Nisi te mene uverdio, samo si pokazao svoju nekulturu nazivajući neistomišljenike nepismenima a meni govoreći da lupam.Cvoruga oprosti za ruznu rec "lupetanje", nisam imao nameru da te uvredim, ponizim ili bilo sta drugo tog karaktera, to je moja cesta uzrecica i ne koristim je u zloj nameri...
Čovek me nazvao nepismenim i rekao da lupam, šta si očekivao, da mu se sagnem?@cvoruga i mene si iznenadio reakcijom na rotkodovo izvinjenje i pruzenu ruku.![]()
Ja jesam, i ponosan sam na moj grad.samo sam hteo da kazem da nisam dete sa beogradskog asvalta
Evo, sad napisite sta mislite...
[YOUTUBE]2gmHk3PAy-I[/YOUTUBE]
L550, kao sto sam rekao, dakle... Ugasiti telefon, upaliti i nakon 5 sekundi poceti sa paljenjem aplikacija, videcete koliko realno treba za prvo paljenje aplikacije i koliko treba vremena da se naknadno udje u istu aplikaciju.
Pošalji poruku sebi na viber sa drugog fona i otovoriAlternativa tapatalku je tuga, toliko fali opcija, toliko jadno i tužno odrađeno, pa to je app koju najviše koriste ljudi za pristup forumu! Edge je loš, čak i na benč forumu se ne snalazi, klikni na link da obeležiš sve forume pročitane u nekom delu podforuma, ili klikni na strelice da te odvede na prvu nepročitanu poruku u temi... ne može. Slobodno snimi klip i postavi kako ovo radiš u edge, snimi i kako radi Viber kada dobije poruku, koliko je dugo otvara, koliko dugo stoji nova poruka da nije pročitana iako je pročitana na pločici.
Ovo zadnje radi, nisi dobro setovao mtalk.Ali, ništa nisi snimio što sam naveo, ništa.
Da ponovim:
Pošalji poruku sebi na viber sa drugog fona i otovori
Snimi malo kako u edge radiš ovo gore iznad napisano.
Pokreni alternativu tapatalk aka mTalk, postavi forum na nepročitane poruke, otvori zadnju poruku koja nije pročitana (ne može, može samo da otvori ili prvu ili poslednju stranu, al ajde, možda grešim).
Sto bi snimali kad je glavni predstavnik ekipe win hejtera u svojoj tiradi rekao da od l550 a i ostalih winp svaki pa i najgori android radi bolje a i onaj koji bas ne radi to je zato sto su ga penzioneri i deca upropastili,to moze odgovorno da potpise,bla bla,truc truc...ko ce s takvima da polemise?Nema svrhe.Kako "spontano" skrecete sa teme. Rotkod je uradio super stvar za polemisanje i poredjenje. Kad vec tema ide u tom pravcu, sto lepo drugi ne snime svoje telefone "u klasi" pa da prica bude osnovana? Cemu prepucavanja, pogotovo sto nema veze sa cinjenicama u vidu snimaka kao sto je on uradio?
Ovo zadnje radi, nisi dobro setovao mtalk.
Od tebe je ovo kompliment, hvala ti.@čvoruga
sramotiš mi Beograd
Pun je YT klipova kako rade droidi, nemojte da ulazite u tu zonu, odraće vas brutalniji hardver i upeglaniji sistem, ispeglane app, realno, nije M$ skoro nešto izbacio da se nosi sa hardverom koji se trenutno vrti.
Šta treba da podesim?
@ enemoon
Glavni i ''odgovorni'' winbot keramicaru, sve sto sam naveo je apsolutno tacno - pomenuta dva low-end LG-a rade bolje od L550 (nigde nisam pomenuo da rade bolje od L950, 930 i sl.) i to zna svako ko je imao priliku da uporedi te uredjaje
Uz to neuporedivo bolji kvalitet aplikacija samo dodatno poboljsava korisnicko iskustvo. I da, lako je uporopastiti low-end android, ko nema gram mozga, ili ne moze da kontrolise neke nagone, na isti nacin upropastice i windowsposebno na PC-u.
Pomiri se da vas je svakim danom sve manje ali ne zato sto neko ''mrzi'' MS i win telefone vec zato sto su potroseni svi ''krediti'', vecini malobrojnih WP/W10m korisnika je doqrcilo cekanje i tolika (visegodisnja) nesposobnost MS-a i zato je W10m u poslednjih 12 meseci na nivou statisticke greske umesto da napreduje
Odavno se zna kakva je situacija sa ovim OS-om i nazalost tu pomoci izgleda nema. Sve ostalo je fanbojizam u sluzbi poricanja realnosti.
Evo sta kazu vasi dojucerasnji saborci, dugogodisnji winfon korisnici koje je nesposobnost MS-a naterala na, do skoro nepopularan i rizican, prelazak na Cajnadroide (200-250$):
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?344830-Windows-(phone)-10&p=4937260&viewfull=1#post4937260
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?392297-Nokia-android-phone&p=4937859#post4937859
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?344830-Windows-(phone)-10&p=4933216#post4933216
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?377622-Xiaomi-Mi-Max&p=4937609#post4937609
To su komentari samo od dva ''taze'' android a ex-WP/W10m korisnika, a gde su tu mihajlosd, pshnd, tolero i ekipa.
Sto ne znaci da u buducnosti nece imati nekih problema sa raznim uredjajima ali ljudi su jednostavno shvatili sta je bolja opcija iako nije ''savrsena''.
Mislim da je sve jasno, svaka dalje polemika je suvisna pa ne bih vise zatrpavao temu.
Svako dobro![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari