Šta je novo?

Windows (phone) 10

Stavim telefon da se puni, i cim sam ga prikacio na punjac stize mi poruka

USB : Uredjaj se sporo puni. Da biste brze napunili uredjaj, koristite punjac i kabl koji ste dobili uz njega.

Pa ja i koristim punjac koji sam dobio uz njega. Izvadim kabl, prikacim ga ponovo i opet stize ista poruka. Do danas se ovo nije desavalo..

Meni se to isto desava od AU-a. Jedino kad ga stavim na punjač od 2A ne prijavljuje gresku

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Koliko me ovo odusevljava, dobijem MP3 fajl preko mejla, spakujem ga u ringtones folder, i ne vidi ga telefon :) A kablom kad bi ga prebacio u isti folder videce ga.. Dje jbna logika. Ovo je i dalje duplo bolje nego situacija na iOSu sto se tice toga, al opet brate..

iOS se ne racuna jer su sva nebulozna ogranicenja tu zbog korisnika :d

Sent from my D6503

Koliko me ovo odusevljava, dobijem MP3 fajl preko mejla, spakujem ga u ringtones folder, i ne vidi ga telefon :) A kablom kad bi ga prebacio u isti folder videce ga.. Dje jbna logika. Ovo je i dalje duplo bolje nego situacija na iOSu sto se tice toga, al opet brate..
A kad ga učitaš u Ringtone maker, pa odatle snimiš, da li pomaže?

Evo šta Google Assistant misli o Cortana-i:
a9be48badd2f0c94a243b1c4b386ce17.jpg

Stavim telefon da se puni, i cim sam ga prikacio na punjac stize mi poruka

USB : Uredjaj se sporo puni. Da biste brze napunili uredjaj, koristite punjac i kabl koji ste dobili uz njega.

Pa ja i koristim punjac koji sam dobio uz njega. Izvadim kabl, prikacim ga ponovo i opet stize ista poruka. Do danas se ovo nije desavalo..

Dešavalo se to i meni na L830, čim sam instalirao W10M, znači još pre AU. Posle neznam kog build-a je prestalo samo od sebe i više se ne pojavljuje to obaveštenje prilikom punjenja telefona.
P.S.
Nadam se da će isto biti i slučaj sa tvojim telefonom ;)

Takodje se desava na L930 zadnja 2 builda, ne svaki put, mada ignorisem to obavestenje. Za isto vreme se napuni i kada izbaci to, i kada ne.

Možete to obaveštenje da isključite u Settings>Devices>USB.

Meni se dešavalo samo na Denimu, a i tada samo par puta. Samo izvučem, pa opet ubacim kabal, i to je to.

@ivan975
U kom smislu nemamo .gif?

Sent from 640

Poslednja izmena:
To je do TT, u mTalku se vide regularno i možeš da ih postavljaš.

giphy.gif

Sent from 640

Ja takođe na mtalku vidim gif na TT se ne vidi to je tačno imam trenutno oba ali će po svemu sudeći TT biti pušten niz vodu ..

Soilent Green is People

Ali čemu potreba da se ukine zvanična FM radio app...

Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk

Moram priznati da i mene interesuje odgovor na ovo pitanje. Jes' da nesto ne slusam radio i da mi bas i ne nedostaje, ali radio na mobilnim telefonima postoji odavno i zaista mi nije jasno zasto je ovde ukinut.......Siguran sam da mnogim ljudima to bas i nije mali nedostatak.....

Moram priznati da i mene interesuje odgovor na ovo pitanje. Jes' da nesto ne slusam radio i da mi bas i ne nedostaje, ali radio na mobilnim telefonima postoji odavno i zaista mi nije jasno zasto je ovde ukinut.......Siguran sam da mnogim ljudima to bas i nije mali nedostatak.....
Sva sreća pa mi WP više nije prinarni telefon, već na njemu pratim isključivo razvoj sistema. Po meni je to skandalozna odluka, jer ta app čak i ne treba bilo kakav dalji razvoj. 3rd party app na koje se vade su očajne...

Ovu Radio FM Phone aplikaciju koristim ja i mogu da ti je preporučim kao vrlo korektnu zamenu za nativnu, jedini nedostatak je što ne podržava RDS ali to i nije tooliko važno ukoliko na displeju ne pratiš pisane objave radio stanica ...

https://www.microsoft.com/en-us/store/p/radio-fm-phone/9wzdncrfhxns

apps.44048.9007199266249983.e5c1e9e2-8a4f-4f64-a154-eef429391ade.png

Poslednja izmena:
Ovu Radio FM Phone aplikaciju koristim ja i mogu da ti je preporučim kao vrlo korektnu zamenu za nativnu, jedini nedostatak je što ne podržava RDS ali to i nije tooliko važno ukoliko na displeju ne pratiš pisane objave radio stanica ...

Pogledajte prilog 211829

Nisam ni znao za ovu aplikaciju.......toliko mi je potreban radio, da se nisam ni setio da je potrazim.......u svakom slucaju dobro je da postoji......nekome to znaci puno.

Pogledajte prilog 211829

Koristim je i ja. Jedna od boljih. Ugrađena je bila bolja, čini mi se ali i ova je OK.

Muziku obično imam na SD kartici ali povremeno pustim radio čisto da promenim vrstu muzike.

Evo, ja ću vam svima objasniti: svako se na svoj način trudi da bude inovativan - IP7 nema 3,5 mm ulaz za slušalice, W10M nema preinstaliran radio -- sve je to u službi moderne i hrabre inovativnosti. :D

Windows 10 Mobile Build 14393.321 dostupan je za preuzimanje

Dostupan je za preuzimanje novi Windows 10 Mobile/računala Build 14393.321 ili mjesečno kumulativno ažuriranje. Trenutno nema nikakvih informacija što je došlo sa ovim ažuriranjem, ali čim saznamo za novosti koje su stigle dopunit ćemo ovaj članak. Za preuzimanje ovog kumulativnog ažuriranja Windows 10 Mobile/računala Builda 14393.321 otiđite u postavke uređaja/Ažuriranje i sigurnost/Ažuriranje telefona.
http://nokiamob.me/2016/10/11/windows-10-mobile-build-14393-321-dostupan-je-za-preuzimanje/

Windows 10 Mobile Build 14393.321 dostupan je za preuzimanje

Dostupan je za preuzimanje novi Windows 10 Mobile/računala Build 14393.321 ili mjesečno kumulativno ažuriranje. Trenutno nema nikakvih informacija što je došlo sa ovim ažuriranjem, ali čim saznamo za novosti koje su stigle dopunit ćemo ovaj članak. Za preuzimanje ovog kumulativnog ažuriranja Windows 10 Mobile/računala Builda 14393.321 otiđite u postavke uređaja/Ažuriranje i sigurnost/Ažuriranje telefona.
http://nokiamob.me/2016/10/11/windows-10-mobile-build-14393-321-dostupan-je-za-preuzimanje/

Nadogradjen OS na laptop-u, zavrsava se nadogradnja na telefonu...

Nisam siguran sta ce oba doneti, laptop je dobro radio i sa prethodnom verzijom, a telefon je izgubio sve slike kontakata iz People APP...

Evo prva stvar koju sam primetio je da se neke od plocica vrte... Cortana, LinkedIN i parking...

Poslednja izmena:
Vrh Dno