Moze to mi radi na starijem samsung smart tv-u dok ovaj noviji nece da se spojiOnda je to sve prilicno bezveze... Ja sam se nadao da je moguce ceo sadrzaj telefona nekako baciti na TV, odnosno na TV-u da se vidi sve sto ja radim. Zar nije moguce prosto pretraziti uredjaje (bluetooth-om pretpostavljam), onda se povezati na TV, i pokazati na TV-u bilo sta sto gledam na telefonu? Ako mogu samo video da se pokazuju, pa to mi ni ne treba, onda mi nije ni zao sto moj TV nema te mogucnosti... :trust:
Sta je s onim Connect u Quick actions, jel ne bi to moglo da posluzi?
Moze to mi radi na starijem samsung smart tv-u dok ovaj noviji nece da se spoji
Sent from mTalk
Evo tel se azurirao na .82, sad mobile hotspot radi i tel je fluidniji.
Sent from mTalk
Ma posle svakog apdejta tel je fluidniji ,jos malo ce da poletiEvo tel se azurirao na .82, sad mobile hotspot radi i tel je fluidniji.
Sent from mTalk
Jedino sto sad primecujem je da malo bolje radi multitaskingAli bukvalno ni malo nije fluidniji ili brzi od prvog dana do sadE sad ili svi drugi umisljaju ili ja..
Ja kad god sam probao radio na telefonu to je bilo katastrofa. Jedino da se uopste ne pomeras i da nadjes dobru frekvenciju, ali u GSP-u je uzas, gde vi uopste nadjete primenu za radio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari