ujkozavlanje
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 18.10.2015
- Poena
- 80
A taman sam mislio da skinem .82 sad ako moram i HR, pa sve ispocetka... [emoji53]
Sent from mTalk on Lumia 640
A taman sam mislio da skinem .82 sad ako moram i HR, pa sve ispocetka... [emoji53]
A mogli bi to i svaki put onako samo, kao što kucnemo u drvo da nešto ne ureknemo...A vidis da za svaki problemcic mora da radi HR
malo duze zadrzi pritisak na ikonici kamere i ukljucice se.Na .82 ne radi mi dole ona ikonica kamere kada otkljucam mob, niti home i serach, trebam li to negdje aktivirati?
Sent from mTalk
Kod mene fb iskljucen, u pozadini samo mesenger, wa, viber i mozda jos 1-2 aplikacije
Edit: Sada vidim da ovaj fb ne moze da se ugasi u pozadini kao i messenger...cini mi se da nije bilo prije apdejta ovako. A vidim sada i opciju "managed by windows"
Sent from mTalk
Ta sihronizacija nema vise nikakvu svrhu kolko primecujem ,msm sa ovom novom aplikacijom .Ako isključim FB u pozadini da li će to uticati na sinhronizaciju sa kontaktima obzirom da mi je FB povezan sa kontaktima tj sa onima koji imaju FB?
@ujkozavlanje i meni se ne sviđa dizajn Store-a ali kompenzuju time što su ubacili Nedavne aktivnosti u preuzimanja i i spravke![]()
Ta od ms se jos malo gasi ,meni je vec dva puta pisalo this apliccation is outdated ,a fora je kod ove nove nema vise one integracije u people hub ,kad udjes u neki kontakt nema vise what's new gde mozes da vidis njegov face profil.Probam ja da ga prebacim na never allowed pa ću videti nekako mi je puno da koristi 75%
EDIT: Nisam napomenuo da je ovo aplikacija koju je izbacio MS, ne FB možda je do toga?
Ta od ms se jos malo gasi ,meni je vec dva puta pisalo this apliccation is outdated ,a fora je kod ove nove nema vise one integracije u people hub ,kad udjes u neki kontakt nema vise what's new gde mozes da vidis njegov face profil.
Sent from mTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari