Šta je novo?

Windows (phone) 10

Može da se menjamo ako će on meni da doplati, jer je moj mob u teoriji bolji,

a u praksi njemu sve radi, al za malo.

Ni ne koristi pola opcija, ili ih mob nema, a piše kako mu sve radi.

Ne koristim pola opcija na pr koje su to opcije? I da lažem kako mi sve radi ... No comment

Gledao sam za tu grešku. U principu nema rešenja baš, piše da se dešavalo ljudima sa 550, meni nije.

Proveri da su se prvo instalirale nove verzije sa Store. I kad završi pokušaj više puta, navodno je nekima proradilo iz četvrtog, petog.

Ja razmišljam i da je moguć problem direktno sa starog TH2 build-a na RS. Ne znam da li je neko još to probao.

Sve instalirano friško iz radnje.
Svaki dan probam i svaki dan prijavljuje isto.

Pisaću MSu i Promobiju, valjda su oni za Nokiu, imama garanciju, pa nek se oni zezaju.

Probaj soft reset, pa nakon toga proveri Update.

Sve instalirano friško iz radnje.
Svaki dan probam i svaki dan prijavljuje isto.

Pisaću MSu i Promobiju, valjda su oni za Nokiu, imama garanciju, pa nek se oni zezaju.

Iz baksuzirao si dizgori :) da li si proverio da li je apdejtovao sve app i nakon toga hr i proverio apdejt. Da li imaš dovoljno memorije za instalaciju. Na kraju moguće je da aparat nije dobar.

Poslednja izmena:
Probaj soft reset, pa nakon toga proveri Update.

Kako se radi soft reset? I gde se u podešavanjima nalazi opcija za vraćanje na fabričke postavke? Od juče WA i Vajber poludeli, nema notifikacija, da bih video nove poruke, moram da uđem u aplikaciju, pa da sačekam minut, i tek onda se pojave. Reinstalacija nije pomogla. :(

To za hot spot se i meni danas desilo par puta. Plus, takođe danas, nijedna pristigla notifikacija na WA i Vajberu. Deinstalirao sam ih, pa ponovo instalirao, valjda će pomoći, a ako ne, onda ću i ja kao Cvoruga "MS dizgori". ;)
Šta je sa ovim obećanjem :D ?

Kako se radi soft reset? I gde se u podešavanjima nalazi opcija za vraćanje na fabričke postavke? Od juče WA i Vajber poludeli, nema notifikacija, da bih video nove poruke, moram da uđem u aplikaciju, pa da sačekam minut, i tek onda se pojave. Reinstalacija nije pomogla. :(
Volume down i power u isto vreme.
U Sistem, dole osnovne informacije, skroz na dnu te strane je factory reset.

Iz baksuzirao si dizgori :) da li si proverio da li je apdejtovao sve app i nakon toga hr i proverio apdejt. Da li imaš dovoljno memorije za instalaciju. Na kraju moguće je da aparat nije dobar.
Sve probao i neće, aparat je dobar, memorije na izvoz imam, MS je loš njihova je greška.

Je li soft reset isot što i off /on?

@Cvoruga:
A da izvadiš sd karticu ako je imaš?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Sve probao i neće, aparat je dobar, memorije na izvoz imam, MS je loš njihova je greška.

Je li soft reset isot što i off /on?

Da sam na tvom mestu ja bih vratio telefon ako ti je još pod garancijom. Moguće da mu je ram memorija felerična i da zato ne može da prođe apdejt.

Što me provociraš sad?
Prošao update prvi dan sad neće i kriv aparat a ne MS.
Lepo sam te zamolio da me ne podjebavaš, mator si čovek ne priliči tvojim godinama.
Hvala i pozdrav.

Koji put već računate godinu dana, posle svakog apdejta :d
Ahahahah...pa da. Vecito je mladji od godinu dana, kako dodje novo azuriranje, ide reset kilometraze. Od win mobile 6.x. pa wp7, wp7.5, wp7.8, wp8, wp8.1, pa win10 th, pa win10 rs1...niz se nastavlja, a os mlad ko rosa u podne.

Cvoruga, probaj da pokrenes azuriranje, i sa ukljucenim battery saverom, ili jos bolje - sa njime, i sa zabranjenim svim aplikacijama da rade u pozadini. Reci da li ti je to pomoglo.

Ili, jel si probao da udjes na insajder, pa da uskocis na Release Preview?

Koji put već računate godinu dana, posle svakog apdejta :d

Ahahahah...pa da. Vecito je mladji od godinu dana, kako dodje novo azuriranje, ide reset kilometraze. Od win mobile 6.x. pa wp7, wp7.5, wp7.8, wp8, wp8.1, pa win10 th, pa win10 rs1...niz se nastavlja, a os mlad ko rosa u podne.
Zato što je Microsoft poprilično ludo pravio mobilne verzije. Pogledajte ako ne verujete. Ali Win 10 Mobile nema nikakve dodirne tačke s 8 (osim što 10 ima subsistem da može da pokrene njegove aplikacije). Stalno su počinjali iz početka. Tako da i jeste reset sa novom verzijom, i samim tim ovaj OS nema ni godinu dana.

http://arstechnica.com/information-...ll-how-windows-everywhere-finally-happened/2/

Poslednja izmena:
Uradio WDRT, instalirao savetnik za nadogradnju, dobio opet .107

.
Imao sam i ja na početku tu grešku, nije hteo dalje od 107 preko savetnika. Ja sam uradio wdrt, azurirao sve na osmici, pa onda insider, instalacija ozloglašene 107 verzije i u tom scenariju, što me je malo žacnulo, ali je nakon toga prošlo dalje. Dakle probaj preko insidera, a ne savetnika. Idi na fast ring slobodno.

Poslednja izmena:
Kako na fast kad je na njemu visoko nestabilan RS2?

Pa nisu ništa novo doneli na prvoj verziji rs2, a ionako mu neće dalje. Kad uvode bitne izmene onda krene igranka, kao na 372 verziji kad su uništili baterije.
Ispravka, imaju nove zvukove obaveštenja na fast insideru.

Poslednja izmena:
Pa nisu ništa novo doneli na prvoj verziji rs2, a ionako mu neće dalje. Kad uvode bitne izmene onda krene igranka, kao na 372 verziji kad su uništili baterije.
Ispravka, imaju nove zvukove obaveštenja na fast insideru.

Mada je ipak bolje da stavi sebi Release Preview, jer u jednom momentu kad bi mu zapao los build tamo, trebao bi ili da ceka pola godine da ga redovni kanal sustigne i da dobije novo azuriranje, ili da se opet njaka sa WDRT i mozda da prolazi kroz iste muke. :) Blje na Release Preview, i onda kad dobije onu malo noviju verziju, moze odmah i da izadje sa insajdera, i za koju nedelju ce se taj build pojavii i na redovnom kanalu.

Što me provociraš sad?
Prošao update prvi dan sad neće i kriv aparat a ne MS.
Lepo sam te zamolio da me ne podjebavaš, mator si čovek ne priliči tvojim godinama.
Hvala i pozdrav.

Ne podjebavam te iako sam mator čovek ko što kažeš lepo ti kažem da ga baciš u kantu i uzmeš neki bolji i kvalitetniji ko što priliči tvojim godinama. Tako se ne razgovara sa starijim od sebe :) a vidim da sam ti na nišanu ja se pitam šta je razlog? Lepo kažem da je možda problem i tvom telefonu ko će ga znati. Da li sam te uvredio time *** ... Ni jednom nisam bio na insajder niti sam ikad radio wdrt pa valjda i to nešto znači. Možda na 830 postoji neki problem sa apdejtom da li neko sa istim telefonom prijavljuje isti problem? Samo pitam.

Poslednja izmena:
Osnovni problem je što si dosadan i ne čitaš šta se piše.
Ja napišem 2 posta ispod tvog imam garanciju ti mi pametuješ ako imaš garanciju.
Ja instalirao .67 pa se vratio na 8.1, znači sve normalno, 10x napišem kako u zadnja 3 dana ne mogu da instaliram .67 a ti na to ne valja ti uređaj ili RAM.
Pa jesi realan?
Kako je moguće da moj uređaj ne valja, a MS valja?
Na stranu što si lupio za RAM.

Nemojte se prepirati, problem postoji, i u ovom trenutku zaista deluje da je problem softverski, no ko zna. I ne znam da li bi ovi prihvatili reklamaciju, verovatno bi samo vratili Cvorugi telefon na 8.1, i rekli "evo, sad radi". :)

Cvoruga, probaj ono sto sam gore napisao, nesto slicno je nekome na nekom forumu pomoglo. Tj, neko je uspeo da azurira sistem kad je iskljucio sva druga azuriranja u pozadini, a onako bi ugasio skoro sve u pozadini.

I sta si radio nakon sto si prvi put sa Advisorom presao na w10m? Jel si podesavao stvarcice na telefonu, ili si odmah probao da uradis hard reset i nadogradnju dalje?

Osnovni problem je što si dosadan i ne čitaš šta se piše.
Ja napišem 2 posta ispod tvog imam garanciju ti mi pametuješ ako imaš garanciju.
Ja instalirao .67 pa se vratio na 8.1, znači sve normalno, 10x napišem kako u zadnja 3 dana ne mogu da instaliram .67 a ti na to ne valja ti uređaj ili RAM.
Pa jesi realan?
Kako je moguće da moj uređaj ne valja, a MS valja?
Na stranu što si lupio za RAM.

Pa ako imaš garanciju kao što kažeš ti vrati telefon ja se ne bi zezao dalje. Mislo sam na memoriju da ima nekih problema ko zna ako si siguran da je aparat ispravan onda ja nemam reči. Možda se nešto zeznulo u tom vraćanju, koliko puta si vraćao i apdejtovao telefon do sada? Nisi mi odgovorio na pitanje da li neko ko ima isti telefon ima i iste probleme? A da je MS problem nije isključeno i to ali ako ti telefon ne radi reklamiraj kod prodavca.

Mada je ipak bolje da stavi sebi Release Preview, jer u jednom momentu kad bi mu zapao los build tamo, trebao bi ili da ceka pola godine da ga redovni kanal sustigne i da dobije novo azuriranje, ili da se opet njaka sa WDRT i mozda da prolazi kroz iste muke. :)
Ok, stvar izbora, ali slažemo se da treba da ide preko insajdera. Been there, done that, isto sa 830.
@Tosa
Nije do telefona, prijavljivali su istu grešku i sa drugim aparatima.

Poslednja izmena:
Ja sam uradio apdejt preko advajzera na 107 sačekao da apdejtuje sve aplikacije nisam povlačio bekap nego sam uradio hr nakon toga apdejtovao na noviju verziju sve lepo prošlo podesio telefon i od tad kako stižu apdejti ja ih samo instaliram i to je to. Bez neke zezancije.

Pa ako imaš garanciju kao što kažeš ti vrati telefon ja se ne bi zezao dalje. Mislo sam na memoriju da ima nekih problema ko zna ako si siguran da je aparat ispravan onda ja nemam reči. Možda se nešto zeznulo u tom vraćanju, koliko puta si vraćao i apdejtovao telefon do sada? Nisi mi odgovorio na pitanje da li neko ko ima isti telefon ima i iste probleme? A da je MS problem nije isključeno i to ali ako ti telefon ne radi reklamiraj kod prodavca.

Pun internet ljudi koji su imali takav problem, i sa istim error kodom. :)

Evo ja nikad nisam radio hard reset osim kad sam prvi put instalirao desetku na insajderu. Od tada samo nadogradnje i telefon radi bez problema.Već više od godinu dana.
Nikad nisam imao treperenje ekrana, izostanak notifikacija, blokiranje u toku rada, Battery drain.....
Probao sam Hot spot i uredno radi.
Fm nemam sad, jedinu zamerku imam na alarm što su zeznuli jačinu zvona, ali dok se to ne sredi ima drugih sličnih app. Za navigaciju se bespotrebno kuka, po mom mišljenju, jer se sećam da na androidu su svi , pa i ja, instalirali svojevremeno Igo ili Sygic, zašto kad su imali google maps!?

Sent from 640

Vrh Dno