Moze to mi radi na starijem samsung smart tv-u dok ovaj noviji nece da se spojiOnda je to sve prilicno bezveze... Ja sam se nadao da je moguce ceo sadrzaj telefona nekako baciti na TV, odnosno na TV-u da se vidi sve sto ja radim. Zar nije moguce prosto pretraziti uredjaje (bluetooth-om pretpostavljam), onda se povezati na TV, i pokazati na TV-u bilo sta sto gledam na telefonu? Ako mogu samo video da se pokazuju, pa to mi ni ne treba, onda mi nije ni zao sto moj TV nema te mogucnosti... :trust:
Sta je s onim Connect u Quick actions, jel ne bi to moglo da posluzi?
Moze to mi radi na starijem samsung smart tv-u dok ovaj noviji nece da se spoji
Sent from mTalk
Evo tel se azurirao na .82, sad mobile hotspot radi i tel je fluidniji.
Sent from mTalk
Ma posle svakog apdejta tel je fluidniji ,jos malo ce da poleti 😀Evo tel se azurirao na .82, sad mobile hotspot radi i tel je fluidniji.
Sent from mTalk
Jedino sto sad primecujem je da malo bolje radi multitasking 🙂Ali bukvalno ni malo nije fluidniji ili brzi od prvog dana do sad 🙂 E sad ili svi drugi umisljaju ili ja..
Ja kad god sam probao radio na telefonu to je bilo katastrofa. Jedino da se uopste ne pomeras i da nadjes dobru frekvenciju, ali u GSP-u je uzas, gde vi uopste nadjete primenu za radio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari