Šta je novo?

Windows (phone) 10

M$ da izgori :smash: slazem se XD

Ovaj facebook portovan sa ios radi odlicno. Imam i botifikacije, iako je izbrisan da radi u pozadini

Za vlasnike 950

Molim vas dajte mi neki savet sta da pogasim, sta kida bateriju??
Meni je sve upaljeno u background apps, cortana, iris tj hello...
Cini mi se da kada sam instalirao 14393.479, hm kao da ima neki drain ... koliko sam video 448 je radio nekako bolje :trust: jel vi HR radite i posle instalacije svakog build-a cak i onog koji je stable?!

Citam bas na NPU (poznat izvor nama) :D izgleda 575 se sprema za ne insajder .... http://nokiapoweruser.com/windows-10-mobile-build-14393-575-may-be-the-next-build-for-non-insiders/

Glance, ddtw, iris uzimaju mnogo baterije. takodje, sinhronizaciju mejla stavi na 1h, eventualno 30min.

Skener duzice oka. Ono sto je samsung tako pompezno predstavio sa note 7 fabletom.

Ne znam da li mi je gluplja ta ili otisak prsta.
Dttw pobeđuje sve.

Skener oka .. jako malo telefona na trzistu ima to :D lumia 950 / xl, Note 7 , Vivo X5Pro ...
Funkcija koja je u sklopu sa tim skenerom , zove se Windows Hello koja je i dalje beta :eyebrows:
Mada lepo radi koliko sam video :) 2-3 s max da prepozna.

Ne mozes porediti DTTW sa Irisom ... Iris i Otisak su security mere ...

Poslednja izmena:
Led Alert, IUtool...
Jel je moguce to sve obaviti na win 7?

Nabacio Win 7, vidi IUtool telefon, ako te još zanima?

Morao sam uradit HR na L925, sad više ne mogu ubaciti cabs-file. Ni s jednim Windowsom. Jedino preko InteropTool ubacim reg-file Led Alert, ali tad samo posle prve poruke zasvetli i ostane da svetli Win-dugme. Posle otvaranja notifikacije, prestaje da svetli i više ne funkcioniše. Žešća zaebancija, kao i sa svim ostalim. Sve živo od M$, različita iskustva od fona do fona.
Odustajem za sada, ali pratim.

Prilozi

• Capture1.jpg
    Capture1.jpg
    233.4 KB · Pregleda: 84
Poslednja izmena:
Led Alert, IUtool...

Nabacio Win 7, vidi IUtool telefon, ako te još zanima?

Morao sam uradit HR na L925, sad više ne mogu ubaciti cabs-file. Ni s jednim Windowsom. Jedino preko InteropTool ubacim reg-file Led Alert, ali tad samo posle prve poruke zasvetli i ostane da svetli Win-dugme. Posle otvaranja notifikacije, prestaje da svetli i više ne funkcioniše. Žešća zaebancija, kao i sa svim ostalim. Sve živo od M$, različita iskustva od fona do fona.
Odustajem za sada, ali pratim.

Probao kod druga na win7 ali nismo mogli da pokrenemo iutool u cmd iz foldera i360 nema opcija kao na win10. Nismo neki strucnjaci ni ja ni on jedino da probam kao ti ove komande.

Poslednja izmena:
U search kucaj > cmd > open kao admin > cd do foldera \ i386

EDIT
Na konto moje prethodne poruke u vezi M$- za'ebancije. Probao da ubacim cabs-file u L920 WP Cyan 8.1update, ladno IUtool ubacio cabs-file. Nije se sam restartovao, pri proveri update, stoji da ima update ali ne može da otvori, a ne mogu više da ubacim u L925. Igre bez granica :)
Plus, ne da mi update na Denim za L920 ? M$ dizgori :)

Poslednja izmena:
Ovaj facebook portovan sa ios radi odlicno. Imam i botifikacije, iako je izbrisan da radi u pozadini

Ja koristim fb beta i messenger beta , joj sto je dobra stvar mogu u messenger da iskljucim one fb odvratne ikonice XD mnogo su lepsi stock emoji.

Pa u teoriji za HR ne bi trebalo da ima potrebe, ali praksa je drugo. Ono što sam ja skontao po pitanju HR jeste, ako već mora da ga radiš - radi ga neposredno pre nego što instaliraš update.
Kudikamo manje cimanja :)

Sent from mTalk

Pa u teoriji za HR ne bi trebalo da ima potrebe, ali praksa je drugo. Ono što sam ja skontao po pitanju HR jeste, ako već mora da ga radiš - radi ga neposredno pre nego što instaliraš update.
Kudikamo manje cimanja :)

Sent from mTalk

LOL a ja mislio vi to ovde samo zbog insajder buildova radite :d

Zamisljam da radim HR posle svakog OTA, alright

Da li znamo koje ispravke su obuhvaćene ovim apdejtom?

Soilent Green is People

Ne mogu da raspakujem rar fajl Interop Tools Beta 1.9 Pre-release 8 izbacuje mi gresku.?

edit uspeo :D

Poslednja izmena:
Aktivirao led notifikaciju na L735 :banana:

Problem je bio kod mene do kompa zato sto sam gasio apdejt drajvera preko registra mozda nekom posluzi(HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DriverSearching\SearchOrderConfig)

@jerry.drake
Hvala za video :happy:

Problem je bio kod mene do kompa zato sto sam gasio apdejt drajvera preko registra mozda nekom posluzi(HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DriverSearching\SearchOrderConfig)

@jerry.drake

Bravo, a sad ako te ne mrzi pošalji mi na PM uputstvo :)

Posle najnovijih ažuriranja:

- Mape dobile kolekcije :)
- Za one koji koriste Skype Preview i za SMS i sinhronizaciju sa PC, potrebno je da ponovo unesu šifru za povezivanje uređaja.

@jerry.drake
Heh drago mi je što si uspeo :)
Ovo zasad izgleda jedino uspeva bez problema na 730/735, a mi ostali, čekamo napredak za naše.

Sent from my W10M

Da li je neko uspeo da vrati fm radio na 950 ?? koji je tacno razlog zasto su ga ukinuli?? :S:

Heh drago mi je što si uspeo :)
Ovo zasad izgleda jedino uspeva bez problema na 730/735, a mi ostali, čekamo napredak za naše.

Sent from my W10M
Hej Joe :D cuti ova led notifikacija puno znaci, ne moram non stop da proveravam da li je nesto stiglo itd. Nadam se da cete i vi ostali uspeti.

Meni se posle ovog apdejta u SMS aplikaciji, potvrda o isporuci pojavila kao posebna poruka, ranije je samo ispod poruke pisalo "isporučeno"... Naravno više mi je odgovarala prethodna varijanta...
Jel to ima negde da se namesti ili ?

....shit has hit the fan...

Vrh Dno