Ја се извињавам, али морам!Pored stabilnosti. Notifikacioni panel ne valja ništa, isto kao i pre.
Store je loš, i kad radi update, ne može direktno da se uđe na stranu aplikacije da se vidi šta je novo. Nešto što mi je zdravo za gotovo na Android-u.
Settings previše nepreglednog teksta, i neke stvari su na pogrešnim mestima.
I najbitnije, aplikacije se predugo učitavaju, Settings pod sekcije.
Sve je to neozbiljno, teška beta.
S druge strane live tiles kao ikonice i widget u jednom je odlična stvar. Mislim da će valjati ako se posvete, do kraja godine, sledeće. Ali sada je užas. 8.1 bolje radi na slabijem telefonu.
Ја се извињавам, али морам!
У ком језику ти ово пишеш? Толику неписменост нисам давно видео! Три пута сам морао читати да схватим шта је песник са овим хтео да каже!
Šta je problem?Ја се извињавам, али морам!
У ком језику ти ово пишеш? Толику неписменост нисам давно видео! Три пута сам морао читати да схватим шта је песник са овим хтео да каже!
Ја се извињавам, али морам!
Ti si poceo sa vredjanjem... Sistem se i meni svidba, ali je u pravu, ovi iz MS se "malko" glupiraju... Evo, vidi ovo:Пола речи у поруци није из српског језика. Оваквим писањем је уништен наш језик!
Пишеш невезано. Текст је изгубио поенту.
Пре свега ово је пробна верзија система и нико те не тера на то.
Ја сам заиста одушевљен овом верзијом. Има пар пропуста од стране апликација треће стране, али то није до система.
Немој да се вређаш, пре сам уживао у читању твојих порука, али ово је стварно било за критику.![]()
Пола речи у поруци није из српског језика. Оваквим писањем је уништен наш језик!
Пишеш невезано. Текст је изгубио поенту.
Pored stabilnosti. Obavestaona tabla ne valja ništa, isto kao i pre.
Prodavnica je losa, i kad radi unapredjivanje, ne može pravo da se uđe na stranu napisanog koda koji korisnik pokrece stiskom na malu slicicu, da se vidi šta je novo. Nešto što mi je zdravo za gotovo na Android-u.
Podesavanja previše nepreglednog teksta, i neke stvari su na pogrešnim mestima.
I najbitnije, napisani kod koji korisnik pokrece stiskom na malu slicicu se predugo učitava, Podesavanja ispod sekcije.
Sve je to neozbiljno, teška rana faza pisanja koda
S druge strane zive slicice kao ikonice i виџет u jednom je odlična stvar. Mislim da će valjati ako se posvete, do kraja godine, sledeće. Ali sada je užas. 8.1 bolje radi na slabijem telefonu.
Iskrena poruka Majkrosoftu od moje malenkosti:
![]()
:d
Znači kako bih ih već poslao u #$&@¥ samo da imam manje strpljenja i više para! Ovo je već Monti Pajtonovska komedija!
Ahahah...ja sam to pričao jos pre godinu dana, ali većina me je popljuvala tada. Verovatno su bili u fazonu sad kad dođe w10 ima ršum da napravi.
Mada, i sad je sistem dobar dosta (al nije bez mane, naravno...), jedino sto mi je nejasno to sto odredjene aplikacije koje su vazne za korisnika i koje su na telefonu predinstalirane nisu skroz dovedene u red. Meni je bezveze to kako na kalendaru hoce da se zaglavi obavestenje na plocici i lockscreenu, i ima tako tih sitnica, i ne mogu da verujem da ne mogu da sedni i da kazu "hajde da resimo ovo sto je lako, a sto korisnike moze da zivcira". To je jedan primer, navodili ste vi vec ostalo, svako ima svoje nesto, a sumnjam da je to toliko tesko resiti.
Ma gde teško za takvog giganta, nego njih očigledno zabole i za nas i je ovaj njihov w10 moble, izbacili tek da imaju i oni nešto. Pa bre oni vise pažnje posvećuju android aplikacijama nego čitavom sistemu njihovom. To mene izluđuje.
P.S. Jel zna bre neko kako da mi u onim buđavim mapama nađe neku adresu? Probao sam svašta da kucam i ništa ne može da nađe. Probao i latinicom i ćirilicom i ništa. Eventualno mi nekad nađe sam grad (da nije žalosno bilo bi smešno). Here me je do kućnog broja vodila. E sad, ili sam ja glup ili je ms majstor da upropasti svega čega se dotakne, bar što se tiče mobile sektora.
WP 8.1 je mrtav,nema novih aplikacija vec mesecima,nema razvoja.
Nisu jos ni WP 10 pustili,a rade aplikacije za iOS i Android.
Ne mogu da verujem !
Tako je, razliciti su timovi, ali ko odredjuje koji tim ce imati koliko ljudi i koji ce kojom brzinom raditi (sto zavisi od toga koji koliko imaju resursa)... Razliciti timovi, al je to i dalje jedna kompanija. I da, mogu se sloziti da im ide sad sporije "jer je to nov sistem, pa ne znaju odakle da krenu, a ovi na ios i androidu samo nadogradjuju", al onda su mogli vise da uloze u razvoj tih novih aplikacija za w10m. ...ili, da su nam omogucili da koristimo proverene aplikacije sa 8.1 na w10m sistemu dok oni ove nove ne srede. Posle neka ih povuku ako hoce, sta ja znam...Kako vi ljudi ne razumete da drugi tim radi windows 10 i windows aplikacije a sasvim drugi tim radi ios i android stvari.
Ako rade aplikacije za IOS i andorid ne znaci da ce zbog toga windows 10 sporije da se radi. I obrnuto.
Različiti timovi?! Pa gde je onda taj tim za W10 Mobile, na utakmici?
Činjenica je 100% da od ovoga ni na duže staze nema ništa, poneko kaže da je sistem orijentisan prema poslovnim korisnicima (jedan sistem na više uređaja), ja ne vidim nikakvu korist,od toga, na Androidu sve postoji, još bolje i radi bolje. Dali su im i mape i koješta i sami sebi pucali u nogu. Google im ne da ni YouTube a oni njima svašta...i*d*ioti, ne bi me toliko nerviralo da ne lažu i ne obećavaju kule i gradove badava i to godinama. Uopšte mi nije jasno, oni kao da ne prate svoje tržište, utiske korisnika, forume...
malo sam poredio brzinu svakodnevnog koriscenja izmedju njegove 950ice i mog 6S.. Da se ne lazemo 950 primetno zaostaje u onim osnovnim radnjama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari