Groove čoveče ne radi ako isključiš slušalice i utakneš nazad, dok ne restartuješ telefon!
A onda opet isto.
@zojape: Koji ti je ono app sa satom na prvoj slici?
A juče sam primetio nešto zanimljivo... Bacim pogled na fon kad ono ikonica od Messaging umestopokazuje :-( I provalim da sam dobio neku poruku, pročitao je iz notifikacione fioke i nisam odgovorio, tj. nisam otvarao konverzaciju... Nije bilo više broja pored ikonice niti notifikacije u fioci ali me messaging sa tom :-( ikonicom podsećao da imam "nepročitanu/neodgovorenu/neotvorenu" poruku! I kad sam otvorio konverzaciju i izašao iz nje vrati se
na ikonici od Messaging... Smejao sam se ko blesav!
![]()
Meni se pojavio ovakav smajli :-O kad sam imao preko 10-ak poruka.
@zojape: Koji ti je ono app sa satom na prvoj slici?
Jel Trial verzija ili ne ?TimeMe Tile
Jel Trial verzija ili ne ?
Uzgred,opet rumor,apdejt na win10 oficijalni mozemo biti spremni od 31 Januara,do 9 Februara...
Muka mi je vise...
Jel Trial verzija ili ne ?
.
Al dobijas potpuno isti apdejt preko insidera .
Sent from mTalk
Cenim da misliš da ne znam da pritisnem Play.Pritisneš play i radi , kada isključiš slušalice on pauzira i moraš da pritisneš play. Bar tako kod mene radi . Što je po meni dobro rešenje ako slučajno izvučeš slušalice .
Vezano sa stampanje sa telefona... Ovde mozete videti spisak podzanih stampaca.
https://support.microsoft.com/en-us/kb/3083720
Ipak, deluje to kao jedna smejurija, bar za sad... Nadam se da ce dodati vecinu stampaca kasnije jos, al po ovome i dalje vecina nece moci da koristi stampac, i opet zaostaju za ostalima, reklo bi se. Ne bi me cudilo da Andoid i iOS to vec imaju i da im radi na skoro svim stampacima (?), a Microsoft koji bi u tome trebao biti najbolji ipak ovu mogucnost nema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari