeš od muke, smeta ti što je neko kupio wp/win telefon i ima problem sa istim, ili se raspituje za dodatak koji ste spomenuli? Svašta.
@Ivan I
Занимљиво је да си у одговору запамтио само "код бабе", а не онај део "где немам комп".
Ако ова прича о континијуму испадне како треба, за мене рецимо то значи никад више PC/лаптоп у кући.
tapatalk by L640
Sada sam gledao malo dublje u sutinu"" i, u stvari, ne kasni odziv aplikacije već animacija iste (neka vrsta fade in/fade out). Kada bi to moglo da se isključi bilo bi super.
Sent from Lumia 950@TT
@c-p-r, w10m prosto receno nije bas za svakoga...
Izgleda da si u pravu,pljuje po telefonu a u stvari ne ume da pronadje podesavanje za ono sto mu treba...
Šta je onda pokazao? Prvo tebe nije zainteresovao i nemaš potrebu za istim.
Može li neko da kaže iz iskustva o continium malo više ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari