Šta je novo?

Windows (phone) 10

Moze i na wp da otvara youtube preko aplikacije ,samo to developer mora da ubaci u app kao mogucnost,evo windows central app linkove otvara u aplikaciji ,twitter za sad brljavi ,kad otvorim link otvori aplikaciju al ne taj link vec pocetnu stranu ,idi settings ,system ,app for websites,e tu treba da se pojavi svaka aplikacija koja moze da otvara linkove u samoj app.

Sent from mTalk

Od svih aplikacija što imam, samo Feedback Hub otvara u aplikaciji. Ništa FB, Twitter, YT. Čak ni tapatalk i njegove klonove.

Sent from mTalk

Tubecast podrzava ali ne u Edge-u.
Radio je preusmeravanje bajagi ranije u Internet Exploreru. Sad mozda radi u Operi itd, ali me mrzi da probam.
Mora neki kod da se ubaci u browser da bit to radilo, ne radi po default.

Sent from mTalk

Tubecast podrzava ali ne u Edge-u.
Radio je preusmeravanje bajagi ranije u Internet Exploreru. Sad mozda radi u Operi itd, ali me mrzi da probam.
Mora neki kod da se ubaci u browser da bit to radilo, ne radi po default.

Sent from mTalk
Instaliraj windows central app i idi u apps for websites i videces o cemu pricam ,to je omoguceno u wm10 al treba i developeri da omoguce u svojim aplikacijama.

Sent from mTalk

Cekaj cekaj, pa na pc gledamo yt preko browsera, sta fali i preko fona? Zasto da imam posebnu app koja mi vuče RAM ako lepo radi preko edge, a radi lepo. MTalk u redu, radi lepo i na pc i wp i ista je. Sta ce mi blic sport apo, stavim bookmark na homescreen i udri[emoji3]. Ja sam uvek pre za dobar mobile site nego za kojekakve ramožderske app koje se same pale u pozadini.

Lumia 532ds Win10 continum carl zeis 256gb Grand surface

Meni je jedan od razloga zasto je zbvz u browser-u to sto ne mozes da kontrolises kvalitet snimka.

U kojim vi zabludama ili salamama zivite, ovo je zastrašujuće sta se pise..

Sent from TT

@obradovicsrdjan, Win10 gubi bitku i do 90e. Osim ako ti ili neko ovde od vas koji se kunu u Win ovo ne uradi, demonstrira snimkom kako radi Win10 do 90e.
Alternativa tapatalku je tuga, toliko fali opcija, toliko jadno i tužno odrađeno, pa to je app koju najviše koriste ljudi za pristup forumu! Edge je loš, čak i na benč forumu se ne snalazi, klikni na link da obeležiš sve forume pročitane u nekom delu podforuma, ili klikni na strelice da te odvede na prvu nepročitanu poruku u temi... ne može. Slobodno snimi klip i postavi kako ovo radiš u edge, snimi i kako radi Viber kada dobije poruku, koliko je dugo otvara, koliko dugo stoji nova poruka da nije pročitana iako je pročitana na pločici. Mnogo apple fali. Ove koje imaju loše rade. Slobodno snimi klip da me demantuješ, ako ti ne snimiš snimiću ja sa 735.

Poslato sa HTC 10

Poslednja izmena:
Ne zelim da se upustam u ovakvu raspravu, samo bih da primetim da ovi "androidasi" bas intenzivno koriste Win 10 cim o njemu toliko znaju. Ja imam Lumiu 550 ali ni izbliza ne znam toliko o Winu kao ovi momci. Svaka cast, vi ste najbolji MS insajderi koje sam ovde zapazio.
Izvinjavam se za off. Ukoliko na ovom forumu, a narocito u temama o WIN 10, offtopic jos postoji kao kategorija.

Edge radi dobro.MTalk i nije toliko los,a za youtube kotistim mytube,podnosljiva je.Mene samo nervira messenger.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Ne zelim da se upustam u ovakvu raspravu, samo bih da primetim da ovi "androidasi" bas intenzivno koriste Win 10 cim o njemu toliko znaju. Ja imam Lumiu 550 ali ni izbliza ne znam toliko o Winu kao ovi momci. Svaka cast, vi ste najbolji MS insajderi koje sam ovde zapazio.
Izvinjavam se za off. Ukoliko na ovom forumu, a narocito u temama o WIN 10, offtopic jos postoji kao kategorija.
Mogao bih jos stosta da dodam ali mislim da sami o sebi govore dovoljno...

Pa što ne rešite dilemu, nađite neki android telefon do 90€, instalirajte viber, skype, messenger, whatsap, facebook ili šta već...
Ugasite telefon, upalite telefon, nakon 5 sekundi počnite istim redom paliti aplikacije, zatim isto uradite na lumia 550 (75€) i znaćete...
Snimite video...

To što na viberu kasne poruke ili sporo otvara i slični bagovi kod drugih app nisu mana sistema nego aplikacije. Aplikacija se popravi i radi. Neoptomizovan sistem ostaje kakav jeste i tu nema popravke, a svi jeftini androidi su neoptimizovani!!! Uvek fali RAM-a ili interne memorije... LOPOVI

Lumia 532ds Win10 continum carl zeis 256gb Grand surface

a svi jeftini androidi su neoptimizovani!!! Uvek fali RAM-a ili interne memorije... LOPOVI
Ni skuplji nisu bolji,neki mesec vise izdrze od jeftinih.A sto se tice tapatalka(i li Mtalka,svejedno),to su toliko bitne aplikacija da kad bi se zaustavljali ljudi i pitali da li znaju za sta sluze,ne verujem da bi od 1000 korisnika jedan znao,kao i za jos neke aplikacije za kojima ovde kukaju sto ih nema na winp.To nije opsti problem,kako oni ovde zele da predstave.

Interview: NuAns president talks about Neo, and his disappointment over Windows 10 Mobile

Evo primer gde oem prvo krene da radi w10 model pa se razocara pa razmislja o androidu.... ali zaista zanimljiv fazon.

Inace ovaj sto snima je onaj freak sa yt kanala For the Love of Tech tezak MS freak :D

Cudo kako nije prebio Japanca kada je pomenuo Android XD

Poslednja izmena:
@obradovicsrdjan, Win10 gubi bitku i do 90e. Osim ako ti ili neko ovde od vas koji se kunu u Win ovo ne uradi, demonstrira snimkom kako radi Win10 do 90e.
Alternativa tapatalku je tuga, toliko fali opcija, toliko jadno i tužno odrađeno, pa to je app koju najviše koriste ljudi za pristup forumu! Edge je loš, čak i na benč forumu se ne snalazi, klikni na link da obeležiš sve forume pročitane u nekom delu podforuma, ili klikni na strelice da te odvede na prvu nepročitanu poruku u temi... ne može. Slobodno snimi klip i postavi kako ovo radiš u edge, snimi i kako radi Viber kada dobije poruku, koliko je dugo otvara, koliko dugo stoji nova poruka da nije pročitana iako je pročitana na pločici. Mnogo apple fali. Ove koje imaju loše rade. Slobodno snimi klip da me demantuješ, ako ti ne snimiš snimiću ja sa 735.

Poslato sa HTC 10

Tapatalk podjednako lose ako ne I gore radi na Androidu.
Moj drugar je ga je deinstalirao na SAmsung S7 bas zbog toga I ide preko Chrome-a na forum.
Ista prica je za i Viber I notifikacijama itd.
Ne zanosi se.

Sent from mTalk

Inace, meni Viber pre nekih 20 dana imao problem. Nisu mi se videle poruke koje su stizale a pre toga sam pisao kako radi perfektno i kako me to cudi. :D Medjutim, pre 4, 5 dana je pusten novi update za Viber sa ciljem ispravljanja te greske i sada Viber radi isto kao WhatsApp- savrseno.
Sve pohvale za Viber ekipu.

Sent from mTalk

Ljudi verovali vi meni ili ne L735 radi ko sat i nakon dve i kusur godine :) a vi nastavite dalje da me ubeđujete kako mi telefon ne radi kako treba i kako mi fale aplikacije sve je već rečeno do sada

Napokon reših problem sa srpskim rečnikom. Morao sam da se vraćam na 8.1 pa sve po redu. Sad sam na zadnjoj oficijelnoj i radi perfektno.

Tapatalk podjednako lose ako ne I gore radi na Androidu.
Moj drugar je ga je deinstalirao na SAmsung S7 bas zbog toga I ide preko Chrome-a na forum.
Ista prica je za i Viber I notifikacijama itd.
Ne zanosi se.

Sent from mTalk
Meni je lepo radio na L535, a sada na LG K10 radi besprekorno. Nemoguce da na S7 radi loše.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Evo, sad napisite sta mislite...

[YOUTUBE]2gmHk3PAy-I[/YOUTUBE]

L550, kao sto sam rekao, dakle... Ugasiti telefon, upaliti i nakon 5 sekundi poceti sa paljenjem aplikacija, videcete koliko realno treba za prvo paljenje aplikacije i koliko treba vremena da se naknadno udje u istu aplikaciju.

Solidno :) s obzirom da su to heavy apps .. ali gde nadje Srpski , bas je bzv na telefonu XD

Ahaha... Mora materinji da se zna...
Salim se... ne znam.. Bio sam nesto zeznuo sa nalogom, pisao sam u temi za to, pa sam sve vratio na Srbija, region, jezik sve... Na PC-u, laptop-u...

Odličan klip Rotkod ništa bolje ne radi i kod mene na l735 sasvim korektno takođe i kod mene je meni na srpskom [emoji3] kako na telefonu tako i na pc.

Soylent green is people

Lumia 550 se raspada kako radi, sto je donekle i razumljivo s obzirom na slab hardver, samo 1Gb rama i sistem koji je tek nakon 10-ak meseci izasao iz alfa-beta faze :)

Uz to Vajber i FB aplikacija posle 2-5 minuta intezivnog koriscenja i dalje restartuju Lumiu 550, jednom recju ocajne aplikacije na trecerazrednom OS-u koji prakticno vise niko ne zeli da koristi :)

Poslednja izmena:
Meni je lepo radio na L535, a sada na LG K10 radi besprekorno. Nemoguce da na S7 radi loše.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Ma pusti kralja...ovo je pobeda dana. Lik na s7e izbrisao tt pa ide preko browsera na bench. Ahahahahahahahahah
Imam losiji fon od s7 a tt sljaka besprekorno. TT na winu ko da nije ista app, znam, koristio (muku mucio) godinama.

Ova L550 sa snimka nije nikad imala restart, sto ne znaci da mozda nece imati. Opet, tema ovog snimka, koliko sam ja razumeo je bila... da se snimi L550 i njen realan rad, kao sto sam opisao ranije... Ugasi, upali telefon, 5 sekundi nakon toga, pocinjem sa pokretanjem aplikacija kao sto su viber, whatsap, Skype, navigacija, galerija slika, mytube, windows central...
Pa ponovo potpuno gasenje istih i ponovo pokretanje, pa ulazak u aplikacije koje smo ostavili da rede u pozadini...
bez obzira sto se "raspada" (meni bas i ne), hajde sad da nadjemo neki drugi telefon sa istim hardware-om, makar slicnim... Bez "kastom" os-a i da uradimo to isto!

Qualcomm MSM8909 Snapdragon 210

CPU Quad-core 1.1 GHz Cortex-A7
GPU Adreno 304
Memory Internal 8 GB, 1 GB RAM

1.1 QC, 1GB RAM, 8GB i da je do 90€ (75€ cena L550), da se razumemo, predlozite telefon, vrlo rado cu da kupim, stavimo u istu situaciju...!

Poslednja izmena:
Slican tim specifikacijama je Galaxy Grand Prime (od ovih "poznatijih" tj. must have, sto se masa lozila da kupi)... Sad za cenu stvarno ne znam, ali tu su negde po specs.

Nazad
Vrh Dno