To je do FB i celog portovanja iOS aplikacije umesto da izrade nativnu. Taj problem da ne reaguje se svima dešava.Meni se sve brzo otvara na 950xl.
Međutim od pre sat vremena ako pokrenem FB aplikaciju učita je prikaže feed ali kao da je touch screen crko. Ne reaguje na bilo kakve komande. Sve ostale aplikacije rade ok.
Sent from mTalk
Evo , izvinjavam se za kvalitet snimka, vidi se da FB dugo učitava, ostalo uglavnom zavisi od neta.
https://youtu.be/7PmjB8noWQs
Sent from 640
Sve iOS portovi.Privatan videoTakodje primecujem da se FB sporo ucitava kao i instagram i mesinger, ostalo manje vise, hajd pa videcu da i ja snimim video
![]()
Sve iOS portovi.Nema šanse da ikad rade dobro kao nativne.
Ali ona žuta fleka u ćošku na ekranu. :d
Kevi se isto desilo na 630ki da tako požuti... kažu da je od pregrevanja.
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Koliko vidim,odlicno radi,sta mu fali?Evo , izvinjavam se za kvalitet snimka, vidi se da FB dugo učitava, ostalo uglavnom zavisi od neta.
https://www.youtube.com/watch?v=7PmjB8noWQs
To je do FB i celog portovanja iOS aplikacije umesto da izrade nativnu. Taj problem da ne reaguje se svima dešava.
Kod mene je pokrece duplo sporije od ms-oveOk brze je sve na 950.
Sad sam tek stavio tu portovanu fb aplikaciju, koliko je gadnija, kao da je mobilna verzija sajta, al ajd brze se pokrece od ms varijante. I ladno nema cover photo kao tile..
Sent from mTalk
Kod mene je pokrece duplo sporije od ms-ove![]()
To za kalendar, ima nas više s tim problemom. Možeš samo da promeniš veličinu pločice, ne moraš da restartuješ telefon.Sacekao sam 2-3 jutra da proverim da li tripujem ili ne al izgleda da je moj telefon poceo da brljavi na jos jednom polju. Naime, kad pogledam na telefon ujutru kad se probudim, na live plocici, se uopste ne promeni datum na Outlook Calendar, kao i na MS Weather bude samo ona jednobojna plocica.
Tek kada restartujem telefon to se sredi..taj problem je poceo da mi se javlja nakon sto sam uradio HR.
Ako cu svako jutro da ga restartujem onda stvarno...
Sacekao sam 2-3 jutra da proverim da li tripujem ili ne al izgleda da je moj telefon poceo da brljavi na jos jednom polju. Naime, kad pogledam na telefon ujutru kad se probudim, na live plocici, se uopste ne promeni datum na Outlook Calendar, kao i na MS Weather bude samo ona jednobojna plocica.
Tek kada restartujem telefon to se sredi..taj problem je poceo da mi se javlja nakon sto sam uradio HR.
Ako cu svako jutro da ga restartujem onda stvarno...
Ne znam, možda, ali to mi je najružnija stvar koju mogu da vidim na slici...da li postoji opcija da se "IMPRINT"-uje datum na slikama direktno kad su slikane, kao što imaju svi fotoaparati.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari