Ja tapatalk nisam brisao, ima u njemu clear cache. Facebook retko koristim, ovaj za sada bar ucitava. Stari mi je non stop davao iste stvari.
Onaj stari Tapatalk mi stoji u listi na Store-u ali neka greska se pojavljuje kada hocu da ga instaliram
🙁
Ja instalirao onaj sa stora - taj fb
ios port, nije los svidja mi se sto je cist interfejs app ali koliko vidim ne rade notifikacije
🙁 dal je moguce da ne mogu to da srede ??
Da probam betu? isto je sa messengerom, vrti, ucitava ali nema notifikacija, kao da se app sleepuje u pozadini.
Kakvo je stanje sa WA i Viberom, jel tu rade ove regularne verzije ili mora neka beta?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Za vlasnike 950
Molim vas dajte mi neki savet sta da pogasim, sta kida bateriju??
Meni je sve upaljeno u background apps, cortana, iris tj hello...
Cini mi se da kada sam instalirao 14393.479, hm kao da ima neki drain ... koliko sam video 448 je radio nekako bolje :trust: jel vi HR radite i posle instalacije svakog build-a cak i onog koji je stable?!
Citam bas na NPU (poznat izvor nama)
😀 izgleda 575 se sprema za ne insajder ....
http://nokiapoweruser.com/windows-10-mobile-build-14393-575-may-be-the-next-build-for-non-insiders/