Šta je novo?

Windows (phone) 10

Da li je moguće da win10 nije optimizovan za 830?

Ja sam uradio apdejt preko advajzera na 107 sačekao da apdejtuje sve aplikacije nisam povlačio bekap nego sam uradio hr nakon toga apdejtovao na noviju verziju sve lepo prošlo podesio telefon i od tad kako stižu apdejti ja ih samo instaliram i to je to. Bez neke zezancije.

Da, i meni je tako islo sve ko podmazano, ali ako je on i napravio jedan "pogresan" korak, Microsoft je trebao proceduru da napravi tako da ne mozemo taj pogresan korak da napravimo, da ti kaze "hej, ovo nije backup za tvoj operativni sistem" (primera radi).

Pun internet ljudi koji su imali takav problem, i sa istim error kodom. :)

Koji su to modeli u pitanju? Da li je većina sa 830 ili su to još neki modeli u pitanju pišem sa telefona ne bih da pretražujem sad po netu.

DM, samo ga ignoriši, provocira mene, ne znam zašto ga admini ne opomenu.

Posle premestanja nekih aplikacija na sd karticu,ni jednu vise nisam mogao da pokrenem pa sam ih ponovo vratio u memoriju uredjaja.Ali sad nastaju drugi problemi,opet ni jedna ne moze da se pokrene i pored pise "na cekanju" i niti moze da se deinstalira,niti azurira pa sam zbog toga morao da uradim hard reset.Opet pokusao jednu nebitnu da prebacim na sd karticu i opet isto,zna li neko sta je u pitanju?

Posle premestanja nekih aplikacija na sd karticu,ni jednu vise nisam mogao da pokrenem pa sam ih ponovo vratio u memoriju uredjaja.Ali sad nastaju drugi problemi,opet ni jedna ne moze da se pokrene i pored pise "na cekanju" i niti moze da se deinstalira,niti azurira pa sam zbog toga morao da uradim hard reset.Opet pokusao jednu nebitnu da prebacim na sd karticu i opet isto,zna li neko sta je u pitanju?
Koji build?

Probaj nesto tipa da se odjavis sa Prodavnice i ponovo prijavis, mislim da sam negde procitao da to cudno ponasanje mozda ima veze s Prodavnicom.

Probaj deinstalaciju preko settings, system,storage.

Čvoruga, i ja bih hteo znati na kojim aparatima su problemi, jer ako se izdvoje neki modeli sa izrazitim problemima bar znamo na čemu smo! A znaće i potencijalni kupci .

Sent from 640

Ne provociram tebe nemam tu nameru i bzvz ako tako misliš stvarno nemam pojma da je to problem kod svih, nije prob da me ignorišu ljudi samo zbog čega da me admini kažnjavaju zbog dizgori ili sto kažem da mi sve radi ok. Slobodno neka me kazne ali neka prvo pogledaju postove od početka ja nisam nikog vređao po ličnoj osnovi niti po bilo kom osnovu ***. matori, i samo bednici kupuju wp i td ali ako treba da budem kaznjen ok nije prob ali neću da budem in i da svaki put kada sam besan kažem dizgori MS :).

Poslednja izmena:
Čvoruga, i ja bih hteo znati na kojim aparatima su problemi, jer ako se izdvoje neki modeli sa izrazitim problemima bar znamo na čemu smo! A znaće i potencijalni kupci .

Sent from 640

Pitaj Tosu, ne znam što se meni obraćaš, kakve ja veze imam, ne kontam što mene pitaš.

Imao sam skoro taj prob na 630 i mogu ti reći da mi je na žalost riknula sd kartica

@Cvoruga
Čitam kako se zezaš s tim telefonom čoveče, u garanciji si, vrati i doplati za nešto drugo na kraju krajeva... Nemoj toliko da ga flešuješ, na kraju će da brikuje i šta si uradio?
Batali to. Ne znam kako ćeš tamo da objasniš kvar, neće da se ažurira na nezvaničan sistem? Doduše ja više i ne mogu da ispratim šta im je zvanično a šta je Insider... Ali svakako probaj

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Evo da potvrdim, update mi je zaboo ma L735 isto kao onom liku na L830 bese?
Isto skine update i stane na 2% i to mu je to...
20 minuta stoji na 2% barem i ne mrda

S tim što se ja ne šalim uopšte, stvarno im to želim... Jer da su k.reteni - jesu.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Miskonius, pa kako je moguće da svemoguća 735 ne radi sve ok, mora da ti ram nije u redu, baci u kantu i kupi novi :D.

LM, uspeo sam da uradim update, ništa podešavao nisam, samo je prošlo, znači do raspalog MSa je.
wp_ss_20160820_0001.png

Hvala na pomoći, savetima i podršci Ivan75, Dark Magician, Gari, Crown, yooyo cheers.

MS dizgori.

Miskonius, pa kako je moguće da svemoguća 735 ne radi sve ok, mora da ti ram nije u redu, baci u kantu i kupi novi :D.

LM, uspeo sam da uradim update, ništa podešavao nisam, samo je prošlo, znači do raspalog MSa je.

Pogledajte prilog 207524

Hvala na pomoći, savetima i podršci Ivan75, Dark Magician, Gari, Crown, yooyo cheers.

MS dizgori.

Bravo jesi li srećan sad, ništa ne diraj više :)

Zašto bi bio srećan zbog mobilnog telefona?
Svakako mi je sekundarni, koristim ga da se ne bi smarao sa 2 Androida.

Zašto bi bio srećan zbog mobilnog telefona?
Svakako mi je sekundarni, koristim ga da se ne bi smarao sa 2 Androida.

Pa iz razloga što je ipak prošao apdejt i što je sad sve ok znam da imaš drugi tel i da ti je wp sekundarni.

Ja ti rekoh da ne pratiš na času [emoji1] .
100x sam napisao da imam Note4 i Lumiju,koju ću nadam se zameniti za Nexus 5X.

@cvoruga

Koji su to modeli u pitanju? Da li je većina sa 830 ili su to još neki modeli u pitanju pišem sa telefona ne bih da pretražujem sad po netu.
Nije bitan model.

Zato što si misliš da te čovek provocira pominjući tvoj model telefona, a i mene zanima isto a možda i druge.

Sent from 640

To, drago mi je da si uspeo, Cvoruga. :)

Nazad
Vrh Dno