Ja sam uradio apdejt preko advajzera na 107 sačekao da apdejtuje sve aplikacije nisam povlačio bekap nego sam uradio hr nakon toga apdejtovao na noviju verziju sve lepo prošlo podesio telefon i od tad kako stižu apdejti ja ih samo instaliram i to je to. Bez neke zezancije.
Pun internet ljudi koji su imali takav problem, i sa istim error kodom.![]()
Pogledajte prilog 207500
Mojne se ložite, ovo je samo stand by... Bar mislim da je baterija više nego korektna
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Koji build?Posle premestanja nekih aplikacija na sd karticu,ni jednu vise nisam mogao da pokrenem pa sam ih ponovo vratio u memoriju uredjaja.Ali sad nastaju drugi problemi,opet ni jedna ne moze da se pokrene i pored pise "na cekanju" i niti moze da se deinstalira,niti azurira pa sam zbog toga morao da uradim hard reset.Opet pokusao jednu nebitnu da prebacim na sd karticu i opet isto,zna li neko sta je u pitanju?
Posle premestanja nekih aplikacija na sd karticu,ni jednu vise nisam mogao da pokrenem pa sam ih ponovo vratio u memoriju uredjaja.Ali sad nastaju drugi problemi,opet ni jedna ne moze da se pokrene i pored pise "na cekanju" i niti moze da se deinstalira,niti azurira pa sam zbog toga morao da uradim hard reset.Opet pokusao jednu nebitnu da prebacim na sd karticu i opet isto,zna li neko sta je u pitanju?
Posle premestanja nekih aplikacija na sd karticu,ni jednu vise nisam mogao da pokrenem pa sam ih ponovo vratio u memoriju uredjaja.Ali sad nastaju drugi problemi,opet ni jedna ne moze da se pokrene i pored pise "na cekanju" i niti moze da se deinstalira,niti azurira pa sam zbog toga morao da uradim hard reset.Opet pokusao jednu nebitnu da prebacim na sd karticu i opet isto,zna li neko sta je u pitanju?
DM, samo ga ignoriši, provocira mene, ne znam zašto ga admini ne opomenu.
Battery se zoveKoja ti je to aplikacija?
Sent from mTalk
Čvoruga, i ja bih hteo znati na kojim aparatima su problemi, jer ako se izdvoje neki modeli sa izrazitim problemima bar znamo na čemu smo! A znaće i potencijalni kupci .
Sent from 640
Koji build?
Miskonius, pa kako je moguće da svemoguća 735 ne radi sve ok, mora da ti ram nije u redu, baci u kantu i kupi novi.
LM, uspeo sam da uradim update, ništa podešavao nisam, samo je prošlo, znači do raspalog MSa je.
Pogledajte prilog 207524
Hvala na pomoći, savetima i podršci Ivan75, Dark Magician, Gari, Crown, yooyo cheers.
MS dizgori.
Zašto bi bio srećan zbog mobilnog telefona?
Svakako mi je sekundarni, koristim ga da se ne bi smarao sa 2 Androida.
Ja ti rekoh da ne pratiš na času [emoji1] .
100x sam napisao da imam Note4 i Lumiju,koju ću nadam se zameniti za Nexus 5X.
Koji su to modeli u pitanju? Da li je većina sa 830 ili su to još neki modeli u pitanju pišem sa telefona ne bih da pretražujem sad po netu.
Nije bitan model.
DM, samo ga ignoriši, provocira mene, ne znam zašto ga admini ne opomenu.
14905 fast insider,da nije zbog toga?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari