@tolero
Ja se mislim da sebi i devojci ubijem Insider, nakon "leave", oboje smo na .63...
Kako na mTalku dodati još foruma ?
Sent from mTalk
Change forum - Add forum. Ja nikako ne mogu da dodam Svet kompjutera jer ga ne nalazi. U TT Classic nemam taj problem.
Sent from mTalk
Po meni sada je pravi trenutak za to , možeš i da ga prebaciš na slow na nedelju dana(ja sam na slow trenutno a na drugom telefonu ću testirati na fast ) da vidimo definitivno da li je ovo zadnja dorada , ovaj .63 pre novih buildova . Posle tamo pred kraj proleća opet instaliraš insiderRedstone 1 bi trebao juna da izađe po nekom rasporedu.
Build .63 radi vrlo dobro na L640 ds, ne znam kad će doci zvanični apdejt ali sa ovim bildom telefon je baš kako treba. Sve manje koristim Mate 7 koji mi je bio primarni telefon.
Napuštanje se radi kroz tri tačke i u dnu imaš opciju za to... Ja ne napuštam w.insider, već ga samo deinstaliram i to je to... Ne radi mi update... Osim ako tu ne grešim... Tole?
Change forum - Add forum. Ja nikako ne mogu da dodam Svet kompjutera jer ga ne nalazi. U TT Classic nemam taj problem.
Sent from mTalk
Kucaj u pretragu: sk.rs/forum
Meni ga ovako pronasao. Stari bug kao sa benchmarkom.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari