Polako ljudi, uskoro i ex master bot deki se vracaDa nije Garija i Tose,win podforum bi nacisto zamro![]()
Jedva čekam da nam preneseš utiske kad je kupiš [emoji2]Videcu kakav sam sa kintom posto imam neke troskove do kraja meseca ali sledeceg meseca sigurno pada 950 [emoji56]
Videcu kakav sam sa kintom posto imam neke troskove do kraja meseca ali sledeceg meseca sigurno pada 950 [emoji56]
Toso,ne brini i ako se one prodaju,tu ti je HP elite x3,mislim da bi on bio bas odlican za tebeNadam se da neće svee 950ke se rasprodati i da će preteći još koja taman za meneako ništa drugo ostaje mi da čekam neki ding dong
![]()
Toso,ne brini i ako se one prodaju,tu ti je HP elite x3,mislim da bi on bio bas odlican za tebe![]()
Da, vratio se na punjenje svake druge večeri, kao na 8.1. Baterija stara 2 god.Ja sam primetio poboljsanje baterije na L735
Taman i ja sutra neću ni moći ovako vanstandardno da ga jašem, nego samo standardno, pa ću reći sutra uveče kako mi se drži. Od ovog najnovijeg builda mu ne dam mira.
Sent from mTalk on Windows 10 phone
![]()
![]()
Nadam se da je od pomoći.
![]()
Ikonica je uvek bila bliže signalu te kartice sa koje koristiš net.
EDIT: Možda soft reset da probaš?
Stavi 3g only?
Sent from my m2 note using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari