Šta je novo?

Windows (phone) 10

Čini mi se da je potrošnja baterija znatno povećana nakon poslednje apdejta i to baš dosta uodnosu na predhodni period ...
Pa sta rade ludaci.... :smackbum: pod hitno da ispeglaju to sve u rs2.

Poslednja izmena:
kako bezbedno da izvadim memorijsku karticu iz lumie 640 xl, treba mi za fotoaparat? naravno, da ostanu svi programi a nema ih puno na telefonu koji su bili na kartici?hvala

Kod mene jos nista, na slow insideru sam, i dalje cepa 14977.1000...

Nije u pitanju RS2 build nego stable verzija RS1 14393.594 (kumulativno cudo) koji je trenutno samo na Insider Release Preview ringu, znaci korak do ne insajdera (public) ...

@cilebg prebaci sve sto imas na telefon i cupaj micro sd , aplikacije mozes pomerati sa kartice na telefon ili obrnuto u Storage meniju.

Poslednja izmena:
Brdo negativnih komentara iscitah juce na WCentral forumu u vezi .594

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

@dex, Znam da nije rs2, nego nikako da skapiram ringove, kod mene u settings mogu da izaberem slow, fast, a ranije je cini mi se imalo i release preview, a mozda i samo lupetam.

@dex, Znam da nije rs2, nego nikako da skapiram ringove, kod mene u settings mogu da izaberem slow, fast, a ranije je cini mi se imalo i release preview, a mozda i samo lupetam.

Ako si na stable verziji npr RS1 a prijavis se za insajder preview onda ima 3 ringa da biras, cim instaliras slow ili fast build RS2 onda imas dva ringa (slow i fast) .
Tako je na PC-u i na telefonima - nema razlike.

Da li postoji neka varijanta da se instaliraju aplikacije sa racunara na telefon ?

Misliš preko web-a, sa istim nalog na telefon da pošalješ, odnosno instaliraš app... To je bilo pre, na WP8, sad nisam probao...
Ako na to misliš...

Ne ne,mislio sam na to da signed xap aplikaciju instaliras na fon preko racunara...uz pomoc nekih deveoper app,kao na win 8.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Opet ja sa istom pricom samo sto sam sada uhvatio dobar primer :)

1. Je after finishing touches, 2. je pre. Nadam se da ce srediti ovo skoro... Nokijina kamera app je funkcionisala savrseno.

mFTmTz7.jpg

LegvG4k.jpg

Upload-uj ovo na Feedback Hub. Na ovom forumu sigurno neće videti. I okači link ovde da upvote-ujemo. Ako ništa drugo bar neka dodaju opciju da ovaj postprocessing može da se isključi.

Stvaro je iritirajuće sa njihovim postprocessing-om. Slika je OK pre toga a onda upropaste boje i zamute je. Čak i kod živih slika bolje gleda dok se kreću u odnosu na statičnu koju dobijemo na kraju.

Korisnik sam dva Lumia telefona: Lumia 520 Windows 8.1 Denim i Lumia 550 Windows 10.
Prezadovoljan stabilnošću i brzinom istih.

Nisam neki zadrti korisnik da mi sad baš trebaju neke "ultra" aplikacije.

Sami telefoni rade perfektno i obavljaju posao.
Nema kočenja, gubljenja imenika, podešavanja i sl. kao što sam čuo da se dešava mnogim Android korisicima.

Hahah, dosla nova tura.

Sent from TT

To znači pojačanje u prelaznom roku[emoji3]

Lumia 532ds Win10 continum carl zeis 256gb Grand surface

@boris
Prosetaj se kroz ostale teme o M$ proizvodima, ako vec nisi :d

@ilidan
Planirao sam da okacim, pa cu ostaviti linak ovde da upvote-ujete.

Poslednja izmena:
Danas sam imao vidno kočenje telefona, prilikom korišćenja outlook-a... :(

Ne mogu da skinem rečnik za srpsku predikciju nikako sve probao resetovao telefon. Jel ima neko rešenje za ovaj problem?

Dva puta reset telefona, prvi put sam povukao stara podešavanja sledeći put čisto a posle toga i update fast ring i neće. Kao krene da skida i stane ostane poruka obratite pažnju

Poslednja izmena:
Dva puta reset telefona, prvi put sam povukao stara podešavanja sledeći put čisto a posle toga i update fast ring i neće. Kao krene da skida i stane ostane poruka obratite pažnju
Kad kliknes na tastaturu koju si odabrao,trebalo bi da pocne preuzimanje tog jezickog paketa.Posle toga,trebalo bi da odes u azuriranje telefona i proveris ima li novih azuriranja.Ako pokaze da ima i da postoje dostupne ispravke,kad se to zavrsi,restartuj telefon,trebalo bi da je to odradjeno.

Prvi deo priče ne prolazi ok. Neće da pokrene download. Za svo ovo vreme nikakvih problema i sad kao za inat se uzjogunio :)

@dejan
Jok, nisam na insajderu.
Smešna stvar je da sve druge mejlove i ostalo otvara bez greške, a taj mail od aliexpress, otvara kao da će šlog da ga strefi.. Popravio sam ga tako što sam taj mail obrisao.
:D

Poslednja izmena:
@dejan
Jok, nisam na insajderu.
Smešna stvar je da sve druge mejlove i ostalo otvara bez greške, a taj mail od aliexpress, otvara kao da će šlog da ga strefi.. Popravio sam ga tako što sam taj mail obrisao.
Imas fobiju od insajder buildova?! [emoji33]
Ko zna sta su ti kinezi pustili u mailu :-D
Ostao sam na Release Preview, nije strasno dobijes ove stable zakrpe pre ostalih.

Pa tako nekako, mada bi trebao biti na insideru...
Čekam jedan dan slobodnog vremena, pa da pokušam staviti W10 na L620.

Vrh Dno