Šta je novo?

Windows (phone) 10

Jel instalirao neko ovaj .351? Ova Fb messenger beta aplikacija je uzas, tri dana radi kako treba i cetvrti zakuca i ne reaguje uopste, niti mozes da kucas, niti da skrolujes kroz kontakte. Jedino resenje je restart, i to je i jedina stvar zbog koje moram da palim-gasim telefon...

Sent from mTalk on Lumia 640

Brisi nakazu pod hitno, sto bi se mucio.
Ja sam na kompu obrisao to sranj, ne radi vec neko vreme, otvori app i samo pukne, nestane... Krs.

Jel instalirao neko ovaj .351? Ova Fb messenger beta aplikacija je uzas, tri dana radi kako treba i cetvrti zakuca i ne reaguje uopste, niti mozes da kucas, niti da skrolujes kroz kontakte. Jedino resenje je restart, i to je i jedina stvar zbog koje moram da palim-gasim telefon...

Sent from mTalk on Lumia 640
ja sam instalirao sinoć, sve radi OK, nisam primetio neke probleme, verovatno su neke sitne zakrpe u pitanju.
Za FB smo već pisali, to se nikad neće srediti. Taj problem sa zamrzavanjem je svima prisutan.

Sent from 640

ja sam instalirao sinoć, sve radi OK, nisam primetio neke probleme, verovatno su neke sitne zakrpe u pitanju.
Za FB smo već pisali, to se nikad neće srediti. Taj problem sa zamrzavanjem je svima prisutan.

Sent from 640
Mislim da tosi face radi super :D

Sent from mTalk

Pozdrav,imam lumiu 640 sa OS win 8.1 update 2,zanima ma postoji li benefit prelaska na desetku,da li ima više prednosti nego mana,mnogo je postova pa da ne čitam sve :),na netu ima mnogo oprečnih recenzija win-a 10 pa se ne mogu odlučiti,takođe da li je složen postupak vraćanja na stari OS u slučaju da mi desetka ne odgovara?,hvala

Pozdrav,imam lumiu 640 sa OS win 8.1 update 2,zanima ma postoji li benefit prelaska na desetku,da li ima više prednosti nego mana,mnogo je postova pa da ne čitam sve :),na netu ima mnogo oprečnih recenzija win-a 10 pa se ne mogu odlučiti,takođe da li je složen postupak vraćanja na stari OS u slučaju da mi desetka ne odgovara?,hvala

Imas benefit da ti dodje nasminkan windows koji radi 10 puta gore i nestabilnije :D
Sent from Lumia 735 w10m ex 8.1

Sent from mTalk

Do skoro sam koristio l640xl na win 10,odlicno je radila.Takodje nekoliko ljudi oko mene koristi taj telefon isto su presli na win 10 i zadovoljni su radom.Netacno je da radi deset puta gore a prednosti ima mnogo vise nego mana.

Do skoro sam koristio l640xl na win 10,odlicno je radila.Takodje nekoliko ljudi oko mene koristi taj telefon isto su presli na win 10 i zadovoljni su radom.Netacno je da radi deset puta gore a prednosti ima mnogo vise nego mana.
Nabroj prednosti ako nije problem.

Znači da ipak ostanem na osmici :),radi on i sada odlično,jedino što me vuče da probam nešto novo

Znači da ipak ostanem na osmici :),radi on i sada odlično,jedino što me vuče da probam nešto novo
To ti je najpametnije. Meni je na 640 užasno radilo (malo malo restarti, pucanje app, usporavanje), kao i do skoro na 550 na kojoj posle gomile apdejtova radi poprilično stabilno, ali se oseti da je to preslab hardver za 10ku.

Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk

Poslednja izmena:
Crashuju aplikacije ko nista, malo malo pa crashuje nesto.
Nisam imao to na 8.1

Sent from mTalk

Posle zadnjih nekoliko apdejta sve radi puno bolje,ima tu jos sta popraviti.

Viber ,messenger i facebook su katastrofalne aplikacije na desetki ,ja na 640 imam povremene restarte ,nekad mi edge zaglupi pa nonstop reloaduje stranice pa mora restart ,ima tako tih bubica.

Sent from mTalk

Kada spuštam statusnu traku ,pojavljuju mi se bele linije. Dali još neko ima ovaj problem ,i kako ga rešiti ? Imam Lumiu 535, verzija softvera 351.

Imam problem sa Skajpom. Negde posle 2 minuta video poziv mi zamrzne i moram da zovem opet i opet tako u nedogled. Nekad sam uspevao da soft resetom ili ponovnim logovanjem resim to ali nekad ni to ne pomogne. Pricam sa osobom koja je na kompjuteru, ja koristim Lumiu 650. Da li se desavalo jos nekom nesto slicno?

To ti je najpametnije. Meni je na 640 užasno radilo (malo malo restarti, pucanje app, usporavanje), kao i do skoro na 550 na kojoj posle gomile apdejtova radi poprilično stabilno, ali se oseti da je to preslab hardver za 10ku.

Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk
Nebih se slozio da je preslab..UX treba da je dobar, a to sto mozda igrice laguju je znak slabog HW, sve ostalo mor MS da ispegla..

Viber ,messenger i facebook su katastrofalne aplikacije na desetki ,ja na 640 imam povremene restarte ,nekad mi edge zaglupi pa nonstop reloaduje stranice pa mora restart ,ima tako tih bubica.

Sent from mTalk

Probaj ti facebook preko edge-a.
Meni messenger stoji samo zbog notifikacija, fb nemam na telefonu.
Preko edge-a facebook bukvalno leti a mozes i por da saljes )

Sent from mTalk

Imas benefit da ti dodje nasminkan windows koji radi 10 puta gore i nestabilnije :D
Sent from Lumia 735 w10m ex 8.1

Sent from mTalk

takođe imam l735 mada ja ne uočavam problem sa stabilnošću niti mogu reći da 10 puta gore radi, ako misliš na aplikaciju fb i messinger one se sporo otvaraju a fb se ne pokrene iz prve tj tek iz drugog puta, to se dešava samo prvi put kada pokrećem aplikaciju nakon toga brže se pokreće aplikacija ali i dalje teško radi kao pod ručnom pa zbog toga fb pregledam preko edge i tu nemam prob ...

Poslednja izmena:

Treba da probaš 10 zašto da ne ukoliko ti se ne svidi kako radi ili si ne zadovoljan uvek imaš opciju da se vratiš preko Windows Device Recovery Tool-a na 8.1 ;) Ukoliko se odlučiš da instaliraš 10 na svom telefonu preko (windows advisor app nisam siguran da li je još uvek ima u prodavnici i da li se tako može nadograditi još uvek ili sada nadogradnja ide direktno preko provajdera) važno je da znaš da ne radiš beckup podataka nego moraš sve iz početak podesiti ponovo naravno osim imenika koji možeš da ponovo preuzmeš. Nakon instalacije 10ke moraš uraditi jedan HR i onda potražiti apdejt sistema da imaš poslednju verziju OS-a nakon toga lagano instaliraš aplikacije koje si koristio pre možda neke nećeš moći jer njih ne možeš koristi na 10ki ali imaš ssasvim dovoljno novih koje će ti biti ok, nadam se da ćeš biti zadovoljan novim OS-om.

Poslednja izmena:
takođe imam l735 mada ja ne uočavam problem sa stabilnošću niti mogu reći da 10 puta gore radi, ako misliš na aplikaciju fb i messinger one se sporo otvaraju a fb se ne pokrene iz prve tj tek iz drugog puta, to se dešava samo prvi put kada pokrećem aplikaciju nakon toga brže se pokreće aplikacija ali i dalje teško radi kao pod ručnom pa zbog toga fb pregledam preko edge i tu nemam prob ...

Pa dobro, ja primecujem svaku sitnicu.
Na 8.1 je radio kao Iphone.
Sad ne radi kao Iphone, ni blizu.

Sent from mTalk

Nabroj prednosti ako nije problem.
Mnogo ih ima a da je gori ,sigurno bih bio na osmici.Sad se vise i ne secam kakva je osmica bila ali cim sam presao na desetku izgubio sam bilo kakvu zelju da se ikad vratim na osmicu,mozda jer sam je koristio par meseci,nisam cekao savetnike sa foruma da mi kazu da li da prelazim ili ne,pa naravno da sam uvek za nesto bolje i savremenije.I na pc mi je win 10,sve je sinhronizovano ,zadovoljan sam.

Mnogo? Aj, samo jednu cim ih ima mnogo. [emoji1]

Sent from my m2 note using Tapatalk

Ja bih dodao i Goove misic, app koja je odlična, a posebno mi se dopada to što su svi email nalozi sabrani u jednoj app ...

Soilent Green is People

Ja bih dodao i Goove misic, app koja je odlična, a posebno mi se dopada to što su svi email nalozi sabrani u jednoj app ...

Soilent Green is People
I na WP 8/8.1 si imao univerzalni inbox za email..
Zune player na WP7 JE PO meni bi ne preebiv :) odlican zune i dalje ga furam.

Ne sećam se dal je bilo na osmici odgovaranje na sms direktno iz roletne/notifikacije.

Sent from 640

Nazad
Vrh Dno