Šta je novo?

Windows (phone) 10

Možda da probaš hard reset? Napraviš prvo backup, pa ga resetuješ (reset phone, ima u podešavanjima), i onda nakon što se prijaviš na nalog odabereš da telefon povuče taj backup.
Vec jesam nekoliko puta ali uglavnom ista prica, izgleda da mu je Windows 10 tezak za varenje na 8.1 toga nikad nije bilo.

Sent from mTalk

Baš bezveze... Mada on i nije podržan, ako se ne varam. A na kom si buildu, jel si na Threshold 2? Neki su sebi menjali registar, pa da nabace Redstone na nepodržane telefone. Ja to ne znam kako i šta, još to ništa nisam za sebe čačkao, ali može se saznati. Ima po forumima.

Neću da te nagovaram, samo kažem da je to moguće. Mislim i da nije opasno, ali nemam iskustva s tim, pa zato ovako govorim.

Baš bezveze... Mada on i nije podržan, ako se ne varam. A na kom si buildu, jel si na Threshold 2? Neki su sebi menjali registar, pa da nabace Redstone na nepodržane telefone. Ja to ne znam kako i šta, još to ništa nisam za sebe čačkao, ali može se saznati. Ima po forumima.

Neću da te nagovaram, samo kažem da je to moguće. Mislim i da nije opasno, ali nemam iskustva s tim, pa zato ovako govorim.

Stavio sam mu Win 8.1 i testiracu ga 10-tak dana da vidim kako ce se sa njim ponasati.

Uzmi u obzir da ipak koristis telefon na kom nije zvanicno podrzan Win 10.

Da, baš zato i ja kažem da neću ništa da ga nagovaram, ali eto - ako neko ne želi da ostane na osmici, ima način.

Ono što mi nije jasno u tom postupku menjanja registra ili čega već je, da li posle može da se opet promeni registar i nakon nadogradnje na desetku - ukoliko je to potrebno da bi mogao da iskoristi WDRT. To mi samo nije jasno.

Nije, i sad po PS-u ni ne možeš da se vratiš na desetku. Jedino uz menjanje registra, ali možeš se pre toga i raspitati kako radi taj telefon sa desetkom na zvaničnom kanalu, pa da proceniš da li to ima smisla. Mislim da sam čitao ranije kako je neko pisao da Redstone zapravo dobro radi na Lumiji 920 (ili podnošljivo dobro), ali nemoj me držati za reč.

Nije, i sad po PS-u ni ne možeš da se vratiš na desetku. Jedino uz menjanje registra, ali možeš se pre toga i raspitati kako radi taj telefon sa desetkom na zvaničnom kanalu, pa da proceniš da li to ima smisla. Mislim da sam čitao ranije kako je neko pisao da Redstone zapravo dobro radi na Lumiji 920 (ili podnošljivo dobro), ali nemoj me držati za reč.
Na ovom telefonu mi je pozuteo ekran od pregrevanja, sad razmisljam da ga sredim za 40 e i u razmeni bi trebao da vredi oko 60-70e. Hteo bih da uzmem neki Android za oko 200e, sta mislite jel se isplati da menjam ekran, s obzorom da je malo stariji model?

Ne isplati se... Ne znam kome ćeš prodati taj telefon.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nikako ne menjaj nista. Tako ga daj u oglase.

Ja bih pogledao na kupujem prodajem koliko ostali cene svoje Lumije 920, pa onda da zaključiš koliko vredi tvoja.

Poslednja izmena:
Forum nije pogodno mesto za procene.. Cak stovise, protiv pravilnika je.

Star 3 god, spolja kao iz radnje, sa zutim ekranom. Koliko bih mogao da trazim za njega?
Za taj telefon pa jos sa manom mozes da dobijes samo neku sicu.

Ne bih taj tenk prodavao za nekoliko crvenih, to je jedna od poslednjih, pravih Nokia. Zadrzao bih L920, narucio displej za 20-ak $, platio zamenu i poklonio nekome a moze da bude dobar fon za drugu karticu.

Sent from my D6503

Pametan savet,steta je ako je dobar davati ga u bescenje.

3 dana koristim Win 8.1 i nema resetovanja, sve radi generalno rasterecenije i fluidnije ali nakon win 10 cini mi se kao da sam uzeo neki stariji telefon.

Ako nista drugo, imas bolju camera app sa generalno boljim fotografijama i brzi dialer :)

I kod mene kod kuće tata ima istu Lumiju ko ja, ali 8.1, zaista sve klizi na njemu u odnosu na 10. Ali ipak radije koristim desetku. :) Navikao sam se sad već.

Izgleda da nema nikakve aplikacije za forume i to mi je zasad najveca smetnja.

Pogledaj temu za Windows Phone 8/8.1 aplikacije što smo pisali sad. Postoji način da se stavi Tapatalk Classic na njega. A možeš pogledati i nešto na YouTubu na tu temu. Ne bi trebalo da je to nezgodno - kao da si i razvijač aplikacije, pa hoćeš da je probaš.

A jel probao neko da piše ekipi iz Tapatalka da vrati aplikaciju? Jel su oni baš ukinuli podršku, ili je aplikacija samo uklonjena, a oni je nisu vratili?

Sent from mTalk on Windows 10 phone

3 dana koristim Win 8.1 i nema resetovanja, sve radi generalno rasterecenije i fluidnije ali nakon win 10 cini mi se kao da sam uzeo neki stariji telefon.

Eh ne znas ti sta je fluidnost...
Fluidnost ti je kad Nexus 7 2012 sa android 5.xx vratis na 4.4.4...
Jednostavno osecaj da je tablet ponovo tvoj i da izvrsava komande koje mu zadajes a ne da gubis vreme blejeci u ekran cekajuci Godoa...

Vracanje sa W10M na WP8.1 pruza daleko slabiji osecaj od gore navedenog...

Mozda sam ja prosto imao srece sa mojom L640 XL DS da mu je jedina falinka ta da su mi tri puta u godinu dana nestale fotografije kontakata i to je to...

Sve jedno ja se ne bih se vracao na WP8.1...

I to za kontakte, izgleda da su problematični kontakti bili oni koje smo uvezali sa još nečim - kao ja sa Skype nalozima. Meni su samo slike od tih naloga nestale, pa sam iz vratio.

Sent from mTalk on Windows 10 phone

Nije sigurno. Već sam negde napisao da su meni nestale slike kontakata i na 8.1, letos. A nisu vezani za druge naloge.

Aha... Da, makar je kod mene bilo onako. I nejasno sam ono gore napisa - nisam te slike vratio na neki zgodan način, nego sam imao te slike u telefonu, i ručno sam ih opet postavio jednu po jednu.

Moze li neko da mi objasni na koju foru i ja dobijam apdejte aplikacija koje su namenjene samo za insidere na fast ringu ,nisam na insideru i dobijam samo zvanicne bildove ,al sam zato dobio novi store bas kad i insideri ,novu photos aplikaciju a evo sad i novi apdejt za windows kameru ?

Sent from mTalk

Sa fasta si presao na production, pa jos dobijas azuriranja aplikacija kao da si na fast insajderu. Ukratko, bag valjda, tako i ja dobijam azuriranja za aplikacije kao da sam na release preview. Ako ti ide na zivce, verovatno je jedino resenje da predjes na release preview, pa se sa njega vratis na production, a drugo resenje je WDRT. Za prvo resenje nisam siguran da li radi, to je moj netestirani izum, a za drugo - tako sam negde ranije procitao. Navodno dobijas azuriranja aplikacije za insajder iako si izasao sa insajdera, pa cak i iako si uradio hard reset u nekom trenutku nakon izlaska sa insajdera (opet, ovo poslednje ne mogu da tvrdim).

Izvini, malo mi je post onako neodredjen, ali reko da kazem sta znam, mada oko tih nekih stvari nisam skroz siguran. Mogu reci da znam samo ono sto sam ga i ja sam uhvatio na delu. :)

Jesi li to ti gari, ljubi te brat ? :)

Vrh Dno