- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Tako mali market share a oni i dalje razvijaju platformu 
Pa to nije ukupni market share, ima par desetina miliona akivnih Lumia sigurno. Firma kao Microsoft mora da ima svoju mobilnu platformu, do boljih dana, to je to.Tako mali market share a oni i dalje razvijaju platformu![]()
Inace nije prvi x da se prica kako odustaje MS od telefona XD ... ih to godinama kruzi.
Pa to nije ukupni market share, ima par desetina miliona akivnih Lumia sigurno. Firma kao Microsoft mora da ima svoju mobilnu platformu, do boljih dana, to je to.
Kako god, Microsoft je ovog puta pokazo da profit ne mora da bude jedini razlog prisustva na nekom tržištu. Nešto što se uglavnom smatralo kao apsolutno nemoguće u trulom kapitalističkom sistemu. Videćemo da li će to biti i njihov salto mortale.
Sent from mTalk
To je veoma u skladu sa kapitalizmom. Sve te najveće IT firme su nastale sa godinama gubitaka, to se očekuje, tako da to što ogromna kompanija drži segment u minusu, računajući na kasniju korist nije ništa novo ni čudno.
Zar ms pise i firmware za druge oeme??? Mislim da je tu acer problem a ne ms ... Inace taj fon je malte ne kao lumia 950.Šta kog mog bi s Microsoft kontrolom? Ovo treba im je diferencijacija od Androida, ako to ne umeju nema ništa. Pretpostavljam da je fw problem...
https://mspoweruser.com/acer-reportedly-wont-deliver-windows-10-anniversary-update-jade-primo/
MS je jasno pokazao da zna sta hoce povodom Continiuma, ostali ce kopirati ... nimalo inovativno.. da ne idem u off Samsung posle 2 godine donosi i type c ... jos jedna pobeda...
Rekao bih Nokia pre 15 godina. I posle dva'es piva možeš da ubodeš i nema da klima!Ko je prvi smislio foru sa ubadanjem a da ne gledaš sa koje je strane, rekao bih Apple.
Rekao bih Nokia pre 15 godina. I posle dva'es piva možeš da ubodeš i nema da klima!Ko je prvi smislio foru sa ubadanjem a da ne gledaš sa koje je strane, rekao bih Apple.
da, ali nokiju si mogao samo da punis, dok preko usb C mozes svasta, da ne nabrajam...Rekao bih Nokia pre 15 godina. I posle dva'es piva možeš da ubodeš i nema da klima!
Lumia 532ds Win10 continum carl zeis 256gb Grand surface
A yeahBazirano na knjizi Da li Androidi sanjaju električne ovce, Filipa K. Dika... Iz 1968.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Pitanjce za sve:
- Može li mi neko objasniti zašto svi M$ telefoni, relativno, sporo otvaraju aplikacije (čak i one koje su keširane)? (People, Messaging, Camera (kao naj prostije/naj osnovnije)
tnx
Pitanjce za sve:
- Može li mi neko objasniti zašto svi M$ telefoni, relativno, sporo otvaraju aplikacije (čak i one koje su keširane)? (People, Messaging, Camera (kao naj prostije/naj osnovnije)
tnx
Sporo ? animacija je mozda spora, sto dovodi u pitanje kako je JIT odrdjen na W10M ... posto su aplikacije koje pominjes UWP. Meni to nije strasno, bitno je da ne izbacuje kesirane app iz memorije.
Koliko je to sporo, jer evo sad proveravam sa keširanim apo i ne vidim neko drastično kašnjenje.Pitanjce za sve:
tnx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari