Šta je novo?

Windows (phone) 10

Ma Windows Phone nije mrtav sve dok je nas sa nasim Lumijama. :D A za dve godine - sve dok je nas sa nasim Windows Mobile telefonima brenda Xing Ding. :d

Videcu kakav sam sa kintom posto imam neke troskove do kraja meseca ali sledeceg meseca sigurno pada 950 [emoji56]

Nadam se da neće svee 950ke se rasprodati i da će preteći još koja taman za mene :) ako ništa drugo ostaje mi da čekam neki ding dong :D

Poslednja izmena:
Samo da ti ga neko drugi plati, ili bar da ti doda 500€... :D

Sent from mTalk on Windows 10 phone

Ma pašće i njemu cena kad se pojavi SP. Ako se pojavi. Ako se ne pojavi deliće HP džabe, a i xing ding đing bing bong.

Koliko je zvanicno prodato 950ica??? Gde najvise?!

To jedino MS zna, ako i oni. Bitno je da onaj ko kupi telefon, danas sa sredjenim sistemom, ima zverinu u rukama. Koliko god droidi i iosi voleli da to nije slucaj. Nakon proslonedeljnog apdejta sam uradio restart (power+volume dn) i primetio sam da mi baterija sad traje jos duze u odnosu na ranije. Evo danasnji dan za primer: sinoc napunjen telefon, preko noci bio povezan na net i kad me je probudio bio je na 100%, moj klasican radni dan uz izuzetak da sam danas koristio egde mnogo vise nego uobicajeno i cak sam malo igrao angry birds :) Evo sad je baterija na 57%, nije silazio sa neta, wechat aktivan u pozadini stalno (*** kinezi kad cuju za skajp samo slegnu ramenima). Je li jos neko primetio poboljsanje u trajanju baterije?

Meni u zadnje vreme baterija kilava, ali nisam siguran da li je do mene. Ranije sam pisao kako mi se čini da li se baterija brže prazni ako koristim telefon dok je na punjaču, i to je kod mene bio slučaj u zadnje vreme skoro svaki veče. A i inače sam dosta čačkao telefon ovih dana, oprobavao sam razne aplikacije, evo i sad mi stoji Awesome YouTube spreman da se skine čim stignem kući na WiFi - da vidim kakav je. Ti likovi su napravili i Explorer for 9gag, pa mi se čini da i ova aplikacija obećava, taj 9gag su baš odlično uradili. Chokolode mislim da je autor, mada mislim da je to grupa.

Valjda ću sad ovo još probati, pa sutra a mogu da vidim kako mi telefon radi bez tog jahanja. :D

A možda prosto i sama baterija vremenom slabi... No možda i ne drži slabije, videću to još, samo mi je trenutno utisak da mi se u zadnje vreme brže troši baterija - i kad uzmem sve u obzir.

Ja sam primetio poboljsanje baterije na L735

Taman i ja sutra neću ni moći ovako vanstandardno da ga jašem, nego samo standardno, pa ću reći sutra uveče kako mi se drži. Od ovog najnovijeg builda mu ne dam mira. :p

Vama se Gari stalno prividja, i vidim da vam silno nedostaje njegovo pisanje na forumu :D svkako ću ga pozdraviti prvom prilikom :)

Nakon Hard Restart-a ne radi mi mobilni net, uključim Cellular Data i ništa se ne događa, palo mi je na pamet da treba konfigurisati telefon, međutim koje god postavke sam probao ništa se nije promenilo.
Jel može neko da pošalje konfiguraciju za MTS? Hitno mi je potrebno, sutra putujem, a nemam net na fonu.

2jyjW7f.png

jh2rU5X.png

Nadam se da je od pomoći.

2jyjW7f.png

jh2rU5X.png

Nadam se da je od pomoći.

Hvala, međutim nije to to, net je sa ovim limitiran na Edge i čini mi se da je pre ikonica kvaliteta neta bila posle ikonica za signal za obe kartice.

K1DKqU5.png

Ikonica je uvek bila bliže signalu te kartice sa koje koristiš net.

EDIT: Možda soft reset da probaš?

Poslednja izmena:
K1DKqU5.png

Ikonica je uvek bila bliže signalu te kartice sa koje koristiš net.

EDIT: Možda soft reset da probaš?

Probao, ne pomaže i dalje je na Edge, a pre Hard Restart-a je bilo na istoj lokaciji H+

Stavi 3g only?

Sent from my m2 note using Tapatalk

Au, ja tek sad skontao, ja reko imaš net samo u Edgu, a nemaš u drugim nekim aplikacijama... :D Al sam polupan... :D

E, a da ne pokušavaš ovi sve sa SIM 2 slotom, ili tako nešto? Delaš se da ima nešto kao da nisu oba SIM slota 3G ili tako nešto? Možda da obaviš rokadu kartica?

Vrh Dno