Šta je novo?

Windows (phone) 10

Meni jutros ponudio .36 i ne vidim nikakvu razliku u odnosu na .29. Valjda će i ta .63 biti brzo na slowu.

Pre neki dan sam uzeo wp10 telefon kevi, lumia 550. Posto nemam iskustva sa windows-om vec sam naisao na par problema. Prvo, ne prikazuje mi brojeve pozaivaoca iako ga imam u imeniku. Ne znam da li je problem u tome sto mi je broj upisan u obicnom formatu, a ne u internacionalnom i ako je to problem, da li se moze nekako resiti, bez rucnog ispravljanja celog imenika?

Drugo, instalirao sam onedrive i tu pokupio sve slike. Hteo sam neku od tih slika da posaljem preko vibera, medjutim viber ne registruje onedrive galeriju, vec samo galeriju telefona. Opet, izgleda da nema opcije, bar je ja nisam nasao, da se slike prebace iz onedrive galerije u galeriju telefona?

Trece, Onedrive, nema opciju offline pregled, ili ja ne mogu da ga nadjem.

izabrao sam danas da napustim windows insider i na kraju na ekrenu sa DONE,kadtreba da potvrdim, pise Your phone is ready to get updates from the following preview version:prodiction-threshold. please go to settings,phone update, and check for updates.

ali kad odem u updates nema nista,pise na je up to date. sta sad?

Koji je poslednji build na fastu ? Ako je ovaj .63 da ga stavim pa da se odjavim ili vratim na slow ?

Kako na mTalku dodati još foruma ?

Sent from mTalk

@Bad Habbit

Što se tiče imenika, ja sam imao taj problem ako su brojevi telefona upisan u polju "Other" kad otvoris contakt. Nisam našao drugo rešenje, osim da ih ručno editujem i prebacim broj iz other pod mobile ili home

@tolero
Ja se mislim da sebi i devojci ubijem Insider, nakon "leave", oboje smo na .63...

@tolero
Ja se mislim da sebi i devojci ubijem Insider, nakon "leave", oboje smo na .63...

Po meni sada je pravi trenutak za to , možeš i da ga prebaciš na slow na nedelju dana(ja sam na slow trenutno a na drugom telefonu ću testirati na fast ) da vidimo definitivno da li je ovo zadnja dorada , ovaj .63 pre novih buildova . Posle tamo pred kraj proleća opet instaliraš insider :) Redstone 1 bi trebao juna da izađe po nekom rasporedu.

Poslednja izmena:
Poslao mejl autoru i ispravljeno u roku od pola sata!

Sent from mTalk

Nema ni SBB foruma

Sent from mTalk

Jel zna neko jeli 63. poslednji na fastu

Sent from mTalk

Po meni sada je pravi trenutak za to , možeš i da ga prebaciš na slow na nedelju dana(ja sam na slow trenutno a na drugom telefonu ću testirati na fast ) da vidimo definitivno da li je ovo zadnja dorada , ovaj .63 pre novih buildova . Posle tamo pred kraj proleća opet instaliraš insider :) Redstone 1 bi trebao juna da izađe po nekom rasporedu.

Ok, hvala, samo da mi ne uvale neki krš od bilda, posle nema nazad, nema biranja bildova ***...

A skida mi i neki insider fast configuration update. I kako se uopšte pravilno napušta insider program. Deinstalacija ili kako već

Sent from mTalk

Napuštanje se radi kroz tri tačke i u dnu imaš opciju za to... Ja ne napuštam w.insider, već ga samo deinstaliram i to je to... Ne radi mi update... Osim ako tu ne grešim... Tole?

Build .63 radi vrlo dobro na L640 ds, ne znam kad će doci zvanični apdejt ali sa ovim bildom telefon je baš kako treba. Sve manje koristim Mate 7 koji mi je bio primarni telefon.

Pređoh i ja večeras na .63. Koristim 640 DS. Javljam utiske kroz par dana dok ga istestiram.

Poslato preko mTalk

Build .63 radi vrlo dobro na L640 ds, ne znam kad će doci zvanični apdejt ali sa ovim bildom telefon je baš kako treba. Sve manje koristim Mate 7 koji mi je bio primarni telefon.

Baterija je bolja koliko sam primetio nego na prethodnim verzijama. Isto sam prezadovoljan kako radi, za 100 e odličan telefon .

@rotkod Ja nisam dobijao kada sam izbrisao insider app ali šta ga znaš , možda neki budući update prođe . Ipak je najsigurnije napustiti , lako posle instaliraš i prijaviš se.

@Goxy Napisao sam ti već na prethodnim stranama, na linku imaš detaljno objašnjeno kako se izlazi. Dole tri tačke pa ideš na leave,ukucaš svoje podatke i potvrdiš. Ako hoćeš da se ponovo prijaviš samo se opet prijaviš sa svojim nalogom.

Napuštanje se radi kroz tri tačke i u dnu imaš opciju za to... Ja ne napuštam w.insider, već ga samo deinstaliram i to je to... Ne radi mi update... Osim ako tu ne grešim... Tole?

Nisi mene pitao ali ajd da se ubacim, mislim da samo deinstalacija nije dovoljna, app je samo veza sa serverima, preko nje je tamo izdata "komanda" i ona stoji i kad nema aplikacije...meni je bar logično tako...

Stavio sam i ja. 63 i vratio se na slow za sada. I dalje postoji bag sa start ikonicom kad se otvore aktivne aplikacije

Sent from mTalk

Naravno... Samo do sada nikad nisam dobio update bez insidera... Tako je i sa pc-em... Nemam insider nemam update... Do zvaničnog... Ne znam... Do sada je tako bilo... :(

Na mom 640 XL DS win 10 nikada nije niti sada radi glance scren. Koristim win 10 sigurno
4267fa71fbc7260558593ff7181ccdca.png
zadnjih 5 verzija. Uvek odradim i HR i opet nista !

Poslednja izmena:
Vidim da će Mobile biti gotov u Redstone, možda krajem godine. Dobar je dizajn, osim notifikacijonog panela, koji je kao na 8.1, i Settings, koji je glupo organizovan. I naravno bug-ovi.
Store isto mi ide na nerve, više nego na desktop-u. Imaju sasvim dovoljno para da unajme ljude za dizajn.
A i pola opcija zahteva restart što je neprihvatljivo.

Change forum - Add forum. Ja nikako ne mogu da dodam Svet kompjutera jer ga ne nalazi. U TT Classic nemam taj problem.

Sent from mTalk

Kucaj u pretragu: sk.rs/forum
Meni ga ovako pronasao. Stari bug kao sa benchmarkom. :)

Jeste nekako uspeli dodati štampače koji su u mreži ?

Sent from mTalk

Nazad
Vrh Dno