Šta je novo?

Windows (phone) 10

Meni se posle ovog apdejta u SMS aplikaciji, potvrda o isporuci pojavila kao posebna poruka, ranije je samo ispod poruke pisalo "isporučeno"... Naravno više mi je odgovarala prethodna varijanta...
Jel to ima negde da se namesti ili ?

....shit has hit the fan...

Kod mene i dalje kao što je bilo i pre apdejta ispod poruke piše isporučeno...

Soilent Green is People

Poslednji build, kao da je baterija bolja na L930

Nikako da nadjem link za Tapatalk motao unazad. Jel uopste moguce sada da se instalira van store?

Poslednja izmena:
Meni se posle ovog apdejta u SMS aplikaciji, potvrda o isporuci pojavila kao posebna poruka, ranije je samo ispod poruke pisalo "isporučeno"... Naravno više mi je odgovarala prethodna varijanta...

Jel to ima negde da se namesti ili ?

....shit has hit the fan...

Meni se ovo desi jednom mesečno, na drugom SIM-u.

Kako radi sad win 10 prew za lumiu 520? jel i dalje usporeni snimak kao sto je bilo pre god dana? :)

Nikako da nadjem link za Tapatalk motao unazad. Jel uopste moguce sada da se instalira van store?

Izgleda da nije vise moguce, ja sam sestri pre jedno 6 meseci instalirao taj poslednji TT na 550 i ostao je doduse radi bez naloga, ali radi i bolji je od mtalk-a.

:D...može se ubači TT, ali cimanje s Deployer ili ostalim alatima ;)

Sent from my W10M

E vala ste smorili sa tim led notifikacijama preko 20 stranica o tome...

Aman bre ljudi ako vam je do toga razmenite vise PM, cujte se telefonom, samo Vas molim nemojte vise na forumu...

Ma jok, nema potrebe. Bolje posetiti XDA-forum, skine i install Interop alat +xap-TapaTalk-clasic.
wp_ss_20161215_0005[1].png
wp_ss_20161215_0001[1].png
wp_ss_20161215_0006.png

Cudna stvar se desila sad ,naime odoh preko edge na benchmark i pojavi se ono chose an app to open i u listi je bio tapatalk classic ,otvorio ali vec rekoh da ne moze da nadje nijedan forum .

Sent from mTalk

Posto je tubecast izgubio opciju history ,preso sam na mytube al nikako ne mogu da podesim da nastavi reprodukciju kad izadjem iz app ,ukljuceno je al se muzika odma gasi cim izadjem .

Sent from mTalk

Jesi probao da rucno dodelis " always allowed in background" za mytube?

aman covece daj neki tutorial :) ne bilo ti tesko :d

Sory momci, lažna uzbuna.
Nov sam na WP, još učim šta, kako. Juče ubacio TT i malo istraživao opcije. Nažalost msm da nije vredna cimanja, M$ dizgori :)
Kolega @south je u pravu...
-ne radi opcija serch
-forume koji me zanimaju sam nalazio kroz predinstalirane opcije za mobile, kompjuteri, auti itd. iste ne pamti, te se mora ponovo tražiti njesra :(
- i danas hteo da pokrenem, da malo dublje ispitam TT, još veće njesra
wp_ss_20161216_0001.png

Telefon mi je bio regist. kao developer, šta sad hoće nemam pojma. Verovatno moram proći proces ponovo jer sam ne davno radio HR. Svašta probam i sa Deploy opcijom, Interop tools, a telefon mi je L925 hibrid W10M.
Odustajem od TT na WP, ne vredi cimanja, TT je muerto za WP, bar sada kako stoje stvari.
inače ako neko hoće da se pati, odličan tutorijal za Interop i ubacivanje .xap, .reg itd. ima gi link ka YouTube više puta ponovljen na forumu za Led alert ili na XDA itd. a za download .xap TT, ukucati u pretragu na net. Da ne kopam, ne sećam se odakle sam skinuo.

Poslednja izmena:
Ima li led notifikacija na L950, 650 ili 550?
Gotham shity

***... Pitam dali ima, nisam pitao "zašto, čemu, treba li mi..."
Ja glance držim ugašeno...
Dakle, imaju li led notifikaciju?!
Pitam, jer me zanima, ne što bi to omogućio...

U onom videu su pominju 730,735,830,930,950 & 950XL.
Koliko znam, ta LED treba da svetli kada baterija padne ispod praga da može da se uključi telefon (imam takve na Microsoft Sculpt tastaturi/mišu).
Lepo bi bilo da ima još jednu korisnu funkciju...

Mozda covek ima problem sa vidom pa mu ovo dodje vrlo zgodno...

Za tvoju informaciju ja glance nemam na L735.

A posto ti mnogo smeta ovo o led notifikaciji ili ti je krivo sto nemas mogucnosti... Zaobidji temu neko vreme posto je nekom bitno.

Sent from Lumia 735

@zormi
Upravo, zato sam i pitao..., i da video sam na videu, te sam zato i pitao...
Slabije vidim, baterija mi je sitna, a ms je izbacio onu ikonu na 10ci, kao što je bila na 8.1 baterija i procenat...

Za tvoju informaciju ja glance nemam na L735.

A posto ti mnogo smeta ovo o led notifikaciji ili ti je krivo sto nemas mogucnosti... Zaobidji temu neko vreme posto je nekom bitno.

Sent from Lumia 735

Prvo nema potrebe da se nerviras...
Drugo mogao si da razglabas 20 i kusur strana o toj notifikaciji u temi o tvom telefonu (L735) a ne u generalnoj temi o "Windows (phone) 10"...

Hvala na razumevanju...

Vrh Dno