- Učlanjen(a)
- 16.08.2015
- Poena
- 79
Mada, opet, treba dodati da se najveci deo windows phone korisnika ne obazire na zvanicni izlaz windows 10 mobile... Svi koji imaju windows phone a koje poznajem ni ne misle o tim raznim stvarima, uzeli su telefon da im obavlja osnovne operacije koje se ocekuju od pametnog telefona, i tom sve im funkcionise, a kad ce ovaj izaci skroz iz bas briga.
Procentualno, malo je nas koji ovako visimo na forumu i cackamo noviji sistem. Sve te njihove najave, sve sto su ispostovali ili nisu ispostavali, nece to mnogo imati veze, jer ta vecina ce gledati krajnji rezultat - da li je to zadovoljavajuce, ili ne, a ipak ja mislim da hoce biti zadovoljavajuce. Evo, imamo vec sistem koji sasvim lepo moze da se koristi, imaju te aplikacije koje jos treba da poprave, a osim toga - pa zasto i toliko odlazu zvanicnu nadogradnju starijih telefona.
I sta ja znam, mozda se ovo sa kalendarom i sl. korisnicima sa lumijom 550 i 950/XL ne desava (ok, mozda glupo pitanje...)? Mislim, to jedino prema njima moze biti losa stvar - da neke aplikacije jos ne rade skroz dobro, a oni kupili telefone sa tim sistemom. Lose bi bilo da oni zbrzaju, i daju svima sistem koji jos nije spreman, a da su pre toga imali onaj koji im savrseno radi.
Sto se ostalih tice, kuliraju na wp8.1, pa kad w10m bude gotov bice im sve super.
I ovo sto su imali prodaju u prethodnom kvartalu 1,7% il tako nesto, skroz je razumljivo... Ljudi imaju svoje telefone, funkcionisu im, i zasto da kupuju telefone sa skroz novim sistemom... Posle kad se sistem pokaze kao dobar, onda ce ih ljudi lakse kupovati, a do tad zasto bi menjali svoj trenutni.
I sta ja znam, mozda se ovo sa kalendarom i sl. korisnicima sa lumijom 550 i 950/XL ne desava (ok, mozda glupo pitanje...)? Mislim, to jedino prema njima moze biti losa stvar - da neke aplikacije jos ne rade skroz dobro, a oni kupili telefone sa tim sistemom. Lose bi bilo da oni zbrzaju, i daju svima sistem koji jos nije spreman, a da su pre toga imali onaj koji im savrseno radi.
Sto se ostalih tice, kuliraju na wp8.1, pa kad w10m bude gotov bice im sve super.
I ovo sto su imali prodaju u prethodnom kvartalu 1,7% il tako nesto, skroz je razumljivo... Ljudi imaju svoje telefone, funkcionisu im, i zasto da kupuju telefone sa skroz novim sistemom... Posle kad se sistem pokaze kao dobar, onda ce ih ljudi lakse kupovati, a do tad zasto bi menjali svoj trenutni.