- Učlanjen(a)
- 16.08.2015
- Poena
- 79
Jeste nekako uspeli dodati štampače koji su u mreži ?
Sent from mTalk
Ovo i mene zanima.
Jeste nekako uspeli dodati štampače koji su u mreži ?
Sent from mTalk
...negde se spominjalo da ce official win10 doci na danasnji dan...??
@Bad Habbit
Što se tiče imenika, ja sam imao taj problem ako su brojevi telefona upisan u polju "Other" kad otvoris contakt. Nisam našao drugo rešenje, osim da ih ručno editujem i prebacim broj iz other pod mobile ili home
Hvala na odgovoru. Problem je bio u tome sto sam brojeve uvezao preko iCloud-a, sa iOS tableta, koji je brojeve pisao u formatu +381 63xxxxxx, dakle stavljao je razmak izmedju +381 i nastavka. Kad sam to rucno spojio, sada je sve ok.
Nego imam jos jedno pitanje. Da li se moze nekako namestiti da se delivery report za sms ne prikazuje kao zasebna poruka, vec samo neki check mark ili tako nesto kao na androidu recimo?
Jedino ovako nesto: https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/torrex-pro/9wzdncrdsgkg
Samo nisam siguran da ijedan od bilo kojih torrent klijenata radi u pozadini...
Ništa free? Naravno, nije stvar u jednom dolaru, nego nemam karticu pa ne mogu da kupim. I da jel i vama tt neće u pozadinu? Kad god odem na win taster on ga zatvori i sve posle moram ispočetka. Neke aplikacije ne zatvara ni na back, a tt i na home ubije.
Stare 8.1 app zatvaraš na strelicu nove win 10 ostaju u pozadini i čekaju da ih pokreneš. Na home ne gasiš ,ne znam šta je kod tebe problem,kod mene tt na home radi normalno i vraća se kad klikneš na ikonicu .
Ne
Možeš da mutiraš , pritisni i izaberi mute na taj Mobile operater gde ti stižu poruke . Neće te obaveštavati zvučno ali ćeš videti izveštaje kada uđeš . Ja tako koristim već 2 godine.
Jeste. šta si zapeo za tu ikonicu?![]()
Pa kad kažete da nema ni jedan bag ja hoću da dokažem da ima
Jeli i vama na WM10 nema ikonice starta kao i kod mene. Tako mi je bilo i na.29 i na .38 i sad na.63
To je minorno da se i ne obraća pažnja , koristeći insider verzije videli smo svakakve probleme , ovo je milinaIma još par tih sitnih problemčića, zna se za sve to odavno.
Ponekad pokazuje neku aplikaciju više puta u battery saver , ne prikazuje ikonicu News i Weather u aplikacijama , ispraviće se to. Očigledno im je to nije prioritet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari