Ja tapatalk nisam brisao, ima u njemu clear cache. Facebook retko koristim, ovaj za sada bar ucitava. Stari mi je non stop davao iste stvari.
Onaj stari Tapatalk mi stoji u listi na Store-u ali neka greska se pojavljuje kada hocu da ga instaliram

Ja instalirao onaj sa stora - taj fb
ios port, nije los svidja mi se sto je cist interfejs app ali koliko vidim ne rade notifikacije

dal je moguce da ne mogu to da srede ??
Da probam betu? isto je sa messengerom, vrti, ucitava ali nema notifikacija, kao da se app sleepuje u pozadini.
Kakvo je stanje sa WA i Viberom, jel tu rade ove regularne verzije ili mora neka beta?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Za vlasnike 950
Molim vas dajte mi neki savet sta da pogasim, sta kida bateriju??
Meni je sve upaljeno u background apps, cortana, iris tj hello...
Cini mi se da kada sam instalirao 14393.479, hm kao da ima neki drain ... koliko sam video 448 je radio nekako bolje :trust: jel vi HR radite i posle instalacije svakog build-a cak i onog koji je stable?!
Citam bas na NPU (poznat izvor nama)

izgleda 575 se sprema za ne insajder ....
http://nokiapoweruser.com/windows-10-mobile-build-14393-575-may-be-the-next-build-for-non-insiders/