http://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-users-can-now-grab-new-phone-firmware
Ne trebaš ništa da menjaš samo možeš da izađeš iz insider programa da ne bi dobijao nove verzije. Zato što će ubrzo krenuti nove nestabilnije verzije za insidere koje mogu imati po neki problem.
Da li postoji neki drugi browser osim Edge da radi na W10? Na 8.1 je koliko toliko radio UC browser. Na W10 on radi katastrofa kao i par drugih sa stora? Najveća mana W10 trenutno je Edge ali on bar koliko toliko završava posao. Ostali su krsh nevidjeni
Znači ako uradim hr on će mi ponovo instsalirati 10tku
Non stop migrira podatke. 3 puta se restartovao i stalno piše migriram podatke (korak 1 od 9). Ne znam postoji li korak 2 od 9 itd.. do 9 od 9
Tolero, znaci postoji podatak da nece biti sledeci update standardan W10M insider-ima, nego ide na Redstone?
@tolero
Hvala ti za objašnjenja i savete, da znam da bežim iz Insidera da mi ne šibnu neko đubre....možda je dovoljno preći na Slow?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari